KırıkTesti
Yeni Üye · 0 mesaj
398.757 görüntülenme · 5.554 yanıt
KırıkTesti
Yeni Üye · 0 mesaj
KırıkTesti
Yeni Üye · 0 mesaj
Mübarek Üye · 1.642 mesaj
elifimbenimselamün aleyküm kardeşim ben çok almak isterdim ama okumalarım çok sadece 50 alıyorum allaha emanet olun
abdülbaki, post: 1142797, member: 101910ilk mesaj dakı bu bolum yazan şahsın ehlı sunnet gorusune gore haşa ve kella dınden çıkmasını bıle gerektırebılır.
((bu mübarek günlerin üç ayların Okuduğumuz Kur'anlar Dualar Salavatlar kelime tevhidler yapılan ibadetlerin yüzü gözü hürmetine ))
hz kur'an mahluk değildir. burada kur'anı kerımden bahsedıldıkten sonra yuzu gozu hurmetıne lafzı var bu tehlıkelı bunu yazan şahıs bunu lutfen ıvedılıkle düzeltsın..
selametle..
kalbiminurlandırVealeykumselam....
abdülbaki, post: 1142797, member: 101910ilk mesaj dakı bu bolum yazan şahsın ehlı sunnet gorusune gore haşa ve kella dınden çıkmasını bıle gerektırebılır.
((bu mübarek günlerin üç ayların Okuduğumuz Kur'anlar Dualar Salavatlar kelime tevhidler yapılan ibadetlerin yüzü gözü hürmetine ))
hz kur'an mahluk değildir. burada kur'anı kerımden bahsedıldıkten sonra yuzu gozu hurmetıne lafzı var bu tehlıkelı bunu yazan şahıs bunu lutfen ıvedılıkle düzeltsın..
selametle..
abdülbakiselam la alakalı ne var onu çözemedım...
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj
ber.ha
Yeni Üye · 0 mesaj
ber.ha100 tane aldim
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/23778-butun-kardeslerimizin-hep-beraber-hayir-kapilarimizin-acilmasi-icin-dua-edermisiniz · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.