fidanrasS.a kardeşim.
Yazını büyük bir merakla ve dikkatle cümlesi cümlesine okudum.Çok güzeldi.Beyazıd i bistami hakkında daha yazmanı bekliyorum.
Teşekkür ederim.
ALEYKÜM SELAM
İNallah RABBİME EMANET OLUN
10.207 görüntülenme · 47 yanıt
fidanrasS.a kardeşim.
Yazını büyük bir merakla ve dikkatle cümlesi cümlesine okudum.Çok güzeldi.Beyazıd i bistami hakkında daha yazmanı bekliyorum.
Teşekkür ederim.
nihalimSelamünaleyküm...değerli kardeşim ALLAH c.c. razı olsun ..
emeğinize sağlık ...ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...
selametle İNŞALLAH...
cennet yolcusu, post: 633626, member: 78133ALEYKÜM SELAM DEĞERLİ NİHAL KARDEŞİM BÜYÜĞÜMMÜSÜNÜZ KÜÇÜĞÜMMÜ BİLMİYORUM AMA KARDEŞLİK BAĞIYLA KARDEŞİM DİYORUM AMİN RABBİM SİZDENDE RAZI OLSUN SİZDE RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE KALIN
nihalimSelamünaleyküm...değerli kardeşim önemli değil nasıl isterseniz öyle hitap edin...canım kardeşim içiniz rahat olsun...ALLAH c.c. emanet olun..
selam ve dua ile...selametle İNŞALLAH....
cennet yolcusu, post: 633639, member: 37970ALEYKÜM SELAM DEĞERLİ KARDEŞİM EĞER BÜYÜKSENİZ SAYGISIZLIK ETMİŞ OLMIYAYIM DİYE SÖYLEMİŞTİM :ARABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE:gulegule
nihalimözürdilerim canım kardeşim kırmak istmem sizi lütfen kendinizi nasıl rahat hissederseniz öyle hitap edin...olurmu ben her ikisinede razıyım...:evet
anlaştık İNŞALLAH...
şimdi güldüğünüzü görmek isterim açıkcası...yoksa inanın :A
cennet yolcusuESTAFİRULLAH DEĞERLİ KARDEŞİM KIRILMADIK CAM DEĞİLİZ KIRILALIM TEŞEKKÜR EDERİM ANLAŞTIK AMA YİNEDE İÇİMİZDE BİR HİSSİMİZ KALACAK RABBİME EMANET OLUN SAKIN ÜZÜLMEYİN :)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/23980-beyezid-i-bestami-kuddissessirruhu · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.