üstteki üyeyi görünce aklınıza ne geliyor yorum yapın
259.119 görüntülenme · 4.085 yanıt
ooo can bi can arkasim gelmis hos gelmis :) ya ben seni anlatamam ki ama )
hmmm valla bulamadim :) harbi dost desen olurmu ?
hmmm valla bulamadim :) harbi dost desen olurmu ?
.................
forumun incisi nuru benim can dostum gonlu buyuk insan oldumu yaa:a07:ama seni anlatmak mumkunmu...
.................
kalbinur:A:A:A bilmem
ama olmuyorki bak yeterince zaten basim agriyor biraz kendimize gelyim diye girdim boyle yaparsan bende aglarim.
.yanliz benim gozyaslaim kurudu artik akmiyorki.......
.................
Gül Berraama olmuyorki bak yeterince zaten basim agriyor biraz kendimize gelyim diye girdim boyle yaparsan bende aglarim.
.yanliz benim gozyaslaim kurudu artik akmiyorki.......
Kurur tabi sende o kadar ağlamasaydın belli beni sevdiğinden Cok ağlıyonnnnn:):)
kalbinur, post: 1469496, member: 110257Kurur tabi sende o kadar ağlamasaydın belli beni sevdiğinden Cok ağlıyonnnnn:):)
neyse fazla desifre oldum;;kusura bakma cikiyorum basim tuutu gene ve tabiki beni cok seven midem zaten ayrilmiyor benden hadi ben kacar selametle kalasin..
tabiki seviyorum iste hemen agrim basliyorum:a09:bak sana armagan ediyorum..hasretinle yandi gonlum yandidi yandi...valla dah afazla yazamiyorum inan simdi olcem basimin agrisindan daha fazla ayakta kalamicam...beni affet sonra gorusuruz nede olsa sana tel aldim dimiii :Dee artik arasin bir zahmet..
.................
Gül Berraneyse fazla desifre oldum;;kusura bakma cikiyorum basim tuutu gene ve tabiki beni cok seven midem zaten ayrilmiyor benden hadi ben kacar selametle kalasin..
tabiki seviyorum iste hemen agrim basliyorum:a09:bak sana armagan ediyorum..hasretinle yandi gonlum yandidi yandi...valla dah afazla yazamiyorum inan simdi olcem basimin agrisindan daha fazla ayakta kalamicam...beni affet sonra gorusuruz nede olsa sana tel aldim dimiii :Dee artik arasin bir zahmet..
Aramamı sandin:Dhade gecmis olsun sen dinlen Rabbimin izniyle burdayim ben merak etme:)
evet canım gonlum bırıne baglı ama sozlu oldum yok ;)
ve bu ısın olacagıda yok ..
dogru hıssetmısın nasıl hıssetıysen bılemıcem ama evet bu gonulun tek bır sahıbı var canım ;)
neyse daha fazla yaram açılmasın vessalam ;)
ve bu ısın olacagıda yok ..
dogru hıssetmısın nasıl hıssetıysen bılemıcem ama evet bu gonulun tek bır sahıbı var canım ;)
neyse daha fazla yaram açılmasın vessalam ;)
.................
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/23930-ustteki-uyeyi-gorunce-akliniza-ne-geliyor-yorum-yapin · 07.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.