Namaza gelenin farkı

2.221 görüntülenme · 12 yanıt

Paylaş:
hayrunissa86

hayrunissa86

Mübarek Üye · 612 mesaj

Harun Reşid, bir Ramazan günü Behlül'e, akşam namazında camiye gitmesini ve namaza gelen herkesi iftara davet etmesini söyledi.

Akşam oldu, namaz kılındı, namazdan sonra Behlül 5-10 kişilik bir grupla çıka geldi. Harun Reşid şaşırdı:
- Akşam camiye bu kadar insan mı geldi?
Behlül cevap verdi:
- Siz bana camiye gelenleri değil, namaza gelenleri iftara çağır dediniz. Namazdan sonra cami kapısında durdum, çıkan herkese hocanın namaz kıldırırken hangi sureyi okuduğunu ve daha başka şeyler sordum. Onları da yalnız bu getirdiğim kişiler bildi. Camiye gelen çoktu ama namaza gelen bu kadarmış.

tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

Mübarek Üye · 2.050 mesaj

RABB'im hakkıyla namazımızı eda etmeyi nasip etsin inşallah...çok güzel gerçekten.selamün aleyküm...
ÂNI YAŞA...
hayrunissa86

hayrunissa86

Mübarek Üye · 612 mesaj

tevbeYA-HAK, post: 495979, member: 57410RABB'im hakkıyla namazımızı eda etmeyi nasip etsin inşallah...çok güzel gerçekten.selamün aleyküm...

amın a.s kardesim
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

Selamün Aleyküm güzel kardeşim. Emeğine sağlık..Rabbimiz c.c razı olsun.Namazlarımızın ehemmiyetini anlayabilmemiz için güzel bir kıssa idi..Rabbimiz c.c namazlarımızı, makbul ettiği ibadetlerden eylesin, namazlarımızın hakkını verebilmeyi nasip eylesin inşallah..Selam ve dua ile.B)
hayrunissa86

hayrunissa86

Mübarek Üye · 612 mesaj

a.s alıye kardesım amın inşallah umarım ıyısındır kardesım selam ve dua ıle ınşallah
@ebruli

@ebruli

Mübarek Üye · 811 mesaj

ALLAH razi olsun.yuce rabbim kildigimiz namazlarimizi kabul eylesin.hatalarimizi,eksiklerimizi,yalnislarimizida affeylesin insaallah.
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

hayrunissa86a.s alıye kardesım amın inşallah umarım ıyısındır kardesım selam ve dua ıle ınşallah

Selamün aleyküm güzel kardeşim, hamd olsun Rabbimize iyiyim..Allah c.c razı olsun..İnşallah siz de iyisinizdir. Rabbimiz c.c her daim iyilik versin, en güzeli ise ahiret selameti, saadeti versin inşallah..Dualarımdasınız kardeşim. Allah'a emanet olun..Selam ve dua ile..B)B)
~Elçi~

~Elçi~

Mübarek Üye · 2.893 mesaj

Esselamun aleyküm kardeşim Rahman razı olsun kıssa güzeldi emeğinize sağlık.Rabbim namazlarını dosdoğru kılan kullarından eylesin inşaallah selam ve dua ile...
B)
sevinççam

sevinççam

Üye · 13 mesaj

s.a. 2gündür namazımı kılamıyorum.okadar huzursuzum ki anlatamam.içimde garip bi eksiklik oluyor.:(
hayrunissa86

hayrunissa86

Mübarek Üye · 612 mesaj

@ebruliALLAH razi olsun.yuce rabbim kildigimiz namazlarimizi kabul eylesin.hatalarimizi,eksiklerimizi,yalnislarimizida affeylesin insaallah.

amin inşallah kardesim selam ve dua ıle
hayrunissa86

hayrunissa86

Mübarek Üye · 612 mesaj

aliye_aliye
Selamün aleyküm güzel kardeşim, hamd olsun Rabbimize iyiyim..Allah c.c razı olsun..İnşallah siz de iyisinizdir. Rabbimiz c.c her daim iyilik versin, en güzeli ise ahiret selameti, saadeti versin inşallah..Dualarımdasınız kardeşim. Allah'a emanet olun..Selam ve dua ile..B)B)

a.s kardesım Allah razı olsun sende duamdasın kardesım guzel yaradanıma emanetsınız selam ve dua ıle inşallaj B)
hayrunissa86

hayrunissa86

Mübarek Üye · 612 mesaj

zynp_rukiye
Esselamun aleyküm kardeşim Rahman razı olsun kıssa güzeldi emeğinize sağlık.Rabbim namazlarını dosdoğru kılan kullarından eylesin inşaallah selam ve dua ile...

B)

a.s amın ecmaın inşallah selam ve dua ile inşallah B)
hayrunissa86

hayrunissa86

Mübarek Üye · 612 mesaj

sevinççams.a. 2gündür namazımı kılamıyorum.okadar huzursuzum ki anlatamam.içimde garip bi eksiklik oluyor.:(

a.s kardesim sabır et ve kalbınle düşün vesseye kapılma kardesım inşallah rabbım sana ve cumlemıze yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.