Eğer Annem Olsaydi......

1.576 görüntülenme · 16 yanıt

Paylaş:
Ahmet&Gizem

Ahmet&Gizem

Kıdemli Üye · 478 mesaj

EĞER ANNEM OLSAYDI
Genç veli ölüm döşeğinde,ömrünün son dakikalarını yaşamaktadır.Hayatını hep ahirete göre yaşayan bir ailenin ferdi olduğu için ölüm korkusuna dayanıklıdır…Ve babası da öyle bir evlada hakkıyla baba olmuş,bir başka Hak dostudur.
Baba oğula sorar:’’Evladım! Ahirette ne ile karşılaşmayı bekliyorsun?’’
Sorudaki ima genç veliye tebessüm ettirir. Yani baba sormaktadır,’’Acaba bahtına ne çıkacak? Rahmet mi,azap mı?’’
Ölüm yolcusu son nefeslerinden birini daha aldıktan sonra cevap veriri:
‘’Babacığım,eğer öteki taraftaki durumuma annem karar verseydi acaba ne yapardı?’’
Baba hiç duraksamadan;
‘’Evladım,annedir o, şefkatlidir. Günahına ,sevabına bakmadan seni Cennet’in Firdevs’ine indirirdi.’’
Ve bu cevap genç velinin dünya yaşamındaki son tebessümüne neden olur.Gözleri önce yaşarır,sonra ümitle,güvenle parlar,babasına döner:
‘’Ey babam! Benim Rabbim ,bana annemden daha şefkatlidir.’’
Baş sağa düşer,dudaklar kapanır.Dünya bir atlama tahtası olur Firdevs’e doğru…

fatmana

fatmana

Mübarek Üye · 1.902 mesaj

çok güzeldi emeğinize sağlık...
''İNSAN DİLİNİN MASKARASIDIR''
Ahmet&Gizem

Ahmet&Gizem

Kıdemli Üye · 478 mesaj

fatmanaçok güzeldi emeğinize sağlık...

okuduğunuz için teşekkür ederim.Allah razı olsun
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

SA KARDEŞİM.RABBİMİN MERHAMETİ AMELLERİMDEN DAHA ÜMİT VERİCİDİR.ALLAH RAZI OLSUN.
Narcicegi65

Narcicegi65

Üye · 21 mesaj

Bende çok beğendim. Rabbim ne verirse hayırlısını versin inşallah. Merhametini esirgemesin
mabet_bekcisi

mabet_bekcisi

Mübarek Üye · 1.027 mesaj

selamün alyeküm kardeşim emeğine sağlık çok güzel bir paylaşım olmuş.RABBİM şevkati bütün fanilerinkinden daha büyüktür biz yeterki isteyelim O bizi şevkatinden mahrum etmeyecektirRABBİM hepimize hayırlı ölümlernasip eylesin inşALLAH
selametleB)
Ahmet&Gizem

Ahmet&Gizem

Kıdemli Üye · 478 mesaj

mahsun kulSA KARDEŞİM.RABBİMİN MERHAMETİ AMELLERİMDEN DAHA ÜMİT VERİCİDİR.ALLAH RAZI OLSUN.

ECMAİN OLSUN KARDEŞİM.
Ahmet&Gizem

Ahmet&Gizem

Kıdemli Üye · 478 mesaj

Narcicegi65, post: 492706, member: 1284Bende çok beğendim. Rabbim ne verirse hayırlısını versin inşallah. Merhametini esirgemesin

ZAMAN AYIRIP OKUDUĞUNUZ İÇİN HEPİNİZDEN RABBİM RAZI OLSUN.SELAMETLE KARDEŞİM....
Ahmet&Gizem

Ahmet&Gizem

Kıdemli Üye · 478 mesaj

mabet_bekcisi, post: 492707, member: 3585selamün alyeküm kardeşim emeğine sağlık çok güzel bir paylaşım olmuş.RABBİM şevkati bütün fanilerinkinden daha büyüktür biz yeterki isteyelim O bizi şevkatinden mahrum etmeyecektirRABBİM hepimize hayırlı ölümlernasip eylesin inşALLAH
selametleB)

AMİN İNŞALLAH.:G
Ahmet&Gizem

Ahmet&Gizem

Kıdemli Üye · 478 mesaj

selamün aleyküm...............
su misali

su misali

Kıdemli Üye · 154 mesaj

emeğinize sağlık Rabbim hepimize hayırlı ölümler nasip etsin inşallah.
umeyye

umeyye

Mübarek Üye · 1.936 mesaj

s.a kardeşim emeğine sağlık ALLAH razı olsun MEVLA bizleride şefkat rahmet ve mağfireti ile muamele ettsin işl. AMİN selam ve dua ile a.e.o.
su misali

su misali

Kıdemli Üye · 154 mesaj

emeğine sağlık tekrar hatırlamış oldum selametle
aişetün.asel

aişetün.asel

Kıdemli Üye · 132 mesaj

rabbim bizlere rahmeti ile muamele etsin inşallah. O'na yakışan kullar olmamız dileği ile....selametle
relvin

relvin

Kıdemli Üye · 182 mesaj

Allah(c.c.) razi olsun.Suphesiz ki Allahin(c.c.) ahmeti gazabini askindir biz buna tum kalbimizle guveniyoruz eger guvenmeyen varsa Allahin(c.c.) bizim kildigimiz namaza yada diger ibadetlere ihtiyaci yoktur
bayantehlike

bayantehlike

Yeni Üye · 9 mesaj

mükemmel ellerine saglık
çağrı91

çağrı91

Kıdemli Üye · 237 mesaj

Ellerien sağlık..
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.