üstteki üyeyi görünce aklınıza ne geliyor yorum yapın

259.119 görüntülenme · 4.085 yanıt

Paylaş:
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.043 mesaj

ahmet_99Allah razı olsun ablacım gönlünden kopan bu güzel cümleler ve bu güzel dualar için.. Amin inşAllah.. Amin.... Ecmain ablacım cümlemizi inşAllah, tüm kardeşlerimizi inşAllah.. siz de selametle kalın Leyla ablacım.. Allah'a emanet olasınız inşAllah.. hayırlı geceler..

Amin
Allah sizden de bilerce ke razı olsun kardeşim iyi ki budayız sizin gibi değerli kardeşlere sahip olduğumuz için Allah'ta bizleri olundan ayırmasın inşallah.Hep beraber hayırlara vesile olmak nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin bhayırlı güzel günler nasip etsin Rabbim.kalbi gönlü güzel kardedşim Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
leyla-1

leyla-1 🛡

Gül BerraALLAH razi olsun ablacim ne guzel dua etmissin boyle..midem cok kotu olunca pc basindan kalktim boyle dua edecegini bilseydim hic kalkmazdim ALLAH razi olsun cok tesekkur ederim..

Canım benim çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin inşalalh.Olsun tatlım her zaman dualarımda gönlümde kalbimdesin sen burda olmasan bile.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.
Allah seninde o güzel gönlüne göre versin inşallah selam ve dua ile Allah'a emaent olun herşey gönlünüzce olsun:)
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
&
**RaNa**

**RaNa**

Mübarek Üye · 3.597 mesaj

sitede ilk tanıdıklarımdan :) onu cok severım ve sureklı görüşürüm
çok iyi niyetli ablam :)
leyla-1

leyla-1 🛡

**RaNa**sitede ilk tanıdıklarımdan :) onu cok severım ve sureklı görüşürüm
çok iyi niyetli ablam :)

Canım benim kalbi gönlü güzel kardeşim Allah razı olsun hepsi sizin gönlünüzün kalbinizin güzelliğinden kaynaklanıyor gerçekten hepiniz pırıl pırılsınız hepinizinde kalbi gönlü o kadar güzel ki Allah her zaman o güzel kalbinize göre versin Allah hiç bir zaman sizleri darda sıkıntıda bırakmasın inşallah.Bende seni çok seviyorum canım..
Çok sevdiğim dğer verdiğim benim için çok özel ve değer verdiğim kardeşlerimden biri:)Her zaman yanımda olan bir kardeşim.Allah'a emanet ol canım benim herşey gönlümüzce olsun inşallah.
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
&
serap8191

serap8191

Mübarek Üye · 6.183 mesaj

dünya tatlısı,melek birtanecik ablam .o kadar saf o kadar temiz o kadar iyi kalpliki onu anlatamıyorum.benim canım ,en zor zamanlarımın sırdaşı yoldaşı,ilk tanıdıklarımın arasında olan özel ablam .varlığı mutluluk sebebim ablam
**RaNa**

**RaNa**

Mübarek Üye · 3.597 mesaj

serap8191dünya tatlısı,melek birtanecik ablam .o kadar saf o kadar temiz o kadar iyi kalpliki onu anlatamıyorum.benim canım ,en zor zamanlarımın sırdaşı yoldaşı,ilk tanıdıklarımın arasında olan özel ablam .varlığı mutluluk sebebim ablam

yorumlarıyla huzur veren ablam :)
Hatice-tül Kübra

Hatice-tül Kübra

Mübarek Üye · 7.329 mesaj

leyla-1Canım benim çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin inşalalh.Olsun tatlım her zaman dualarımda gönlümde kalbimdesin sen burda olmasan bile.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.
Allah seninde o güzel gönlüne göre versin inşallah selam ve dua ile Allah'a emaent olun herşey gönlünüzce olsun:)

ALLA razi olsun ablacim yaa resmen dualarinla gonlume hitap ediyorsun..rabbim benim icin ettigin dualarin misliyle sana versin insallah amin..cok tesekkur ederim insallah gecer..
.................
KatrePare

KatrePare

Mübarek Üye · 4.014 mesaj

Aklima hep ne kadar huzunlu ve derin oldugu geliyor (:
Hatice-tül Kübra

Hatice-tül Kübra

tesekkur ederim gonlu guzel insan..oylesyiz sanirim...
ne kadar narin kadar ince biri oldugu aklima geliyor
.................
KatrePare

KatrePare

Mübarek Üye · 4.014 mesaj

Estagfirullah (:

Bedeni rahatsizliklarla burun buruna oldugu aklima geliyor. Allah sana sifalar versin.
Hatice-tül Kübra

Hatice-tül Kübra

oylesin gonlu guzel sicak samimi birisin ;)
ALLAH razi olsun..
.................
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

ahmet_99Allah'ım iyilik sağlık versin inşAllah bol bol..
Afiyet olsun iftarın şimdiden.. Ne var diye sormuyorum, gönlüm razı gelmiyor duymaya cevabını :D

:) ahh ahh sorma hemşerim içim parçalanıyo hatırlayınca :D

Gül Berraiyi peki oyle olsun anlazliktan gel bakalim..
inan bende seninle mac muhabbetni ozledim ama ben sitedeyken seni hic gormuyorum en son zaman konustugumuzu bile hatirlamiyorum..

:) buralardayım ama bi denkgelemiyoz :)
ibra

ibra

Mübarek Üye · 6.106 mesaj

Etlekmek geldi :D :)
İnsan beğenmez.
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

off off tam şu saatlerde aynısı banada geldi :D
gurbette

gurbette

Mübarek Üye · 2.850 mesaj

gonyali oldugu aklima geldi:a12:
Hatice-tül Kübra

Hatice-tül Kübra

halen iftarini acmamis biri aklima geliyor :a35:
.................
leyla-1

leyla-1 🛡

gurbettegonyali oldugu aklima geldi:a12:

Takip ettiğim kadarıyla çok değerli bir kardeşimiz Allah ondan da razı olsun paylaşımları içinde emeklerine gönüllerine sağlık Allah mükafatlarını her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin RABBİM.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
&
gurbette

gurbette

Mübarek Üye · 2.850 mesaj

az kaldi iftara 21:45
leyla-1

leyla-1 🛡

serap8191dünya tatlısı,melek birtanecik ablam .o kadar saf o kadar temiz o kadar iyi kalpliki onu anlatamıyorum.benim canım ,en zor zamanlarımın sırdaşı yoldaşı,ilk tanıdıklarımın arasında olan özel ablam .varlığı mutluluk sebebim ablam

Canım benim bitanem o senin kalbinin gönlünün güzelliğinden kaynaklanıyor sende benim için öylesin özelsin değerlisin ve siteden yüz yüze tanıştığım ilk kişi sensin o tanışma anımızı hiç unutamam.Allah kardeşliğimizi arkadaşlığımızı dostluğumuzu daim etsin inşallah.Sırdaşım dert ortağım ne zaman bir sıkıntım olsa yanımda olan kardeşleriminden birisin.Bu hailyle bile dualarda yardıma koşan çok iyiliksever birisin Allah'ta seni darda sıkıntıda bırakmasın inşallah.Bütün güzellikler seninle ve sevdiklerinle ailenle olsun inşallah.Sende bim için öylesin tatlım.Meleğim benim Allah'a emanet ol herşey o güzel gönlüne göre versin Rabbim.
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
&
Hatice-tül Kübra

Hatice-tül Kübra

hayirli iftar ALLA kabul etsin insalla..hmm ne guzel gercektende az kalmis benide dualarinda unutma abi yaa :a03:biliyorsun iftar vakti edilen dualar daa makbuldur...
.................
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.