banlanan öğrencilere ceza (öğretmenin yüz ifadesine bakarmısınız)
799 görüntülenme · 2 yanıt
ya inanmıyorum bunu nasıl başarmış acaba....gerçi benim gücüm yetmez öğrencileri oraya asmaya ama olsun yine de bin bilsende bir bilene sor demişler değil mi....ehehe...:):) savulun öğrencilerim yeni taktiklerimle ben geliyorummmmm...:)
şaka bir yana da acaba bu kadar kızdırdılar mı ya öğretmenlerini..ama bu bir şakadır bence ne olursa olsun ben böyle bişey yapmam...selamün aleyküm...
şaka bir yana da acaba bu kadar kızdırdılar mı ya öğretmenlerini..ama bu bir şakadır bence ne olursa olsun ben böyle bişey yapmam...selamün aleyküm...
ÂNI YAŞA...
tevbeYA-HAKya inanmıyorum bunu nasıl başarmış acaba....gerçi benim gücüm yetmez öğrencileri oraya asmaya ama olsun yine de bin bilsende bir bilene sor demişler değil mi....ehehe...:):) savulun öğrencilerim yeni taktiklerimle ben geliyorummmmm...:)
bu zamanın öğrencilerine az asında benide böyle yapmaları gerekir.
bu gün okulda üşüdüm kalktım ceketimi aldım askıdan.hoca sordu nerden aldın onu ben mağazadan dedim yine sordu yine mağazadan dedim.oysaki hoca askıdanmı masanın altındanmı aldıın demek istemiş:K
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/24131-banlanan-ogrencilere-ceza-ogretmenin-yuz-ifadesine-bakarmisiniz · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- öğrencilere at ve eşek eti yedirmişler!!! Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 11 cevap
- Vicdansızlar, öğrencilere kek paketinde uyuşturucu satmış Boykot 4 cevap
- Bir profesörün mezun etmeye hazırladığı öğrencilere verdiği son ders Nasihatler 6 cevap
- Bir öğretmenin Anisi Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 11 cevap
- Bir Öğretmenin Mektubu(okuyunca şaşıracaksınız) İslam'da Aile Hayatı 1 cevap
- öğretmenin Yastiği Nasihatler 5 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.