<<Mü`min Hanımlara Öğütler>>

6.367 görüntülenme · 69 yanıt

Paylaş:
~Elçi~

~Elçi~

Mübarek Üye · 2.893 mesaj

aliye_aliye
~*~ B)B) ~*~

Mü'min kadınlara da söyle: "Gözlerini (harama çevirmekten) kaçındırsınlar ve ırzlarını korusunlar; süslerini açığa vurmasınlar, ancak kendiliğinden görüneni hariç. Baş örtülerini, yakalarının üstünü (kapatacak şekilde) koysunlar. Süslerini, kendi kocalarından ya da babalarından ya da oğullarından ya da kocalarının oğullarından ya da kendi kardeşlerinden ya da kardeşlerinin oğullarından ya da kız kardeşlerinin oğullarından ya da kendi kadınlarından ya da sağ ellerinin altında bulunanlardan ya da kadına ihtiyacı olmayan (arzusuz veya iktidarsız) hizmetçilerden ya da kadınların henüz mahrem yerlerini tanımayan çocuklardan başkasına göstermesinler. Gizledikleri süsleri bilinsin diye ayaklarını yere vurmasınlar. Hep birlikte Allah'a tevbe edin ey mü'minler, umulur ki felah bulursunuz."

Esselamun aleyküm
Rahman razı olsun canım benim hatırlattığınız ayet biz hanımlar için çok önemli.
Rabbim ecrinizi artırsın inşaallah.
Baki selam ve dua ile...B)B)
yurtlu

yurtlu

Mübarek Üye · 736 mesaj

Allah Razi Olsun Kardeşim çok Değerli Bir Paylaşimdi
Emeğine Sağlik Rabbime Emanet Olun
Selam Ve Dua Ile
Hayirli Geceler...
TEVEKKÜL SAHİBİNİN YARDIMCISI HAK OLUR
YARDIMCISI HAK OLAN NASIL OLSA KURTULUR
~Elçi~

~Elçi~

yurtluAllah Razi Olsun Kardeşim çok Değerli Bir Paylaşimdi
Emeğine Sağlik Rabbime Emanet Olun
Selam Ve Dua Ile
Hayirli Geceler...

Ecmain olsun kardeşim inşaallah.Sağolun.Selam ve dua ile...
T.Nur

T.Nur

Mübarek Üye · 939 mesaj

Valla Kardeşlerim Başimizdaki örtüyle Uğraşan Imansizlar çok. Bende Başörtülü Bir Kadinim Allah Affetsin Işyerinde Acik Oluyorum Mecbur Devlet Dairesindeyim. Borcum Biter Bitmez Istifa Edecem Böyle Olmuyor Rabbim Yardimcimiz Olsun
Selam Dua Ile
~Elçi~

~Elçi~

T.NurValla Kardeşlerim Başimizdaki örtüyle Uğraşan Imansizlar çok. Bende Başörtülü Bir Kadinim Allah Affetsin Işyerinde Acik Oluyorum Mecbur Devlet Dairesindeyim. Borcum Biter Bitmez Istifa Edecem Böyle Olmuyor Rabbim Yardimcimiz Olsun
Selam Dua Ile

Rabbimiz, imansız toplumuna karşı yardımcımız olsun.İnşaallah kardeşim borçlarınızı en kısa sürede ödersiniz.Rabbim hatalarımızı affetsin inşaallah.
Selam ve dua ile...
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

selamün aleyküm
emeginize saglık faydalı bir paylaşım olmuş rabbim örtümüzün hakkını vermeyi bize nasip etsin
rabbime emanetsiniz
hayırla kalın
mumışığı

mumışığı

Aktif Üye · 72 mesaj

selam nachizane fikrimi söylemek isterim önemli olan kapanmak değil neden kapandığını bilmektir sokaklarda çok ilginç vakaları görüyoruz çokta komik görünüyorlar işte bunlar din için örtünmeyenlerdir .. daha bir kaç gün evvel stv de haberde izledim başı güzel bir şekilde örtünmüş bayan hırsızlık yaparken güvenlik kamerasına yakalanmış çok iğrenç buldum böylesine reziller de var malesef... selametle kalın
~Elçi~

~Elçi~

mumışığı, post: 609011, member: 68760selam nachizane fikrimi söylemek isterim önemli olan kapanmak değil neden kapandığını bilmektir sokaklarda çok ilginç vakaları görüyoruz çokta komik görünüyorlar işte bunlar din için örtünmeyenlerdir .. daha bir kaç gün evvel stv de haberde izledim başı güzel bir şekilde örtünmüş bayan hırsızlık yaparken güvenlik kamerasına yakalanmış çok iğrenç buldum böylesine reziller de var malesef... selametle kalın

Esselamun aleyküm kapalı olamakla herşey bitmiyor aksine başlıyor.
Müminin özelliklerinden sadece biridir.Vermiş olduğunuz örnek çok yanlış kusura bakmayın ama böylesine şuursuzca söylenen sözlere çok kızıyorum.Kapalı işte hırsızlık yapıyor demek hiç doğru değil.Kapalı olan hırsızda sizde bilinçli müslümanlarımızın vebalini almış oluyorsunuz.Bilinçli kapalılardan helallik istemek zorunda kalıyorsunuz lütfen dikkat edin kul hakkı çok önemli.
Lütfen eleştiri yaparken Allah ın koyduğu hükümlere söz söylemeyin.
Hükümler değil, kişiler sorumludur.
Selametle
DuaLar

DuaLar

Mübarek Üye · 1.107 mesaj

Allah razı olsun kardeşim emegine saglık...
~Elçi~

~Elçi~

DuaLarAllah razı olsun kardeşim emegine saglık...

Ecmain olsun kardeşim inşaallah.Teşekkür ederim selam ve dua ile...
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.