Allah Neler Yaratmiş

2.821 görüntülenme · 29 yanıt

Paylaş:
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞLERİM. BU İLAHİ AHMET ABİMİZİN COK GÜZEL BİR İLHİSİ

NOT:BURADA ÖNCELİKLE KILIBİN İCİNDEKİ ŞU KUŞ DİKKATİMİ CEKTİ ALLAH cc NELER YARATTIĞINI BİR DAHA GÖSTERİYOR KUŞA DİKKAT KORKUTMAK İCİN NE ŞEKİL ALIYOR

ALLAHIN SELAMI ÜZERİNİZE OLSUN
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

Mübarek Üye · 1.098 mesaj

ALLAH,im sen nelere kadirsin neler yaratmissin yarabbim ibret alalim diye..!!!
ALLAH razi olsun abi çok ilginç bir paylasim oldu ben boyle bir kusu daha once hiç gormemistim..:eek:
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
firdes

firdes

Mübarek Üye · 1.974 mesaj

"bu Bir Riza Lokmasidir","yiyemezsin",demedim Mi..

"bu Bir Riza Lokmasidir","yiyemezsin",demedim Mi..

ELHAMDÜLİLLAHİ RABBİLALEMİN..
FEVKALADE SANAT ESERİ..RABBİMİZİN YARATMA SANATININ SINIRI YOK.NASILDA KANATLARINI AÇTIINDA KOCAMAN Bİ YARATIKMIŞ GİBİ GÖRÜNÜYOR..ALLAH(CC)HERŞEYE KADİRDİR..CEVDET ABİCİĞİM;AHMET ÖZHANI DİNLEYEMEDİM,İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA FORUMU AÇIP DİNLERİM..
ALLAH IN(CC) SELAMI,RAHMETİ VE BERKETİ ÜZERİNE VE ÜMMET İ MUHAMMEDİN ÜZERİNE OLSUN..

SELAM VE DUALARIMLA...
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."

(HAŞR SURESİ,24)
Gül_i RâNâ

Gül_i RâNâ

Mübarek Üye · 979 mesaj

Allah c.c. razi olsun.Allah hayvanlara bile kendini korumasi için Degisik kabiliyet vermis.Mesela dikkat ederseniz bazi kelebekler korunmak için, kanatlarini açarlar, o kanatlarindaki desen baykus kafasini animsatir.Dolayisiyla disaridan gelen etkenlerden böyle kendini koruyor.Yalnizca bu bir tane. Ya digerleri.Sani Yüce olan Allah'a hamd olsun.
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

huzunlu_gurbet, post: 492402, member: 58484ALLAH,im sen nelere kadirsin neler yaratmissin yarabbim ibret alalim diye..!!!
ALLAH razi olsun abi çok ilginç bir paylasim oldu ben boyle bir kusu daha once hiç gormemistim..:eek:

S.A.KARDEŞİM.ALLAH SİZLERDEN RAZI OLSUN ALLAHA EMANET OLUN KARDEŞİM.

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

firdesELHAMDÜLİLLAHİ RABBİLALEMİN..
FEVKALADE SANAT ESERİ..RABBİMİZİN YARATMA SANATININ SINIRI YOK.NASILDA KANATLARINI AÇTIINDA KOCAMAN Bİ YARATIKMIŞ GİBİ GÖRÜNÜYOR..ALLAH(CC)HERŞEYE KADİRDİR..CEVDET ABİCİĞİM;AHMET ÖZHANI DİNLEYEMEDİM,İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA FORUMU AÇIP DİNLERİM..
ALLAH IN(CC) SELAMI,RAHMETİ VE BERKETİ ÜZERİNE VE ÜMMET İ MUHAMMEDİN ÜZERİNE OLSUN..

SELAM VE DUALARIMLA...

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM BENİM. EVET HAKLISIN KARDEŞİM AHMET ABİMİN ESERLERİ BİR BAŞKADIR DİNLERKE İNSAN KENDİNDEN GECER YORUMUN İCİN ALLAH RAZI OLSUN RABBİME EMANET OL KARDEŞİM.

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

Gonlumun_gulu, post: 492418, member: 64602Allah c.c. razi olsun.Allah hayvanlara bile kendini korumasi için Degisik kabiliyet vermis.Mesela dikkat ederseniz bazi kelebekler korunmak için, kanatlarini açarlar, o kanatlarindaki desen baykus kafasini animsatir.Dolayisiyla disaridan gelen etkenlerden böyle kendini koruyor.Yalnizca bu bir tane. Ya digerleri.Sani Yüce olan Allah'a hamd olsun.

S.A. KARDEŞİM .ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN EVET COK HAKLISIN ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM.

efsane

efsane

Aktif Üye · 75 mesaj

rabbim razı olsun kardeşim..çok ilginçti..yaradana kurban..ne güzellikler yaratmış bu alemde daha bizim bilmediğimiz.göremediğimiz..ALLAHUEKBER.ALLAHUEKBER.ALLAHUEKBER...
sevgi dinc

sevgi dinc

Mübarek Üye · 529 mesaj

ay cok ilgiç gercektende ne kuşu acaba adını bilen varmı
nigdeli

nigdeli

Mübarek Üye · 4.908 mesaj

B)subhanAllah, Allah-u EKBERB)

selamun aleyküm abim, Allah c.c. razı olsun. ben de ilk defa görüyorum. gerçekten çok ilginç ve tefekkürlük bir paylaşım olmuş. Vesile olduğunuz için Rabbim c.c. razı olsun abi. selam ve dua ile. Allah'a emanet olun ..
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

Aşkâ Mecnun

Selamünaleyküm......

-MaşALLAH gecenin bu yarası Rabbim neleri görmeye vesile kıldı şu zamanı, Ben ilk defa gördüm böyle bir kuşu ALLAH c.c. nelerde yaratmış, SuphanALLAH, HASBİALLAH, MAŞALLAH, LAİLAHEİLLALLAH, kurban olayım o nurlu yoluna ALLAH c.c. herşeye gücü yeter, Ve bir kez daha görmüş olduk ALLAH c.c. yaratma sanatını....

De ki: O, Allah, birdir. Allah, her yönden eksiksizdir ve her dileğin merciidir, her şey kendisine muhtâc olan Şanlı, Uludur. O, doğurmadı ve doğurulmadı. O'na hiçbir şey denk de olmadı.

Tek vekil ve kefil odur, Ondan geldik geri ona döndürüleceğiz! Amenna

Vesile olandan ALLAH c.c razı olsun hayırlı geceler

ve aleyküm selam kardeşim. allah sizden razı olsun iyili varsınız rabbime emanet olun sağlıcakla kalın.

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

efsanerabbim razı olsun kardeşim..çok ilginçti..yaradana kurban..ne güzellikler yaratmış bu alemde daha bizim bilmediğimiz.göremediğimiz..ALLAHUEKBER.ALLAHUEKBER.ALLAHUEKBER...

s.a.kerdeşim allahrazı olsun evet doğru yazmışın yaradana kurban allaha emanet ol kardeşim.

Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

Selamün Aleyküm

Selamün Aleyküm

Cevdet abi nasılsın iyi oldun mu? inşallah iyisindir.
Evet abi kuşa hayret ettim hareketleri beni çok etkiledi çok şaşırdım vayy bee dedim yani emeğine sağlık abi selametle Rabbime emanetsin:H
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

sevgi dincay cok ilgiç gercektende ne kuşu acaba adını bilen varmı

S.A. KARDEŞİM EVET COK İLGİNC BENDE BİLMİYORUM KARDEŞİM RABBİME EMANET OLUN .

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

nigdeli, post: 492527, member: 65928
B)subhanAllah, Allah-u EKBERB)

selamun aleyküm abim, Allah c.c. razı olsun. ben de ilk defa görüyorum. gerçekten çok ilginç ve tefekkürlük bir paylaşım olmuş. Vesile olduğunuz için Rabbim c.c. razı olsun abi. selam ve dua ile. Allah'a emanet olun ..

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM. ALLAH SENDAN RAZI OLSUN BENDE YENİ GÖRDÜM VE SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM RABBİME EMANET OLUN .

Bahar_58

Bahar_58

Mübarek Üye · 3.673 mesaj

Selamun Aleyküm Abi

ALLAH (c.c) Razi Olsun bu Güzel Paylasimin Icin Rabbim Ne Güzellikler yaratmis__B)
ALLAH´a e.o
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

rüyam3Cevdet abi nasılsın iyi oldun mu? inşallah iyisindir.
Evet abi kuşa hayret ettim hareketleri beni çok etkiledi çok şaşırdım vayy bee dedim yani emeğine sağlık abi selametle Rabbime emanetsin:H

selamün aleyküm kardeşim . iyi olacağım bir kac güne kadar inşallah hayret demi allah neler yaratıyor korkutmak icin ne kılığa giriyor demi rabbime emanet ol kardeşim .

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

Bahar_58
Selamun Aleyküm Abi

ALLAH (c.c) Razi Olsun bu Güzel Paylasimin Icin Rabbim Ne Güzellikler yaratmis__B)
ALLAH´a e.o

ve aleyküm selam kardeşim.allah senden razı olsun rabbime emanet olun.

tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

Mübarek Üye · 2.050 mesaj

allah herşeye gücü yetendir.ALLAHU EKBER!!!!
çok teşekkür ederim gerçekten çok güzel bi paylaşım!!
ÂNI YAŞA...
cennet yolcusu

cennet yolcusu

Mübarek Üye · 1.177 mesaj

CEVDET-71SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞLERİM. BU İLAHİ AHMET ABİMİZİN COK GÜZEL BİR İLHİSİ

NOT:BURADA ÖNCELİKLE KILIBİN İCİNDEKİ ŞU KUŞ DİKKATİMİ CEKTİ ALLAH cc NELER YARATTIĞINI BİR DAHA GÖSTERİYOR KUŞA DİKKAT KORKUTMAK İCİN NE ŞEKİL ALIYOR

ALLAHIN SELAMI ÜZERİNİZE OLSUN

s.a rabbim ne büyüksün rabbim razı olsun ilk defa görüyorum böyle bir kuşu rabbim
bismillahirrahmenirrahim
vehüve ala külli şey_in kadir (rabbim herşey üzerine kadirdir) rabbimin yaratma sıfatının bir güzel örneği olan bu kuşuda görmemize vesilen olan siz değerli cevdet abimiz rabbim sizden razı olsun rabbim ne büyüksün :Aallahü ekber subhanallah bu gördüğümüz eserleri yaratan rabbim sana hamdolsun:A
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.