Ezana Saygi

1.456 görüntülenme · 6 yanıt

Paylaş:
hülya-

hülya-

Aktif Üye · 82 mesaj

EZANA SAYGI

mekkede hatice adında bir kadın çok zenginmiş.ayrıca çok iyi biriymiş.bu kadın çöllerin yeşermesi için ALLAH'ın rızasını kazanmak ve cennete girmek amacıyla mekkeden medineye ağaç diktirmiş.birçok kimsenin hayır dualarını almış.bu kadın öldüğünde mekkenin evliyalarından bir zaat onun cennete mi cehenneme mi gireceğini görmek istemiş. cennette büyük bir derece kazanmış olduğunu görünce bunun sebebinin ALLAH rızası için mekkeden medineye ağaç diktirmesinden mi olduğunu sormuş.hatice ona hayır ben ağaç diktirdiğimde herkesin dilinde idim ve kendimce çok övündüm.ALLAH bana zerre kadar sevap vermedi demiş.bunun üzerine evliya neden bu kadar derecesinin yüksek olduğunu sorunca hatice ben ezan okunduğunda bütün işimi bırakır,sadece ezan dinlerdim bu ezana saygımdan dolayı büyük derece sahibi oldum demiş...
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Mübarek Üye · 4.864 mesaj

selamun aleyküm üyeliğiz hayırlı olsun ezana saygı gerçekten çok önemli ezanı sonuna kadar dinleyip içiömizden tekrar etmeliyiz sonunda da'' sadakte ve berirte ''dogru söyledin ve iyilik işledin denilir
keltepe

keltepe

Mübarek Üye · 2.305 mesaj

Evet Ezani Sessizde Içimizden Tekrar Ederek Dinlemek çok Sevabdir...

Bittikten Sonrada Ezan Duasini Okumak Sevabdir.....

Paylaşimin çok Güzel ...

Allaha Emanet Ol Dua Ile Kardeşim...
hülya-

hülya-

Aktif Üye · 82 mesaj

tubagünerselamun aleyküm üyeliğiz hayırlı olsun ezana saygı gerçekten çok önemli ezanı sonuna kadar dinleyip içiömizden tekrar etmeliyiz sonunda da'' sadakte ve berirte ''dogru söyledin ve iyilik işledin denilir

sağol kardeşim hoşbulduk yaşlarda yazılsa aslında daha iyi olurdu.benim fikrim tabi:)
hülya-

hülya-

Aktif Üye · 82 mesaj

keltepeEvet Ezani Sessizde Içimizden Tekrar Ederek Dinlemek çok Sevabdir...

Bittikten Sonrada Ezan Duasini Okumak Sevabdir.....

Paylaşimin çok Güzel ...

Allaha Emanet Ol Dua Ile Kardeşim...

allah razı olsun sizlerde allaha emanet olun.:)
hülya-

hülya-

Aktif Üye · 82 mesaj

allahım ezanımızı ve bayrağımızı bizlerden eksik etme.
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

Mübarek Üye · 2.050 mesaj

Bir çok Yerde Insanlar Ezana Sygiyi Birakinda O Sesi Duymayi Bile Istemiyorlar....yazik Onlara....vay Onlarin Haline.rabbim Hepimize Hidate Versin...onlara Da....selamün Aleyküm...
ÂNI YAŞA...
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.