leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj
*ayşe*Selamun aleykum gönül dostum
Bende 2000 tane alıyorum
Nasılsın?
Aleyküm Selam gönül dostum Allah binlerce kez razı olsun emeklerine gönlüne sağlık Allah mükafatını her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Çok şükür bende iyiyim canım sen nasılsın nerede çalışıyorsun çalışıyorum demiştin yanlış hatırlamıyorsam? Ben çok uzun yıllar oldu çalışmayı bırakalı en son ücretli öğretmenlik yapıyordum ondan sonra çalışma hayatımı bitirdim evdeyken yeğenlerimle ilgileniyordum maşallah en büyük yeğenim 21 yaşında elimde büyüdü dün gibi hatırlıyorum doğduğu günü ablamın birde onun küçüğü var 18 yaşında diğer yeğenim 11 yaşına girecek iki küçük yeğenim vardı bu sene 5 yaşına girecekler ben evlenirken 2.5 yaşındalardı yokluma alışamadılar biri kız kardeşimin diğeri erkek kardeşimin aralarında 23 gün var hele yiğenimin biri ilk evlendiğimde teyze gel bir daha gitme diyordu onların sevgileri bir başka canım anne baba çocuk doğurma ile olmuyor maalesef...
Benden sonra bir yeğenim daha oldu 1 yaşını bitirdi erkek kardeşimin bir kızı oldu Allah bağışlasın Allah ana baba sözü dinleyen hayırlı evlat olmak hayırlı yaşlar hayırlı uzun ömürler nasip etsin cümlemize de inşallah.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı akşamlar:)
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.