üstteki üyeyi görünce aklınıza ne geliyor yorum yapın
259.119 görüntülenme · 4.085 yanıt
ahmet_99Bana şimdilik müsade kardeşlerim, yemek vakti geldi de :a03: Allah'a emanet olun..
müsade siznin afiyet olsun ya ben daha kahvaltı bile yapmadım
.................
Reyhani_konyevikalbinur ve behiye kardeşler sorumun cevabını bekliyorum (:
ne sorusu...
.................
İbrahim aleyhisselam'a İsmail aleyhisselam'ı kurban edeceği sırada cennetten indirilen koç,dünyada kimin adağıydı :)
Reyhani_konyeviİbrahim aleyhisselam'a İsmail aleyhisselam'ı kurban edeceği sırada cennetten indirilen koç,dünyada kimin adağıydı :)
hz ismail desem
.................
behiyehz ismail desem
hayır hayır evvelden dünyanın taa en başında adak edilen koyun cennete kaldırılıp,İbrahim aleyhisselama koç olarak indiriliyor bu ikisi aynı :) kalbinur kardeş sen ne buyurursun :D
Reyhani_konyevihayır hayır evvelden dünyanın taa en başında adak edilen koyun cennete kaldırılıp,İbrahim aleyhisselama koç olarak indiriliyor bu ikisi aynı :) kalbinur kardeş sen ne buyurursun :D
ya zaten ismail a.s allaha kurban edilmicekmiydi
ee ozaman
yanı ya peygamberimizedir yada allaha
.................
behiyeya zaten ismail a.s allaha kurban edilmicekmiydi
ee ozaman
yanı ya peygamberimizedir yada allaha
Habil aleyhisselamın adak ettiği koyun cennete kaldırılıp,İbrahim aleyhisselama indirilen koçtur ve bunun adı da SÜNNETULLAHtır :)
behiyedeğilmi:D
ya ben onuda sevmiyorum:(diğer çikilata daha iyiydi:D
Annem olsa, zaten sen ne seviyorsun ki derdi... :a01: bu ne en güzellerini ikram ettim sana ama yaa :D
ahmet_99Değil mi kardeşim ya, ne demişler: kötü çikolata yoktur, az kakao vardır :D
Kardeşim nerede olduğunun bi önemi var mı ki. Bize her yer... :D
Yukarıdaki cümlede ... ile belirtilen yere aşağıdakileren hangisinin gelmesi daha uygundur? :D :D
a) Trabzon
b) Konya
c) Mihman...
d) ...hiiiççç... (denizyıldızı kardeşime saygılar buradan :a26:)
e) Fikrim yok :D :D
:D Trabzon tabi ki de :D
Bize her yer TRABZON olacak :D
Aslında mihmanda olabilir hepimiz bu dünyada misafiriz sonuçta (;
Hiç de olur ama bunlar mizah bölümünde olmaz :D
Pardon, kısa mesafeli bir ciddiyet geldi :D
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/23930-ustteki-uyeyi-gorunce-akliniza-ne-geliyor-yorum-yapin · 07.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.