KÜSTAHÇA VE SAPIKÇA BİR İFADE İLE, AŞAĞILAYARAK RENCİDE EDEN KAFALARIN
TAHTALARI;
ACABA HANGİ AĞAÇTA SAKLI..?
ALLAH"A EMANET OLUNUZ.
3.950 görüntülenme · 38 yanıt
ResulaydinMÜSLÜMANI İNANCINDAN DOLAYI, "GERİCİ" GİBİ
TAHTALARI;
ALLAH"A EMANET OLUNUZ.
cennet yolcusuS.A EVET HAKLISINIZ BÖYLE İNSANLARIN ANCAK TAHTALARI EBU CEHİLLERİN AĞACINDA SAKLIDIR
(GÖKLER AĞLIYOR BİZ AĞLAMISIZ ÇOKMU?BİZE YOBAZ DİYORLAR HABERİN YOKMU?DESİNLER NEDERLERSE DESİNLER ALLAH İÇİN YOBAZ OLMUŞUK ÇOKMU RABBİME EMANET OLUN RABBİM RAZI OLSUN SELAMETLE:H
ResulaydinSELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM:B
AMİN ECMAİN İNŞ.
ALLAH SİZDENDE RAZI OLSUN
SELAM VE DUA İLE.
kasirga:G :B
YOBAZ, GERİCİ, İRTİCACI!!!!
"DİNİNİZDEN DOLAYI HOR GÖRÜLMEDİKÇE CENNETE GİREMEZSİNİZ"
NE MUTLU BİZE :) DEMEKKİ DİNİMİZİ GÜZEL İFA EDİYORUZKİ BİZİ AŞAĞILIYORLAR .
ALLAHA ŞÜKÜR BİZ HANGİ YOL ÜZERİNE OLDUĞUMUZU İYİ BİLİYORUZ. YOLUN SONUNDA KİM GERİCİYMİŞ BİRLİKTE GÖRECEĞİZ İNŞALLAH.
SELAM VE DUA İLE...
TAHTALARI;
ALLAH"A EMANET OLUNUZ.
ayaz22bana gerici desinler geri kafalı desinler kendine yazık ediyorsun desinler ne derlerse desinler sonuçta ben neler yapmam gerektiğini biliyorum Allah'a çok şükür. Yüce Rabbim bizi yolundan ayırmasın
Allah!a emanet olun kardeşlerim
Sevgi Gülüs.a duyarlılığınız için RABBİM sizden razı olsun onlar bana geriçi ilticacı dedikce ben daha fazla kapanmak istiyorum her dakika her saniye RABBİMİ zikir etmek istiyorum her yeri açık kadınlar reklam uğruna namuslarını satıyor bu gericilik olmuyorda baş örtüsümü gericilik oluyor .hiç önemli değil ben inandığım şekilde yaşarım .ben pardesü giyen bir bayanım bu tür hakaretleriduydukca içimden yemin olsun çarşaf giymek geliyor onların ne dediği değil RABBİMİN ne istediği önemli RESUL kardeşim ve dier mümin kardeşlerim RABBİM sizden razı olsun hep kalbiniz uyanık kalsın. ALLAH a emanet olun
HAYDİ KIZLAR TESETTÜRE
sivetok, post: 515522, member: 16903s.a.
kardeş tahtaları bulsan ne olacak ki onların "MARANGOZ'" la sorunu var...
TAHTALARI;
ALLAH"A EMANET OLUNUZ.
ahirete_yolculuksagol kardesim paylaismin iincin kim ne derse desin biz mutluyuz dinimizi yasiyoruz ve yasatmaya calisiyoruz onun bunun gibi dünyaya kök salicaz diye düsünmüyoru kendimizi ölümsüz gibi görmüyoruz ölmü olsaydi peygamberimiz a.s.v ölümsüz olurdu
kasım hadi, post: 515969, member: 57261SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM.
DİNİNİ SEVMEK VE UYGULAMAK,ALLAH VE RASÜLÜNE SADIK KALMAK VE ONLARI SEVMEK,""YOBAZLIK" ""GERİCİLİK"" ÇAG DIŞILIK İSE,
EVET BEN EN BÜYÜK YOBAZIM.
EVET EN BÜYÜK GERİCİYİM
EVET EN BÜYÜK ÇAG DIŞIDA BENİM.
VARSIN ONLAR "İLERİCİ,AYDIN VE ÇAGDAŞ OLSUNLAR.BİZLER ONLARDAN UZAGIZ.ELHAMDÜLİLLAH.:G:G:G

kırıkkalp
Yeni Üye · 0 mesaj
TAHTALARI;
ALLAH"A EMANET OLUNUZ.
kırıkkalphelal olsun bee abi sonuna kadar haklısın gerekirse dinim için onların gözünde başımı kapatıp örümcek kafalı bile olurum zaten ilericilere göre öyleyim nie çünkü başımı kapattım neyse selametle.....
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/24043-gericiler · 18.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.