Benide Araniza Alsaniza

4.285 görüntülenme · 51 yanıt

Paylaş:
denizrüzgari

denizrüzgari

Üye · 25 mesaj

Selamun aleyküm ben Almanyadan katiliyorum.Bu sitede baya yeni sayilirim.Gördügüm kadariyla cok güzel bir atmosfer icerisinde bulunuyorsunuz,maksadim Din bilgilerime yenilik katmak ve sizlerle paylasmak.
Cevremde dinle alakali pek kimseyi tanimiyorum.Eminim sila`da yasayan kardesinize destek cikarsiniz.Gurur duyuyorum ve cok mutluyum sizlerin arasinda bulunmaktan sizleri seviyorum(suan tanimasamda)Allah´a (c.c) emanet olun.
begench_t

begench_t

Üye · 32 mesaj

:)))) hadi tanislaim o zmn :)
ben begench
mabet_bekcisi

mabet_bekcisi

Mübarek Üye · 1.027 mesaj

selameün aleyküm kardeşim üyeliğin hayırlı ve daim olur inşALLAH.selam ve dua ile
<DAMLA>

<DAMLA>

Mübarek Üye · 6.461 mesaj

aleykum selam kardeşim hoşgeldin üyeliğin daim olur inşallah
niye almayalım :H
rabbimizee emanetsin inşallahB)B)B)
kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

denizrüzgariSelamun aleyküm ben Almanyadan katiliyorum.Bu sitede baya yeni sayilirim.Gördügüm kadariyla cok güzel bir atmosfer icerisinde bulunuyorsunuz,maksadim Din bilgilerime yenilik katmak ve sizlerle paylasmak.
Cevremde dinle alakali pek kimseyi tanimiyorum.Eminim sila`da yasayan kardesinize destek cikarsiniz.Gurur duyuyorum ve cok mutluyum sizlerin arasinda bulunmaktan sizleri seviyorum(suan tanimasamda)Allah´a (c.c) emanet olun.

ALEYNA VE ALEYKÜM SELAM GURBETÇİ KARDEŞİM.
HOŞ VE SEFALAR GETİRDİN.İNŞAALLAH İSTEDİGİN TÜM FAYDALI BİLGİLERİ BURADA BULURSUN.ÜYELİGİN HAYIRLI OILSUN. ALLAHIMA EMANET OL.
[mihriban]

[mihriban]

Mübarek Üye · 600 mesaj

S A,hosgeldiniz,uyeliginiz hayirli ve daim olur insaAllah,
selametle kalin...
sevgi dinc

sevgi dinc

Mübarek Üye · 529 mesaj

aleyküm selam kardeşim hoş geldın sefalar getırdın
üyeligin hayırlı olsun hayırlı dosluklara inşallah
GUNAY9328

GUNAY9328

Kıdemli Üye · 110 mesaj

denizrüzgariSelamun aleyküm ben Almanyadan katiliyorum.Bu sitede baya yeni sayilirim.Gördügüm kadariyla cok güzel bir atmosfer icerisinde bulunuyorsunuz,maksadim Din bilgilerime yenilik katmak ve sizlerle paylasmak.

aleykum selam hosgeldin siteye :)
bende sana katiliyorum buranin ortami, insanlari cok guzel, cok bilgili kisiler var ve onlarin bilgisinden yararlandigimiz icin ayrica mutluyum, cunku bende yeni uyeyim bu siteyi daha yeni tanidim, ve fransadayim ve seni cok iyi anliyorum cunku yurtdisinda oldugun zaman dinle alaki konulardan olsun boyle bilgili insanlardan olsun uzak kaliyosun ister istemez malesef, o yuzden kendin bu konuda cabalaman lazim yoksa burdaki ortama malesef bircok turk gencimiz gibi kaptirabiliosun. cok sukur bu siteyi tanidik ve eminim burdan cok seyler ogrenecegiz ;) Allahin yolunda daima ilerleriz insallah
allaha emanet ol :H
Bozkurtlar

Bozkurtlar

Yeni Üye · 1 mesaj

Selamun Aleyküm

Selamun Aleyküm

Bundan sonra bende aranızdayım arkadaşlar..
haticeislam

haticeislam

Kıdemli Üye · 407 mesaj

hoş Geldiniz Hayirli Cumalar
Eger bir gulumseme istiyorsaniz, gulumsemeyi ogrenin. Gulumseme hem kalbe iyi gelir, hem ruhu zarif kilar.
havva362

havva362

Kıdemli Üye · 280 mesaj

HOŞGELDİNİZ EFENDİM HAYIRLI CUMALAR ... GÜZEL PAYLAŞIMLARINIZI BEKLİYORUZ ŞİMDİLİK ALLAHA EMANET OLUNUZ SELAMETLE VE DUA İLE KALINIZ
_emrah_

_emrah_

Üye · 37 mesaj

aleyküm selam hoş geldiniz hayırlı cumalar dua ile...
Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

Gel gel bize hoş geldin sitemize gel ahh aramıza gir sefalar sana :K
Beğenmişsindir umarım senin için düzenledim üyeliğiniz daimi olur inşallah:B
zerdali

zerdali

Kıdemli Üye · 198 mesaj

S.A. ARAMIZA HOŞGELDİN KARDEŞİM.ÜYELİĞN HAYIRLI OLSUN.BÜTÜN KARDEŞLERİMİN CUMASI MÜBAREK OLSUN.A.E.O....B)B)
~Elçi~

~Elçi~

Mübarek Üye · 2.893 mesaj

Aleyküm selam kardeşim hoşgeldiniz üyeliğiniz hayırlı olur inşaallah
selam ve dua ile...
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

Ve aleyküm selam kardeşim. Hoşgeldiniz. Üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun inşallah..Hayırlı Cumalar.
denizrüzgari

denizrüzgari

Üye · 25 mesaj

begench_t:)))) hadi tanislaim o zmn :)
ben begench

memnun oldum.begench ne anlama geliyor??
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

SA.HOŞGELDİN SEFALAR GETİRDİN.DOĞRU YERDESİN.BU SİTE BAMBAŞKA.BUNU FARKEDECEKSİN.ÜYELİĞİN HAYIRLI OLSUN.
kalbin zümrüt tepesi

kalbin zümrüt tepesi

Kıdemli Üye · 395 mesaj

hoşgeldiniz.

hayırlı forumlar inşallah.
denizrüzgari

denizrüzgari

Üye · 25 mesaj

<DAMLA>, post: 494595, member: 60769aleykum selam kardeşim hoşgeldin üyeliğin daim olur inşallah
niye almayalım :H
rabbimizee emanetsin inşallahB)B)B)

selamun aleyküm kardesim hosbulduk tanistigimiza memnun oldum.bu güzel karsilayis icin tesekkür ederim.Allah´a emanet ol.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.