üstteki üyeyi görünce aklınıza ne geliyor yorum yapın
259.119 görüntülenme · 4.085 yanıt
ahmet_99Boomlama oyununda tabii ki de kardeşim, bir de üstüne size söz verdim çeşm-i bülbül kardeşimi boomlamamak için, valla çeşm-i bülbül kardeşimizin sırtı daha da yere gelmez böyle vefalı kardeşi olduğu için..
eywallah kardeşim aslında ne kadar şanslıyız hepimiz değilmi birbirimizi tanıdığımız için :)
ben olmadığım kesin:D
o zaman benim eywallah zindada mahkum kardeşim :D
kalbinuro kardeşin ben mi ahmet mi oluyor kardeşim?:)
Senin avartarındaki resim mavi gözlü gelmişti kardeşim :) ahmet kardeşimde yazınca hatlar karışmış :D
Zindanda_Mahkum, post: 1440882, member: 103504Senin avartarındaki resim mavi gözlü gelmişti kardeşim :) ahmet kardeşimde yazınca hatlar karışmış :D
evet kardeşim biz olayı çözdük kardeşim iyisindir inşaallah üsteki kim burdan görünmüyor:D
kalbinurniye kardeşimm
ne derler ona transparan mı öyle bişi işte şaka maksatlı söyledim zaten :)
kalbinurkardeşim avtarım güzel değilmi sence??
hayır çok güzel,ama kalbinde hastalık olanların şehvetle nazarı mümkündür uygun olmayabilir o sebebten..
kalbinuranladım kardeşim eyvallah Allah razı olsun inşaallah:)
"... Eğer (Allah'tan) korkuyorsanız, (yabancı erkeklere karşı) çekici bir edâ ile konuşmayın; sonra kalbinde hastalık bulunan kimse ümide kapılır..." (33/Ahzâb, 32) buyruluyorsa bakmayla hayli hayli ümide kapılır bazı insanlar herkes demiyoruz tabi burda haşa..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/23930-ustteki-uyeyi-gorunce-akliniza-ne-geliyor-yorum-yapin · 07.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.