Al-İ İmran
2.247 görüntülenme · 8 yanıt
masAllah bai ne guzel forumlar açiyorsun ALLAH razi olsun emegine saglik çok guzel olmus selam ve dua ile hayirli geceler..
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
huzunlu_gurbetmasAllah bai ne guzel forumlar açiyorsun ALLAH razi olsun emegine saglik çok guzel olmus selam ve dua ile hayirli geceler..
S.A. KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN SENDEN VE BÜTÜN KARDEŞLERİMDEN AVATARINDA SANA UYMUŞ SAF BERRAK RABBİME EMANET OL KARDEŞİM.
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

CEVDET-71S.A. KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN SENDEN VE BÜTÜN KARDEŞLERİMDEN AVATARINDA SANA UYMUŞ SAF BERRAK RABBİME EMANET OL KARDEŞİM.
Allah razi olsun abi boyle dusunmen beni çok mutlu etti sizde rabbimize emanet olun insAllah amin selam ve dua ile...:)
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn

ALİ İMRAN SURESİNİN SON ON AYETİ GECE NAMAZINA KALKINCA OKU PEYGAMBER EFENDİMİZDE OKURMUŞ SELAMETLE
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin
Bana
Rabb'im Kulum Desin Yeter...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/23941-al-i-imran · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Al-i İmran 64. ayetini bile bile çarpıtıyorlar Kuran-ı Kerim meali 3 cevap
- Benim için Ali İmran suresini okurmusunuz Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 38 cevap
- ALİ İMRAN 145 Kuran-ı Kerim meali 4 cevap
- (Al-i imran/160) Kuran-ı Kerim meali 8 cevap
- Kuran kelimeleri ali imran ilk 3 ayet Kuran-ı Kerim meali 3 cevap
- Fatiha, Ayatel kürsi , Al-i imran,Kulillahümme ayetlerinin faziletleri aye Kuran-ı Kerim meali 2 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.