Kuran evlerde aksesuarmı?

1.292 görüntülenme · 11 yanıt

Paylaş:
hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

ÇOĞUMUZUN HALİ BÖYLE MAALESEF:A
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

monece

monece

Kıdemli Üye · 196 mesaj

Ben Artik Böyle Evlerin Az Olduğu Düşüncesindeyim çünkü Manevi Ilim Yuvalari Okadar Fazlaki Artik Insanlar Daha Bilinçli Inşallah Dahada Bilinçleşecek
hafize

hafize

Inş Gönül Isterki Bu Durum Tersine Yaşansin

Mevlana'dan

Bana

ahirete_yolculuk

ahirete_yolculuk

Kıdemli Üye · 203 mesaj

paylasimizin icin allah razi olsun dedigin gibi gercektend ebu zaamanda cocumguzun ewind ekuran sadece bir süüs olrak duruyior cogunun düsüncesi ise alalimda ewde dursun belki bir gn okurum okumasamda sevabi vardir dursun ewimde diyor ne kadar sacma bir düsüncedir aldiysan eger ozaman gayret etmelisin ögrenmeelisin onu sadece susu olrak kullanmamalisin

allaha emanet olun allahin rahmeti üzerimize olsun insallah
halil ozer

halil ozer

Üye · 18 mesaj

hafizeInş Gönül Isterki Bu Durum Tersine Yaşansin

inşallah kardeş bu durum tersine döner.
Ravza_Nur

Ravza_Nur

Mübarek Üye · 8.116 mesaj

Hafize annem aslında Kuran'ı Kerim'e olan duyarsızlık kadar,Rabbime çok şükür duyarlı gençlerimiz ve insanımız mevcut,Rabbim sayılarını arttırsın.Kuran'a saygı göstermek ve onu okuyup manasını anlayıp amel etmek bizlerin dünya ve ahiret saadeti için geçerlidir.SELAM VE DUA İLE
hafize

hafize

Ravza_Nur, post: 499603, member: 3585Hafize annem aslında Kuran'ı Kerim'e olan duyarsızlık kadar,Rabbime çok şükür duyarlı gençlerimiz ve insanımız mevcut,Rabbim sayılarını arttırsın.Kuran'a saygı göstermek ve onu okuyup manasını anlayıp amel etmek bizlerin dünya ve ahiret saadeti için geçerlidir.SELAM VE DUA İLE

Kuran-ı Kerim'i okuyun Bu dinin kutsal kitabı duvarda süs olarak dursun diye indirilmedi ...Ama bizim çevremizde hala duvarda ve ramazandan ramazana açılan da var :guleguleyazık çok üzücü

Mevlana'dan

Bana

@ebruli

@ebruli

Mübarek Üye · 811 mesaj

yuce rabbim kurani kerimi sus olarak degilde okuyup hayatimiza geciren kullarindan eylesin.
Gül_i RâNâ

Gül_i RâNâ

Mübarek Üye · 979 mesaj

Essalamun aleykum ve rahmetullahu ve berakatuhu Oncelikle Allah razi olsun.Maalesef bazi evler vardi sizin anlattiginiz gibi ama simdi fazla oldugunu zannetmiyorum INSAALLAH.Allah'a emanet olun.
keltepe

keltepe

Mübarek Üye · 2.305 mesaj

Bencede Böyle Evler Azaldi....

Rabbim Hepimizi Kurani Hakkiyla Okuyan Kullarindan Eylesin Inşallah....

Allah Razi Olsun..a.e.olun Dua Ile..
hülya-

hülya-

Aktif Üye · 82 mesaj

arapçasını bilmiyorum ama türkçe olarak okuyup yaptıklarıma dikkat etmeye gayret gösteriyorum.ve doğru yol kuranımız olduğunu biliyorum.herkes okusa daha bilinçli bir toplum haline geliriz diye düşünüyorum.
hafize

hafize

hülya-, post: 502573, member: 33601arapçasını bilmiyorum ama türkçe olarak okuyup yaptıklarıma dikkat etmeye gayret gösteriyorum.ve doğru yol kuranımız olduğunu biliyorum.herkes okusa daha bilinçli bir toplum haline geliriz diye düşünüyorum.

evet katılıyorum

Mevlana'dan

Bana

Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.