Bir Kadinin ölüm Anindaki Hali

31.411 görüntülenme · 242 yanıt

Paylaş:
kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

Leyla_EbediKurban oldugum Yarabbim affetsin o bayanı ..ama böyle ölüm hallerinde bile sui zan yapmamalı çünkü ölüm acısıyle da günahlar dökülürmüş ..biz bilemeyiz Rabbim bilir ... Rabbim son nefeste imansız gitmekten esirgesin hepimizide ..bende çok korktum çok ibret verici ..Rabbim affetsin inşallah ..hiçkimse ibadetlerine amellerine güvenmesin bizi kurtaracak olan Rabbimin Rahmeti ve merhameti .. Rabbim Affet cümlemizide merhametini Rahmetini esirgeme .. kurtulanların yolundan ayırma bizleri ..aminn

amin amin amin kardeşim.
çok haklısın kimin ne olacagı veya ne oldugu meçhuldür.
RABBIM cümlemizi af etsin.merhamet etsin.amin.selametele
kasım hadi

kasım hadi

ÖÖZZGGEE, post: 622010, member: 46218Selamün Aleyküm Kardeşim Gerçekten Ibretlik Bi Olay Okudugumda Bende Titredim Sanki Oradaymişim Gibi Hissettim Ve Gerçekten ölümün Bize Ne Kadarda Yakin Oldugunu Bir Kez Daha Anladim Allahm Hepimizin Yar Ve Yardimcisi Olsun

ve aleykum selam kardeşim.
RABBIM razı olsun.
son nefesimizde bizlere imanı yoldaş eylesin.amin.selametle.
kasım hadi

kasım hadi

Expo1907, post: 623518, member: 16903ALLAH RAZI OLSUN...
RABBİM CÜMLEMİZE HAYIRLI BİR ÖMÜR VE ÖLÜM NASİP ETSİN...
Alınacak çok dersler var...Emeğinize sağlık

RABBIM sizdende razı olsun.amin.
imanla yaşayıp imanla ölmeyi nasip etsin.amin.selametle.
nilgünbulut

nilgünbulut

Üye · 13 mesaj

KORKUNÇ BİRŞEY BU RABBİM CÜMLEMİZE HAYIRLI ÖLÜM NASİP ETSİN. AMİN.
Nevin_1982

Nevin_1982

Mübarek Üye · 5.000 mesaj

s.a kardeşim çok kötü bir durum allah ölümünde hayırlısını versin.Bizimde gecende bir yakınımız öldü genç daha ölene kadar aklı başındaymış.Doktorlar çok ii öldüğünü söylemişler.

Bak şaron hala can veremedi.Allah daha beter etsin.

aeolunuz..
DuaLar

DuaLar

Mübarek Üye · 1.107 mesaj

tüylerim diken diken oldu içim ürperdi birden Rabbim bizlere merhamet etsin inşALLAH günahlarımızı affetsin...
Im_muslim

Im_muslim

Mübarek Üye · 3.194 mesaj

Ve aleykümselam abicim. ALLAH razı olsun.
yazacak bir şey bulamıyorum.
ALLAH o hanıma rahmet eylesin...
Cümlemize Yolunda geirecek yaşam ihsan eylesin. son anımızda imanı kamilden ayırmasın. AZRAİL (a.s) ın en güzel bir surette görmemizi cümlemize nasip eylesin...
ALLAHım bizleri rahmetinden uzaklaştırma:A:A:A:A

ALLAHa emanet ol abicim
selametle kal inşaallah...
kasım hadi

kasım hadi

nilgünbulutKORKUNÇ BİRŞEY BU RABBİM CÜMLEMİZE HAYIRLI ÖLÜM NASİP ETSİN. AMİN.

AMİN KARDEŞİM AMİN.
RABBIM CÜMLEMİZE HAYIRLI ÖLÜMLER NASİP ETSİN.AMİN.SELAMETLE
kasım hadi

kasım hadi

Nevin_1982s.a kardeşim çok kötü bir durum allah ölümünde hayırlısını versin.Bizimde gecende bir yakınımız öldü genç daha ölene kadar aklı başındaymış.Doktorlar çok ii öldüğünü söylemişler.

Bak şaron hala can veremedi.Allah daha beter etsin.

aeolunuz..

ALEYKUM SELAM KARDEŞİM.
RABBIM razı olsun.
kötülerin sonu işte böyle azab ve ızdırab dolu oluyor.ALLAHIM bizlere güzel ölümler nasip etsin.amin.selametle.
kasım hadi

kasım hadi

DuaLartüylerim diken diken oldu içim ürperdi birden Rabbim bizlere merhamet etsin inşALLAH günahlarımızı affetsin...

amin kardeşim amni.
cümlemize hayırlı ölümler nasip etsin.günahlarımızı hatalarımızı af etsin.selametle.
kasım hadi

kasım hadi

Im_muslimVe aleykümselam abicim. ALLAH razı olsun.
yazacak bir şey bulamıyorum.
ALLAH o hanıma rahmet eylesin...
Cümlemize Yolunda geirecek yaşam ihsan eylesin. son anımızda imanı kamilden ayırmasın. AZRAİL (a.s) ın en güzel bir surette görmemizi cümlemize nasip eylesin...
ALLAHım bizleri rahmetinden uzaklaştırma:A:A:A:A

ALLAHa emanet ol abicim
selametle kal inşaallah...

ALLAH sendende razı olsun aydınım.
bu olayı anlatan emekli hoca,anlatırken çenesi titrerdi.olayı halen üstünden atmış degildi.
ALLAHIM son nefesimizde cümlemize hayırlı ölümler nasip etsin.amin.selametle.
Emanet

Emanet

Mübarek Üye · 3.574 mesaj

selamun aleyküm.çok etkileyiciydi.RAHMAN RAZI OLSUN.ölümü bir kere daha hatırladım.YARADAN HERKESE HAYIRLI ÖLÜM NASİP ETSİN.SELAM VE DUA İLE...
kasım hadi

kasım hadi

emanet55selamun aleyküm.çok etkileyiciydi.RAHMAN RAZI OLSUN.ölümü bir kere daha hatırladım.YARADAN HERKESE HAYIRLI ÖLÜM NASİP ETSİN.SELAM VE DUA İLE...

aleykum selam.
dualarınaza amin amin amin.
RABBIM razı olsun.salih kullarından eylesin.amin.selamtle
birsen83

birsen83

Aktif Üye · 58 mesaj

çok etkileyici tüylerim diken diken oldu. Allahu Teala hayırlı ölümler nasib eylesin bütün ümmeti Muhammede inşallah.
imported_ebru_

imported_ebru_

Aktif Üye · 65 mesaj

Allah (cc) razı olsun. Paylaşımınız için. Gerçekten beni de çok etkiledi. Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah. İşimiz çok zor. Allah ım hatalarımızı ve kusurlarımızı düzeltip imanla kendisine kavuşanlardan eylesin. İnşallah. (amin) :gulegule
kasım hadi

kasım hadi

birsen83, post: 641064, member: 76367çok etkileyici tüylerim diken diken oldu. Allahu Teala hayırlı ölümler nasib eylesin bütün ümmeti Muhammede inşallah.

AMİN.AMİN.AMİN.
RABBIM CÜMLEMİZE HAYIRLI VE GÜZEL ÖLÜMLER NASİP ETSİN.AMİN.SELAMETLE.
kasım hadi

kasım hadi

ebru_Allah (cc) razı olsun. Paylaşımınız için. Gerçekten beni de çok etkiledi. Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah. İşimiz çok zor. Allah ım hatalarımızı ve kusurlarımızı düzeltip imanla kendisine kavuşanlardan eylesin. İnşallah. (amin) :gulegule

RABBIM SİZDENDE RAZI OLSUN.
SON NEFESİ İMANLA VERMEYİ HEPİMİZE NASİP ETSİN .AMİN.SELAMETLE.:gulegule
kasım hadi

kasım hadi

ebru_Allah (cc) razı olsun. Paylaşımınız için. Gerçekten beni de çok etkiledi. Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah. İşimiz çok zor. Allah ım hatalarımızı ve kusurlarımızı düzeltip imanla kendisine kavuşanlardan eylesin. İnşallah. (amin) :gulegule

RABBIM SİZDENDE RAZI OLSUN.
SON NEFESİ İMANLA VERMEYİ HEPİMİZE NASİP ETSİN .AMİN.SELAMETLE.:gulegule
kasım hadi

kasım hadi

RABBIM sizdende razı olsun.
dualarına canı gönülden amin amin amin diyorum.
selametel.
gecem

gecem

Mübarek Üye · 1.631 mesaj

bılgı ve ıbret dolu ıns anlam cıkarır ve ders olanlardan olurzz....
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.