üstteki üyeyi görünce aklınıza ne geliyor yorum yapın
259.119 görüntülenme · 4.085 yanıt
yeni üye oldum pek burdakileri tanımıyorum ama benim aklıma seni görünce kıpır kıpır ve mücadeleci bir insan geldi :)
)
)
sessizlik.yeni üye oldum pek burdakileri tanımıyorum ama benim aklıma seni görünce kıpır kıpır ve mücadeleci bir insan geldi :)
)
Ben ve kipir kipir olmak ?
Yanlis cevap :)
Ama mucadeleci oldum dogru, tesekkurler :)
Ustteki uye ilginc bir insan gibime geliyor.
Üstteki üye bu oyunda hep karşıma çıkıyor.Rakip görmeye başladım. :) Bence benle yarışacak kadar güçlü ve zeki.
özgürlü_zamanlarÜstteki üye bu oyunda hep karşıma çıkıyor.Rakip görmeye başladım. :) Bence benle yarışacak kadar güçlü ve zeki.
Rakip mi? :)
Oyun bir rekabetten ibaret degil ki..
Tesekkur ederim guzel dusunceleriniz icin ama inanin sandiginiz kadar guclu degilim. Tam tersine fazla gucsuzum.
Ama siz bu yorumunuzla bu kederli gunlerimde beni gulumsettiniz, Allah razi olsun.
KatrePareRakip mi? :)
Oyun bir rekabetten ibaret degil ki..
Tesekkur ederim guzel dusunceleriniz icin ama inanin sandiginiz kadar guclu degilim. Tam tersine fazla gucsuzum.
Ama siz bu yorumunuzla bu kederli gunlerimde beni gulumsettiniz, Allah razi olsun.
Cümlemizden razı olsun inşallah.
KatrePareBen ve kipir kipir olmak ?
Yanlis cevap :)
Ama mucadeleci oldum dogru, tesekkurler :)
Ustteki uye ilginc bir insan gibime geliyor.
En azından bir kısmını tutturmuşum :)
üsteki üye dünya hayatından bıkmış gibi geliyor :)
17 mesajı olan bir yeni üye :)
Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed

Ölüm Var Unutma
Salat-ı Tefriciye Okur musunuz?
Medine'nin küçük kızı : )
Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed

Ölüm Var Unutma
Salat-ı Tefriciye Okur musunuz?
Bana dualarımdasın diyen küçük medineli bir kız kardeşim ::) Sende benim dualarımdasın kardeşim ALLAH razı olsun senden ALLAH yardımcın ve yardımcımız olsun zaten başka kimden yardım isteyecez ki değil mi... ALLAH a emanet ol İNŞALLAH ::)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/23930-ustteki-uyeyi-gorunce-akliniza-ne-geliyor-yorum-yapin · 07.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.