üstteki üyeyi görünce aklınıza ne geliyor yorum yapın
259.119 görüntülenme · 4.085 yanıt
ahmet_99en eskilerden.. (hakikaten ya, benden de eski üyeymişsin kardeşim maşAllah, ama kusurumu mazur gör daha yeni farkediyorum :a03:)
Abimiz bu yaparsa başkası ooo ne diyeyım ben:D
.................
ahmet_99:a03::a03::a03: kardeşim ne deseniz haklısınız :a03:
bilmem ki nedesem yani üzüldümü itiraf etmeliyım:(
.................
Gül Berra, post: 1449810, member: 96287bilmem ki nedesem yani üzüldümü itiraf etmeliyım:(
kardeşim ama öyle demeyin :( üyelik tarihiniz göremedik belki ama Rabb'ime şükür gönlünüzün güzelliğine hayran kaldık.. yine de hakkınızı helal edin kardeşim, abinin zaten kafa çok dolu bu aralar, ona saysak olmaz mı :a03:
ahmet_99kardeşim ama öyle demeyin :( üyelik tarihiniz göremedik belki ama Rabb'ime şükür gönlünüzün güzelliğine hayran kaldık.. yine de hakkınızı helal edin kardeşim, abinin zaten kafa çok dolu bu aralar, ona saysak olmaz mı :a03:
peki tamam yorgunluğunuza verelim ne yapak...
est ahmet abi o sizin gönlunuzun güzellği hem mümın mumının aynasır demişler...
helalık bir durum yok ama var isede helal olsun...
hem ben sizi tutmayayım uyku vaktınız geldi...
şimdiden size musade...
hayırlı geceler.
.................
Gül Berrapeki tamam yorgunluğunuza verelim ne yapak...
est ahmet abi o sizin gönlunuzun güzellği hem mümın mumının aynasır demişler...
helalık bir durum yok ama var isede helal olsun...
hem ben sizi tutmayayım uyku vaktınız geldi...
şimdiden size musade...
hayırlı geceler.
kardeşim inanın ki normalde ben o üyelik tarihi, yer, mesaj sayısı vs olan alana hiç bakmıyorum, yani sadece sevdiğim kardeşlerim online mı diye arada bir göz atıyorum o kadar.. ama sizi üzdüğüm için çok özür dilerim ve de çok üzgünüm....
ahmet_99kardeşim inanın ki normalde ben o üyelik tarihi, yer, mesaj sayısı vs olan alana hiç bakmıyorum, yani sadece sevdiğim kardeşlerim online mı diye arada bir göz atıyorum o kadar.. ama sizi üzdüğüm için çok özür dilerim ve de çok üzgünüm....
ya yok sakasına konuşuyorum:D
maksat muhabbet:D
hem ben o tarıhten sonra hiç girmedimki:D
olabilir yanı :D
sırf üyelik tarihimiz gözünuzden kaçmış diye kırılmıyım:)
yok ya takılmayın siz bana benım bugün keyfım kaçtı bu yüzden konuşmak için öyle dedim:)
ben sizden özür dilerim böyle düşene bileceğinızi tahmın etmedim kardeşinız affınızı istıyor:a03:
.................
ahmet_99bu şekilde özür dilesek :a03:
ya şimdi bu fotarafa gülmenız için çok yorum yapardım ama dedim ya pek keyfım yok saolun:)bayıldım:a12:
.................
Gül Berraya yok sakasına konuşuyorum:D
maksat muhabbet:D
hem ben o tarıhten sonra hiç girmedimki:D
olabilir yanı :D
sırf üyelik tarihimiz gözünuzden kaçmış diye kırılmıyım:)
yok ya takılmayın siz bana benım bugün keyfım kaçtı bu yüzden konuşmak için öyle dedim:)
ben sizden özür dilerim böyle düşene bileceğinızi tahmın etmedim kardeşinız affınızı istıyor:a03:
peki kardeşim dediğiniz gibi olsun.. ;)
est kardeşim, siz affedin asıl ;)
Gül Berraya şimdi bu fotarafa gülmenız için çok yorum yapardım ama dedim ya pek keyfım yok saolun:)bayıldım:a12:
kardeşim başka bir topicteydi sanırım, keyfinizi kaçıran ne diye sormuştum ama gözünüzden kaçmış olabilir ya da cevap vermemek de istemiş olabilirsiniz.. ama inş keyfiniz yerine gelir en kısa zamanda ;)
ahmet_99Kardeşim ben müsadenle çıkıyorum, Allah'a emanet olasın, keyfiniz tez yerine gelir, Rabb'im yüzünüzü güldürür inş..
tabı musade sizin ALLAH rahatlık versın sizede hayırlı geceler:)
.................
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/23930-ustteki-uyeyi-gorunce-akliniza-ne-geliyor-yorum-yapin · 07.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.