Çeşm-i Bülbül:D face face dediğin nedir ki gülüm ben senin için foruma giriş yapmayı göze almışım :D der saçmalarım :D
geldin ya o yeter banaaa :D :D
benide kendine benzettin :D:D katreeemm eyvallah cansın :)
259.120 görüntülenme · 4.085 yanıt
Çeşm-i Bülbül:D face face dediğin nedir ki gülüm ben senin için foruma giriş yapmayı göze almışım :D der saçmalarım :D
deniz yıldızıgeldin ya o yeter banaaa :D :D
benide kendine benzettin :D:D katreeemm eyvallah cansın :)
KatrePareAvatarinin ne kadar "ben"lik oldugu geliyor (; NOT: Bunu Cesmi icin yazdim.
Tatli insan :) deniz yildizi icin..
**RaNa**Ben face mı neyse onu hic sevmyorum bır kera aldm kapattm :D tavsıye etmem :D
Denizı gorunce cesminın akrabsı gbı dmek geldi:)
**RaNa**Ben face mı neyse onu hic sevmyorum bır kera aldm kapattm :D tavsıye etmem :D
Denizı gorunce cesminın akrabsı gbı dmek geldi:)
Çeşm-i Bülbül:D kime tavsiye etmiyon canım ya ahh ahh bizim ne zamanlarımız geçti orda :D
Sen o açtığın zaman bize diyecektin biz olacaktık ki facenin tadı olsun muhabbet ehli yoksa yanında tabi tadı olmaz dimi deniz yıldızım :D :a01:
:D Bu Konya'lılar hep benim akrabam oluyor ibra gitti deniz yıldızı kaldı :D
Çok erken kalkan bir kardeşim =))
deniz yıldızıçeşmiye katılıyom :D
yahh yahh yorumlar tavan yapardı artık yaşlandık kuzum mobilimizde yok fakiriz eziğiz :D :D
hayallerin olmadığı yerdeymiş miş mişş :D
Nadas06gönlü zengin genç bir kardeşimiz :)
Nadas06Kardeşim fanatik Galatasaray taraftarıyım, az gezmedim şehir şehir Cimbomum için :)
ama eskidendi gençlik yıllarımızdaydı .. :)
Az mı Sami Yen'in yollarını aşındırdık :)
Muhabbetini özlediğim bir ablaa :) B)
Nadas06Kaldığı yerden gülümsetmeye devam eden bir ablaa :)
Kardeşim gençlik günlerine götürme beni :)
Nadas06Sami Yen , Mecidiyeköy , Cevahir , Sarı Kırmızı , Atkı geliyor :)
Nadas06Hızlı bir ablaamız :)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/23930-ustteki-uyeyi-gorunce-akliniza-ne-geliyor-yorum-yapin · 08.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.