Adını Yaz Resmini Çizsin:)
17.755 görüntülenme · 44 yanıt
PAYLAŞIM İÇİN:TÇOK DENEMELER YAPTIM..İLKİNDE ANNE,BABA,ÇOCUK ÇİZDİ..BİTANESİNDE PARA ÇANTASI,İÇİNDE DOLAR..SONUNCUDA DA ELİNDE KILIÇ,AYAĞINDA TAHTA,ELİNİN BİRİ KANCALI Bİ KORSAN ÇİZDİ..
EĞLENCELİ YANİ..:G
NE DİYEYİM,İNSANIN AKLI UÇMASIN BİKERE,NELER YAPABİLECEKLERİ TAHMİN BİLE EDİLEMİYOR..
buarada AŞK_A MECNUN ABİCİĞİMİ KRAL OLARAK ÇİZMİŞLER..MAŞALLAH..YAKIŞIR..:evet
selam ve dualarımla..
EĞLENCELİ YANİ..:G
NE DİYEYİM,İNSANIN AKLI UÇMASIN BİKERE,NELER YAPABİLECEKLERİ TAHMİN BİLE EDİLEMİYOR..
buarada AŞK_A MECNUN ABİCİĞİMİ KRAL OLARAK ÇİZMİŞLER..MAŞALLAH..YAKIŞIR..:evet
selam ve dualarımla..
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."
(HAŞR SURESİ,24)
Adimi Yazdim Güzel Bir çiçek Ve üstünde Ari çikti
Hoş Birşey
Hoş Birşey
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin
Bana
Rabb'im Kulum Desin Yeter...
Selamun Aleyküm çok Eğlenceli Ismimi Yazinca Dünya ,üzerinde Insanlar Ve Gezegenleri çizdi Paylaşim Için Sağolun
Selam Ve Dua Ile B)
Selam Ve Dua Ile B)
“
Aşksız yaşama ki ölmeyesin. Bari aşk yolunda öl ki, ebedî hayata kavuşasın!
”Selamün Aleyküm
Selamün Aleyküm
4 kere yaptım ilk 3 denememde güzel bişey çıkmadı 4. denememde güzel bir kız çıktı nedeni ise bence ilk 3 denememde yazım kötüydü 4.yü özellikle güzel yazdım güzel çıktı
selametle:H:]
Selamün Aleyküm
4 kere yaptım ilk 3 denememde güzel bişey çıkmadı 4. denememde güzel bir kız çıktı nedeni ise bence ilk 3 denememde yazım kötüydü 4.yü özellikle güzel yazdım güzel çıktı
selametle:H:]
Ismimi Güzel Yazdigim Zaman Güzel Seyler Cikiyor Oylesine Yazdigimda Farkli Cikmisti Hosuma Gitmemisti Ama Guzel Yazinca Guzel Cikinca Sevindim:):)
Onemli Olan Bu Degilde Hakikaten Degisik Birsey Bulmussunuz Komik Birsey Aslinda..allah Sizden Razi Olsun..dua Ile
Onemli Olan Bu Degilde Hakikaten Degisik Birsey Bulmussunuz Komik Birsey Aslinda..allah Sizden Razi Olsun..dua Ile
ya ben niye yapamiyorum adimi yaziyorum ama nereye tiklamaliyim ki sonra bir resim çiksin banada soyleyin merak ettim yavv:(
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
huzunlu_gurbetya ben niye yapamiyorum adimi yaziyorum ama nereye tiklamaliyim ki sonra bir resim çiksin banada soyleyin merak ettim yavv:(
canim adini yazdiktan sonra" envoyer le dessin"e tikla ozaman çikar:G
:D:D:Dçok degisik seyler çikiyor yavv oyun gibi kizimi yazdim bi kiz çocugu çikti esimi yazdim çok çirkin bisey çikti:D sonra kendimi yazdim yine çirkin bise çikti sonunda neredeyse butun aileyi yazdim selam ve dua ile..
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/23801-adini-yaz-resmini-cizsin · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.