üstteki üyeyi görünce aklınıza ne geliyor yorum yapın

259.119 görüntülenme · 4.085 yanıt

Paylaş:
Hatice-tül Kübra

Hatice-tül Kübra

Mübarek Üye · 7.329 mesaj

ahmet_99MaşAllah kardeşim, gözlerinize sağlık ;)

saolasın:)
bide hakaret etmeseler ne güzel olacak....
.................
Hatice-tül Kübra

Hatice-tül Kübra

ahmedyasin99

sizden rica ederim biraz saygı gösterin....
.................
ahmedyasin99

ahmedyasin99

Kıdemli Üye · 110 mesaj

behiyesizden rica ederim biraz saygı gösterin....

"Ey Islam davetçileri: Ölüm tutkunu olunuz ki hayat size bagışlansın...
Okudugunuz kitaplar, devam ettiginiz nafileler sakin sizi aldatmasin!"
Şehid Dr.Abdullah Azzam.Okuduğunuz kitaplara da aldanmayın din adına sizi aldatanlara da munafıkların yeri gayya kuyusudur..din üzerinden prim yapan allahın ayetlerini hafifseyen,Allahın hukumlerine kanunlarına ayetlerine yalanlar ekleyerek ,Allah adına ümmetin vebaline girenlerin yeri kafirlerden de aşağıda cehennemin en derininde gayya kuyusunda olacaktır..
Aldatıcılar Sizi Allah ile kandırmasın..! Fatr Süresi 5.ayet
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

fenere geç diyeceğim biri :D

karıştı behiyeye dedim ;)
Hatice-tül Kübra

Hatice-tül Kübra

deniz yıldızıfenere geç diyeceğim biri :D

karıştı behiyeye dedim ;)

tamam aldım mesajını aaah aah nedesemki hiç bilmiyorum:D
.................
ahmedyasin99

ahmedyasin99

Kıdemli Üye · 110 mesaj

Saygı sevgi ve sadakatimiz allah yolunda cihad edenleredir,Alimler de peygamber varisleridir onların bu çile dolu davasını yüklenmiş dağlara teklif edilen ama dağların kaldıramadığı bu ezalı çileli dava uğruna binbirtürlü eziyete uğrayan başta efendimiz sav ve onun yolundan giden önden önce gelen ,tümpeygamberler,ve sonra gelen ümmetin derdiyle dertlenen ,erbakan hocam ,abdullah azzam ,ki şehid edildi,şeyh ahmet yasin ki mubarek vucudu parçalanmak suretiyle şehid edildi,komutan khattab ,zinnur ,zeynel ,mucahit şener ve binlercesi....Erbakan hocama da yapılmadık zulum kalmadı atılmadık iftira kalmadı tek sebebi ise islama sıkı sıkı sarılması idi ,davayı sahiplenmesi idi bugun dinde fitne çıkaranların dini yozlaştırma peşinde olanların bu dunyada sefa sürerken öbür dünyadaki yerlerine umarım kendilerini hazırlıyorlardır...Zira zamanında hem zulme ortak oldular ,haeln dini tahrif etme çalışmasının piyonu olarak amerika israile kuklalık faaliyetini başarıyla sürdürüyor umarım araştırısınız......;Allah hidayet versin..
KatrePare

KatrePare

Mübarek Üye · 4.014 mesaj

Ahmet Yasin hocam, sizden hic boyle bir dusunce beklemiyordum. Kaynagini sorabilir miyim acaba?

Surprizlerle dolu biri .
**RaNa**

**RaNa**

Mübarek Üye · 3.597 mesaj

Bugun onun dogum gunu İyiki dogdun :)
Hatice-tül Kübra

Hatice-tül Kübra

bugün sürekli görüştüğüm biri:)
.................
ahmedyasin99

ahmedyasin99

Kıdemli Üye · 110 mesaj

KatrePare Ahmet Yasin hocam, sizden hic boyle bir dusunce beklemiyordum. Kaynagini sorabilir miyim acaba?

Surprizlerle dolu biri .

Neyin kaynağını soruyorsunuz ki?Tam bir hanımefendi:)
Hatice-tül Kübra

Hatice-tül Kübra

ahmedyasin99Neyin kaynağını soruyorsunuz ki?Tam bir hanımefendi:)

ben söyleyeyim hocam f.gülen için söyledikleriniz desek yeterli olurmu gerçekten bende sizden beklmiyordum:(
.................
**RaNa**

**RaNa**

behiyebugün sürekli görüştüğüm biri:)

benı unutmayan bırı :)
Hatice-tül Kübra

Hatice-tül Kübra

**RaNa**benı unutmayan bırı :)

SEN UNUTULACAK BİRİMİSİN arkadaşım:)
.................
**RaNa**

**RaNa**

behiyeSEN UNUTULACAK BİRİMİSİN arkadaşım:)

cok teşekkur ederım :)

sende oylesın canım
kardelele

kardelele

Mübarek Üye · 15.425 mesaj

Sevgi yumağı.
Rabbim ölene kadar sürsün inşallah.
Gönül dostluğu.
KatrePare

KatrePare

ahmedyasin99Neyin kaynağını soruyorsunuz ki?Tam bir hanımefendi:)

Estagfirullah :) F. Gulen icin soylediklerinizin bir sebebi, kaynagi oldugunu dusunuyorum, musaade edersiniz sorabilir miyim ?
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

bugün onun günüüüü :)
KatrePare

KatrePare

Estagfirullah ablacigim, hep beraber...

Neyden ve CAN'dan dolayi, gonul dostum ooo :)
ahmedyasin99

ahmedyasin99

Kıdemli Üye · 110 mesaj

behiyeben söyleyeyim hocam f.gülen için söyledikleriniz desek yeterli olurmu gerçekten bende sizden beklmiyordum:(

KatrePare Estagfirullah :) F. Gulen icin soylediklerinizin bir sebebi, kaynagi oldugunu dusunuyorum, musaade edersiniz sorabilir miyim ?

Değerli kardeşim Fethullah güleni benimseyen kardeşlerimize herhangi bir söz demiyorum ,ama şunu da ifade etmeliyim ,kişi idarecisinin dini üzeredir.Mademki lideriniz o zattır ,biliniz ki hem mahmut efendi cemaati ,cubbeli ahmet hoca ,kadir mısıroğlu ve aklı başında her şuurlu müslüman ,Fethullah gülenin ortalığa yaydığı enformasyona ,tahribat ve tahrifata karşı durmak luzumunu hissetmişler ,ehli sünnet imamları ummeti bu hastalıktan kurtarma adına reddiyeler yazmışlardır..Ilımlı islam projesiyle musluman kanı içeen vampir amerika ve lanetlenmiş kavim israilin kabbala ve talmudunda din olarak addettiği kinin fiili olrak ortaya çıkışını sağlayan büyük ortadoğu ve israel projesini canlandırma projesine kukla olmuş,bunların elinden kuranı alamıyorsak bunları yenemeyiz diyerek binlerce sene ,tüm teknolojı ve kufr gücüne karşı bir filistinli çocuk edasıyla elindeki taşı imanıyla mavzer yapıp tanka ,ve israil vampirine dur diyebilen ehli kuranın elindeki kuranı bozma ,tahrif etme projesini kimi ılımlı ,kimini radikal diyerek ifrat ve tefrit çizgisinde batıla hizmet ettirmek suretiyle kah fethullah gulenen h-kah mustafa islamoğluna kah muhammed esede kah ,musa carullah bigiyeve yaptırmıştır,kaldı ki ne ki haddini aşar zıddına inkılab eder...
Bugun fethullah gulen kuzu postunu giymiş kurt edasıyla dolaşıyor...bir kazan süte katılan bir damla zehir misalı buyuk bir cemaat oluşturmuş,görünüşte bereket gibi dururken namaz kıldırp ibadet ettirirken batıl fikirlerini de narkozluyor bir yandan ,en buyuk duşmanlık olan ayetleri tahrif ediyor,ayetlere muhalefeti meşrulaştırıyor ve ümmeti de vebale sokuyor...
ahmedyasin99

ahmedyasin99

Kıdemli Üye · 110 mesaj

Ayetlerin ve farzıyetlerin önem sırasına koyuyor,kendi ahkamlarını dikte ettiriyor,Ve ifade ettiğimiz gibi tam da kafirin istediği gibi karnı yumuşak ılımlı kendi halinde musluman ,bişuur insanlar istiyor..Bir kazan süt ama bir damla zehirle ummeti kangren ettiriyor..Zehirliyor gittikçe.
Kah misyonunu devam ettirmek için kukla hukumetler kuran siyonizm cemaat liderlerini molla kılığında kullanıyorEn başta fethullah gülen geliyor,Misyonunu idame ettirmek için gün geliyor bu fethullah gulen tum dunyanın beddua ettiği kafirin bile hoca dediği erbakan hocamın tasfiye eden darbecileri destekliyor ,gün geliyor kuklalık vazifesi için ''hizmet''adı altında sol partileri destekliyor,hizmet ama batıla ....
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.