Bütün kardeşlerimizin hep beraber hayır kapılarımızın açılması için dua edermisiniz:(

398.967 görüntülenme · 5.554 yanıt

Paylaş:
kalbiminurlandır

kalbiminurlandır

Mübarek Üye · 4.040 mesaj

leyla-1Ya Kayyûm’’ zikrine devam edilir. Bu ism-i şerifi boş bir mekanda hergün 16 kere okuyan unutkanlıktan kurtulur, hafızası kuvvetli olur, kalbi nurlanır.Uykusu çok olanın kafası üzerine ’’ Elif Lam Mîm Allâhu lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm’’ okunur.Kalbinin daima diri kalmasını isteyen kimse hergün 40 defa ‘’Ya Hayyü Ya Kayyûm lâ ilâhe illâ ente’’ zikrine devam eder.

leyla-1EL KAYYUM:
Ya Kayyum ismini zikreden kişinin tüm işleri zahmetsizce hal olur. Teşebbüs ettiği her iş başarılı ve hayırlı olur. Uykusu hafifleşir, unutkanlıktan kurtulur. Ezber gücü artar.

güncelllll.
100 de ben okuyorum :H
fatma nurşah

fatma nurşah

Yeni Üye · 5 mesaj

hayırlı geceler bu zikirlere bende katılabilirmiyim
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

fatma nurşah, post: 1106668, member: 100944hayırlı geceler bu zikirlere bende katılabilirmiyim

hayırlı geceler kardeşim tabiki katılabilirsin
hepimiz mutlu oluruz:)
VaVeyla

VaVeyla

ALLAH RIZASI İÇİN HAYIR KAPILARIMIZIN AÇILMASI DUALARIMIZIN KABULU İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ SIKINTILARDAN KURTULMAK İÇİN....

VAKIA SÜRESİ

Seher abla.....................10
Zerrin abla......................10
leyla...............................1(okundu)+2
gevher............................3
deniz yıldızı....................1
mervenur........................2

okunan...29
kalan......12

ALLAH kabul etsin
lale&gül

lale&gül

Mübarek Üye · 2.137 mesaj

100 ya vedud okudum bende İNŞALLAH
Rasûlullah (sav) buyuruyor: “Dünya tatlıdır ve manzarası hoştur. Şüphesiz ki Allah dünyanın idaresini size verecek ve nasıl davranacağınıza, ne gibi işler yapacağınıza bakacaktır. O halde dünyadan sakının…” (Müslim, Zikr 99)
atris

atris

Mübarek Üye · 1.066 mesaj

100 ya vedüd okundu
kalbiminurlandır

kalbiminurlandır

Ya Kayyûm’’ zikrine devam edilir. Bu ism-i şerifi boş bir mekanda hergün 16 kere okuyan unutkanlıktan kurtulur, hafızası kuvvetli olur, kalbi nurlanır.Uykusu çok olanın kafası üzerine ’’ Elif Lam Mîm Allâhu lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm’’ okunur.Kalbinin daima diri kalmasını isteyen kimse hergün 40 defa ‘’Ya Hayyü Ya Kayyûm lâ ilâhe illâ ente’’ zikrine devam eder.
----------------------------------------------------------------------

EL KAYYUM:
Ya Kayyum ismini zikreden kişinin tüm işleri zahmetsizce hal olur. Teşebbüs ettiği her iş başarılı ve hayırlı olur. Uykusu hafifleşir, unutkanlıktan kurtulur. Ezber gücü artar İNŞALLAH
kalbiminurlandır

kalbiminurlandır

fatma nurşah, post: 1106668, member: 100944hayırlı geceler bu zikirlere bende katılabilirmiyim

hoş geldiniz güzel kardeşimiz. tabiki de katılabilirsiniz ALLAH CC RIZASI İÇİN....

selametle kalınız. üyeliğiniz hayırlara vesile olsun inşALLAH...:H
kalbiminurlandır

kalbiminurlandır

YA ALLAH (c.c)

Diğer bütün esma ve sıfatlar bu mübarek ismin içinde toplanmıştır.

Havas ve esrarı: ALLAH İsmi Şerifi bütün maddi ve manevi ihtiyaçlar için Ya ALLAH Celle Celaluhu diyerek 66 kere okunursa bi iznillah maksatlar hasıl olur.

Bu lafz ile zikredildiği zaman kalb mutmain olur.1000 (Bin) kere Ya ALLAH Ya Hu zikri yapılırsa iman kuvvetlenir yakıyn hasıl olur inşALLAH
.................................................................................

300 okuyacağım inşAllah. iştiraklerinizi bekliyoruz kardeşlerim....B)
ZÜHRE_

ZÜHRE_

Yeni Üye · 0 mesaj

S.a.kardeşim.Rabbım kabul eylesin okumalarımızı inşaallah BU YAZILANLARIN HEPSİNİ BİR KİŞİMİ OKUYACAK YOKSA TOPLAM HEPSİMİ BU KADAR OLACAK BENİ BİLGİLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM BENDE KATILMAK İSTİYORUM ÇOK HEM İHTİYACIM VAR BAŞKALARINA DA FAYDAM OLURSA NE MUTLU BANA
kalbiminurlandır

kalbiminurlandır

ZÜHRE_S.a.kardeşim.Rabbım kabul eylesin okumalarımızı inşaallah BU YAZILANLARIN HEPSİNİ BİR KİŞİMİ OKUYACAK YOKSA TOPLAM HEPSİMİ BU KADAR OLACAK BENİ BİLGİLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM BENDE KATILMAK İSTİYORUM ÇOK HEM İHTİYACIM VAR BAŞKALARINA DA FAYDAM OLURSA NE MUTLU BANA

vealeykumselam kardeşim.
yukarıda listemizin son hali var. okuyabileceğin kadar vakıa suresi alıyorsun.
sayısını kendin bilirsin. hepimiz için okunuyor. bütün müslüman kardeşlerimiz için. inşAllah yardımcı olabilmişimdir. yine sorabilirsin bir durum olursa. selametle...:H
ZÜHRE_

ZÜHRE_

Yeni Üye · 0 mesaj

SELAMUN ALEYKÜM 50 ayetel kürsü okudum İNŞAALLAH 100 de ihlas okuyacağım bu gün okudukça okuduklarımı yazarım. en son ne zamana kadar. böyle birşeyi başlamasına vesile olandan ALLAH RAZI olsun. DUA' ya çok ihtiyacımız var.
2 tane vakıa okudum
dua sekeri

dua sekeri

Aktif Üye · 79 mesaj

Nasıl okunuyor acaba?
VaVeyla

VaVeyla

ALLAH RIZASI İÇİN HAYIR KAPILARIMIZIN AÇILMASI DUALARIMIZIN KABULU İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ SIKINTILARDAN KURTULMAK İÇİN....

VAKIA SÜRESİ

Seher abla.....................10
Zerrin abla......................10
leyla...............................1(okundu)+2
gevher............................3
deniz yıldızı....................1
mervenur........................2
zühre.............................2 (okundu)

okunan...32
kalan......10

ALLAH kabul etsin
kalbiminurlandır

kalbiminurlandır

dua sekeriNasıl okunuyor acaba?

istediğin kadar okuyorsun güzel kardeşim.
:H
-------------------------------------------------------

YA ALLAH (c.c)

Diğer bütün esma ve sıfatlar bu mübarek ismin içinde toplanmıştır.

Havas ve esrarı: ALLAH İsmi Şerifi bütün maddi ve manevi ihtiyaçlar için Ya ALLAH Celle Celaluhu diyerek 66 kere okunursa bi iznillah maksatlar hasıl olur.

Bu lafz ile zikredildiği zaman kalb mutmain olur.1000 (Bin) kere Ya ALLAH Ya Hu zikri yapılırsa iman kuvvetlenir yakıyn hasıl olur inşALLAH
.................................................. ...............................

300 okudum. iştiraklerinizi bekliyoruz kardeşlerim....B)
dua sekeri

dua sekeri

Aktif Üye · 79 mesaj

Belirli isimler mi?
VaVeyla

VaVeyla

------------------
kalbiminurlandır

kalbiminurlandır

dua sekeriBelirli isimler mi?

suan için YA ALLAH tesbihi cekiyoruz canım kardeşim.
konumuzu güncel tutmak adına . leyla ablamız gelene kadar bu şekilde 2-3 günde bir farklı esmaül hüsnalar okuyacağız inşALLAH
dua sekeri

dua sekeri

Aktif Üye · 79 mesaj

100 tane okudum
kalbiminurlandır

kalbiminurlandır

dua sekeri100 tane okudum

Rabbimiz cc kabul eylesin inşALLAH kardeşim.
sevabını kat kat versin.
Rabbimiz cc razı olsun senden ve sevdiklerinden inşAllah

Ya Rabbi!
Bize rahmetinle muamele buyur! Gazabından bizi emin kıl.amin.

selametle...:H
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.