güllerin efendisine(sav)
3.553 görüntülenme · 15 yanıt
RE: güllerin efendisi(sav) kabri şerif-i
RABBİM BİZİMDE GİDİP GÖRMEMİZİ NASİP ETSİN,HABİBİNİ AHİRETTE BİZLERE ŞEFEATÇI KILSIN İNŞALLAH.GÜLER KARDEŞİMEDE EMEGİNDEN DOLAYI SONSUZ TEŞEKKÜRLER
RABBİM BİZİMDE GİDİP GÖRMEMİZİ NASİP ETSİN,HABİBİNİ AHİRETTE BİZLERE ŞEFEATÇI KILSIN İNŞALLAH.GÜLER KARDEŞİMEDE EMEGİNDEN DOLAYI SONSUZ TEŞEKKÜRLER
FATOS_TELSIM yazdı:amin kardeşim amin.Allah razı olsun..inşAllah.selam ve dua ile..
SELAMUN ALEYKÜM CÜMLETEN BU RESİM BANA ÇOK ÖNCELERİ GELMİŞTİ AMA CALI OLARAK GÖRMEK NASİP OLMADIĞI İÇİN VE RESİM GENİŞ PLANDAN ÇEKİLMEDİĞİ İÇİN ACABA DEMİŞTİM? GÜLER HANIM BU RESİMLE İLGİLİ GÜVENİLİR Bİ BİLGİ VARMI ELİNİZDE YAZARSANIZ SEVİNİRİM.SELAM VE DUA İLE...
SELAMUN ALEYKÜM CÜMLETEN BU RESİM BANA ÇOK ÖNCELERİ GELMİŞTİ AMA CALI OLARAK GÖRMEK NASİP OLMADIĞI İÇİN VE RESİM GENİŞ PLANDAN ÇEKİLMEDİĞİ İÇİN ACABA DEMİŞTİM? GÜLER HANIM BU RESİMLE İLGİLİ GÜVENİLİR Bİ BİLGİ VARMI ELİNİZDE YAZARSANIZ SEVİNİRİM.SELAM VE DUA İLE...
Allah rızası için şu resmi
iptal edermisiniz
hernerden elinize geçti bilmiyorum ama
kardeşim bu tamamen yanılştma amaöçlı yapılmış bişey çok sinirlendim resmi ilk gördüğümde sevap işleyelim derken günaha giriyorsunuz
bu resim konyada yatmakta olan ;Hz. mevlananın türbesidir
Allah rızası için şu resmi
iptal edermisiniz
hernerden elinize geçti bilmiyorum ama
kardeşim bu tamamen yanılştma amaöçlı yapılmış bişey çok sinirlendim resmi ilk gördüğümde sevap işleyelim derken günaha giriyorsunuz
bu resim konyada yatmakta olan ;Hz. mevlananın türbesidir
RE: güllerin efendimize
feyza kardeşim.uyardığın için çok sağol.sildim..selametle..
feyza kardeşim.uyardığın için çok sağol.sildim..selametle..
RE: güllerin efendisine(sav)
kardeşler buda benim kendi elimle çektiğim mevlana hazretlerinin türbesinşin resmi
kardeşler buda benim kendi elimle çektiğim mevlana hazretlerinin türbesinşin resmi
anlayşın için saol güler kardeşim Allah razı olsun
hepimiz birbirimizden sorumluyuz gördüğümüz yanlışları söleyelim uyaralımAllhın izniyle
anlayşın için saol güler kardeşim Allah razı olsun
hepimiz birbirimizden sorumluyuz gördüğümüz yanlışları söleyelim uyaralımAllhın izniyle
emeğinize sağlık B)
emeğinize sağlık B)
яυнυм ℓüтƒυηυ özℓєя" нєяşєу∂є тєк вιя ιмzα 'уα нαу'
Paylaşımınız için Allah razı olsun.. Şiir güzelmiş resimlerde... ALLAHA EMANET OLUNUZ...
Paylaşımınız için Allah razı olsun.. Şiir güzelmiş resimlerde... ALLAHA EMANET OLUNUZ...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/2370-gullerin-efendisine-sav · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Güllerin Efendisine Mektup.. Dini sohbet 6 cevap
- GüLLeRiN EfEnDiSiNe(sav) SeVdAm.. Güzel Sözler 17 cevap
- Güllerin Efendisine En Güzel Güller Bir Gülde Siz Ekleyin Resimler 75 cevap
- Alemlerin güllerin efendisine s.a.v Video, Klipler, Slayt ve Animasyonlar 5 cevap
- Güllerin Efendisine Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 2 cevap
- GÜLLERİN EFENDİSİNE Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 14 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.