Kiyamet SURESİ
3.238 görüntülenme · 13 yanıt
ALLAH c.c razı olsun cevdet abim.Rabbim o günü hakkıyla ona layık bir şekilde yaşamayı nasip etsin.bizi yanlışlardan muhafaza buyursun
selametleB)
selametleB)
allah razı olsun ayetler çok etkileyici gerçekten resimelrde ayrı bi etkileyici tabiki...selamün aleyküm...
ÂNI YAŞA...
tevbeYA-HAKallah razı olsun ayetler çok etkileyici gerçekten resimelrde ayrı bi etkileyici tabiki...selamün aleyküm...
S.A. KARDEŞİM BEGENDİĞİNE SEVİNDİM ÖNEMLİ OLAN BUNLARI HAYATA GECİRMEK RABBİME EMANET OL KARDEŞİM.
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

Selamün aleyküm Abi...Allah(c.c) razı olsun inşallah...Ayetlerdende anlaşılacağı gibi...
Allah(c.c) bizleri cehennem azabından korusun ve bizleri hidayetten ayırmasın inşallah...Allah(c.c)'ya emanet ol abi..
Allah(c.c) bizleri cehennem azabından korusun ve bizleri hidayetten ayırmasın inşallah...Allah(c.c)'ya emanet ol abi..
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
Resul_AcerSelamün aleyküm Abi...Allah(c.c) razı olsun inşallah...Ayetlerdende anlaşılacağı gibi...
ve aleyküm selam kardeşim. allah senden razı olsun inşallah amin sende rabbime emanet ol kardeşim.
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR

Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/23945-kiyamet-suresi · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- erkek kardeşim serkan için 1 Yasin suresi ve 1Fetih suresi okur musunuz? Dua Bölümü 6 cevap
- 2012 kiyamet olabilirmi Ahiret ve Kıyamet 36 cevap
- kiyamet günü ve ahiret... Ahiret ve Kıyamet 1 cevap
- Kiyamet Günü çiplak Kalacaksin ! İslami Bilgi ve Kaynaklar 5 cevap
- Kiyamet Alametleri.... Ahiret ve Kıyamet 6 cevap
- kiyamet.. Ahiret ve Kıyamet 1 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.