üstteki üyeyi görünce aklınıza ne geliyor yorum yapın
259.120 görüntülenme · 4.085 yanıt
KatrePareBiraktim demedim ki ablam. Ama kirilmazsaniz, gereksiz oldugunu dusundugum icin, ona harcadigim heyecani baska guzel islere sakladigim icin "fanatik"ligi terkettim. Yalnizca oylesine bakiyorum vs.. (:
olmuyoo ki can o maçı izlerken o kalp yerinden fırlıcak gibi oluyo ya bırakamadım gitti :D ama haklısın bu konuda ;)
KatrePareOlur mu oyle sey? (:
Dua dolu bir abla (:
kardeşim sende benim ikinci dua kardeşim ol inşaalah benim ilk dua kardeşim nadas06 kardeşim:)Allah ondan razı olsun inşaallah çok temiz bir kalbi var maşaallah sende ikinci dua kardeşim ol inşaallah:):)
kalbinurkardeşim sende benim ikinci dua kardeşim ol inşaalah benim ilk dua kardeşim nadas06 kardeşim:)Allah ondan razı olsun inşaallah çok temiz bir kalbi var maşaallah sende ikinci dua kardeşim ol inşaallah:):)
Ne guzelmis..(: Olurum tabi, cok sevinirim. Sen de benim ucuncu dua kardesimsin insallah.(: Ama bizde sira yok tabi, o ayri .. Temiz olan senin yuregin gibi ama..
KatrePareNe guzelmis..(: Olurum tabi, cok sevinirim. Sen de benim ucuncu dua kardesimsin insallah.(: Ama bizde sira yok tabi, o ayri .. Temiz olan senin yuregin gibi ama..
biliyorum kardeşim sıra yok ama bu forumda tanıdığım dua kardeşlerimin arasındasın hep dualarımda olun diye böyle inşaallah
=))
Avatarındaki anahtar geliyor aklıma...
Avatarındaki anahtar geliyor aklıma...
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
NFK
Aklıma ilk kalp demek geldi =))
.....
NFK
NFK
hımm...
Sürekli tersten gülüşün geliyor aklıma... (;
Sürekli tersten gülüşün geliyor aklıma... (;
.....
NFK
NFK
KatrePareDaha bir hissettirdigi icindir demek geliyor ve beni anlayisi belki de... :)
Bende severim tersten gülmeyi ama forumda karşılığı olan smileye bi ısınamadım.. =))
.....
NFK
NFK
deniz yıldızısalavatqetirUfaklık :p
katılıyom :D
üstteki üyeye itafen :D
yalnız değilmişim demek geliyor :D
salavatqetiryalnız değilmişim demek geliyor :D
Ayy hiç görmemiştim o mesajı :D
Böyle bi kelimeyi kuzenimde kullanıyordu galiba.. Tamam yanii ufaklığım o zaman sizi mi kıracağım :p
Artık büyüklüğünüzü gösterirsiniz :D
KatrePare ((: Oyle... Simdilik musaadesiyle yatsi namazina gitmeyi istedigim biri (:
ALLAH kabul etsin.. (;
.....
NFK
NFK
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/23930-ustteki-uyeyi-gorunce-akliniza-ne-geliyor-yorum-yapin · 08.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.