üstteki üyeyi görünce aklınıza ne geliyor yorum yapın
259.123 görüntülenme · 4.085 yanıt
kalbin zümrüt tepesikızmaca yok ama
mahsun kırogül.:K
Bende zümrüt tepesini görünce aklıma 90 kilo,1.80 boyunda enine boyuna dolgun sürekli yemek yiyen (yedi kat lahana sarması yiyen)enine boyuna dolgun biri geliyor aklıma doğrumu acep:K
kibaraggul, post: 510830, member: 16903Bende zümrüt tepesini görünce aklıma 90 kilo,1.80 boyunda enine boyuna dolgun sürekli yemek yiyen (yedi kat lahana sarması yiyen)enine boyuna dolgun biri geliyor aklıma doğrumu acep:K
bedenim bi kerem ideal vücud.
hıh
aklıma çok ama çok zayıf biri geliyor. iskelet gibim:K
kalbin zümrüt tepesiözür dilemek ve barışmak geldi aklıma:rolleyes:B)
yok ya niye kızayımki.canın sağolsun.rabbime emanetsin:Hamaaa bidaha bana kıro deme............:K
yesilbeyaz, post: 510849, member: 68290Küçük yaramaz bir oğlan çocuğu, tamam tamam delikanlı:B
EHE EHE EHE :8 ABDURRAHMAN ÖNÜLÜN Bİ İLAHİSİ GELDİ AKLIMA ALAKASI OLMADI AMA A.E.O
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime
kalbin zümrüt tepesibu kez anneannem geldi aklıma
çünkü anneannemin ismi beyaz değil. :P
ilginç açıklamalar:H
ekremeeeEHE EHE EHE :8 ABDURRAHMAN ÖNÜLÜN Bİ İLAHİSİ GELDİ AKLIMA ALAKASI OLMADI AMA A.E.O
okul nasıl gidiyo Ekreeeeeeeeeem:)
yesilbeyaz, post: 510797, member: 3742Aleyküm Selam. :D Komik gerçekten. Hiç alakası olmayan bişey oldu:D
TUBAGÜNER; pek bişey gelmedi aklıma. 30 lu yaşlarda ev hanımı diye düşündüm?
tam tersi 19 yaşında çalışan biriyim :evet
tubagünertam tersi 19 yaşında çalışan biriyim :evet
:D:D:Dkusura bakma. çağrışımla gerçek tutmuyo bazen benimki gibi......seninki gibi......
en sevdiğim iki renk ...:)
"Aç açabildiğin kadar sineni ummanlar gibi olsun...
İnançla geril ve insana saygı duy..
kalmasın el uzatmadığın ve alaka
duymadığın mahzun bir gönül... "
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
İnançla geril ve insana saygı duy..
kalmasın el uzatmadığın ve alaka
duymadığın mahzun bir gönül... "
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
yesilbeyaz:D:D:Dkusura bakma. çağrışımla gerçek tutmuyo bazen benimki gibi......seninki gibi......
bana kızmadın ya yalnıca isimdemden aklıma geldi bu çagrışım
tubagüner, post: 510879, member: 62789bana kızmadın ya yalnıca isimdemden aklıma geldi bu çagrışım
Yok canım kızmadım ne kızıcam. Sen de bana kızma:H Senin için alakasız çağrışımlar yazmışım:) Yeşilbeyaz ı seçmemin nedeni ikisi de tertemiz renkler. yeşili de çok severim.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/23930-ustteki-uyeyi-gorunce-akliniza-ne-geliyor-yorum-yapin · 09.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.