Görmediğine Inanmayana Cevap

1.173 görüntülenme · 7 yanıt

Paylaş:
sivetok

sivetok

Mübarek Üye · 1.251 mesaj

Matematik hocası, "görülen" şekilleri tahtaya çizerken bir yandan da "aranızda görmediğine inananlar da var herhalde" demiş, bir öğrenci;
- Tabiî, diye cevap vermişti. Bunun üzerine hoca:
- Bak evlâdım, insan şöyle orta yere koyamadığı, eliyle gösteremediği şeylerin varlığından bahsetmemeli, diye devam edince, hak ettiği cevabı alıvermişti:
- Hocam, siz çocuğunuzu severken şefkatinizi elinizle gösterebiliyor, bir fakire sadaka verirken acıma hissinizi masanın üzerine koyabiliyor musunuz?
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

Mübarek Üye · 2.050 mesaj

:) güzel bir cevap olmuş ama bence görmediğine inanmayan bi insana söylenilecek en büyük şey baktıklarını görmesidir.baktıklarını görürse görmediğine anında ağlaya ağlaya iman eder zaten.uzun söze ne hacet...görmediğine inanmayan ilk önce bedenini bi incelesin.sonra da şu muazzam kainatı...selamün aleyküm...
ÂNI YAŞA...
sivetok

sivetok

tevbeYA-HAK:) güzel bir cevap olmuş ama bence görmediğine inanmayan bi insana söylenilecek en büyük şey baktıklarını görmesidir.baktıklarını görürse görmediğine anında ağlaya ağlaya iman eder zaten.uzun söze ne hacet...görmediğine inanmayan ilk önce bedenini bi incelesin.sonra da şu muazzam kainatı...selamün aleyküm...

Aleyküm selam
Allah (c.c.) razı olsun.
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Mübarek Üye · 4.864 mesaj

selamun aleyküm ellerinize saglık anlamlı bir paylaşım çok zeki oldugunu düşünen insanlar ne yazıkki çok degerli bilgilerin duyguların farkında bile degil böyle insanlar var tabi ne yazıkki hatta benim bir öğretmenim bile yazılıya girerken dua eden arkadaşlarımızı alaycı bir şekilde eleştiridi okumus ama boş
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

sa .bundan daha iyi cevap olamazdı.tubacım çok haklısın.ortaokulda hocamız ,oruçlu olduğumuz için su içirmişti.allah hidayet versin.
ekremeee

ekremeee

Mübarek Üye · 3.902 mesaj

Gerçekten çok Güzel Cevap Vermiş Allah Razi Olsuyn
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime

imported_ebru_

imported_ebru_

Aktif Üye · 65 mesaj

Çok güzel bir cevap vermiş. Benimde ilkokul 4 yada 5 teydim. Öğretmenimiz maymundan geldiğimizi söylediğinde kafam bihayli karışmıştı. Çünkü babamın bana öğrettikleri ile hiç uyuşmuyordu. Rabbim hidayet versin onlara. Aile de verilen eğitim çok önemli. Temel taş rolü görüyor. Öğretmenlerimize de ne diyeceğimi bilemiyorum.
sivetok

sivetok

Aleyküm selam
Ekmediğimiz tohumdan, sahip çıkmadığımız bağdan ne çıkar. Çıksa çıksa dikenli ve zehirli otlar hatta pıtıraklar çıkar. Bu da her canlıyı zehirler...
Gönülleri kalpleri karartanlarla değil “Gönlü dinlendiren” sevgili dilarlarla olmamız dileğiyle.
Muhabbet fedailerine destek olup, onlardan olmaya çalışalım inşallah.
Değerli katkılarınızdan dolayı teşekkür ederim.

Allah (c.c.) razı olsun
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.