ibrayumuşak g kullanmayan birisi :D :)
Arkadasim beni tovbe makinesi yaptin tobe tobee yaa :D
Klavyem Turkce icin uygun degil ne yapayim? kullanmayan degil de KULLANAMAYAN dersin ona hih!
Ablacigim, destekcim , forumdaki candostlarimdan biri (:
259.122 görüntülenme · 4.085 yanıt
ibrayumuşak g kullanmayan birisi :D :)
KatrePareArkadasim beni tovbe makinesi yaptin tobe tobee yaa :D
Klavyem Turkce icin uygun degil ne yapayim? kullanmayan degil de KULLANAMAYAN dersin ona hih!
Ablacigim, destekcim , forumdaki candostlarimdan biri (:
KatrePareBana yarin icin dua edecek biri :( (yarin sabah gonderiyorum eserimi)
KatrePareBana yarin icin dua edecek biri :( (yarin sabah gonderiyorum eserimi)
_semra_Bana yarin icin dua edecek biri (yarin sabah gonderiyorum eserimi)
canım ya cok sevındım ıbra nın da dedıgı gıbı olomasada uzulme hz Mevlana demısya uzulme ıstedıguın olmuyosa ya senın ıcın hayrlı degldır yada zamanı degldır dıye duamz senınle cok sevındım ayrıca gercektn ınsALLAH bı gun senın kadar cesaretımı toplar yazmaya yada yazdıklarımı toparlamaya baslarım
ibra:D Tamam yumuşak g Kullanamayan kardeşim :)
yarın eserini yayınevine götürecek bir kardeşim :D
kardeşim inşaALLAH beğenirler basarlar binlerce :) duacıyız ama olmazsa hiiiç üzülme :)
_semra_Bana yarin icin dua edecek biri (yarin sabah gonderiyorum eserimi)
canım ya cok sevındım ıbra nın da dedıgı gıbı olomasada uzulme hz Mevlana demısya uzulme ıstedıguın olmuyosa ya senın ıcın hayrlı degldır yada zamanı degldır dıye duamz senınle cok sevındım ayrıca gercektn ınsALLAH bı gun senın kadar cesaretımı toplar yazmaya yada yazdıklarımı toparlamaya baslarım
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/23930-ustteki-uyeyi-gorunce-akliniza-ne-geliyor-yorum-yapin · 09.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.