ama bebiş resimleri çok var paylaşmak istedim sadece :)
küçüklük resimlerinizi buldum
28.587 görüntülenme · 232 yanıt
mabet bekçisi kardeşim ben senin işine karışmıyorum :)
mabet_bekcisi, post: 492491, member: 39422OLMAZ MI KARDEŞİM BEBEKTEN ÇOK NE VAR Kİ
MAİLLER NERYE GELMİŞ ACABA HİÇNBİŞEY YOK BURDA YAW:gulegule
ya maillerimi mektuplarımı kim aldı yavvvvvvvv
mabet bekcisi yoksa senmı aldın
canım yorumuna bayıldım harikasın teşekürler
mustafa_xtar, post: 492493, member: 58484mabet bekçisi kardeşim ben senin işine karışmıyorum :)
estafirullah mustafa kardeşim bu forum benim tekelimde değil sizin bütün paylaşımlarınıza açıktır istediğiniz resmi istediğiniz için koyabilirsiniz.çok teşekkür ederim katkılarınız için ellerinize sağlıkB)B
ysmnkaosbuda mabet bekçisinin şekerleme fotoğrafı...
yasemi kardeşim ALLAH razı olsun tevafuk işte sen bu fotoğrafı koyduğunda ben şekerliyordum zaten .çok tatlı aynı benim gibi teşekkür ederim.:KB)B)B)
m_muaz, post: 492501, member: 61827saolun saolun herşey için hayırlı geceler xtar aynı duygular karde mabet bekcisi sanada iyi nöbetler:Kform için tekrar teşekkürler
sağol muaz kardeşim çok eşekkür ederim ALLAH razı olsun katkılarıızdan dolayı inşALLAH.dün gece nöbeti erken bıraktım malesef artık sınavlar başlıyo dualarınızı bekliyorum kardeşlerim
selametleB)B)
sevgi dinc, post: 492521, member: 57410ya maillerimi mektuplarımı kim aldı yavvvvvvvv
mabet bekcisi yoksa senmı aldın
canım yorumuna bayıldım harikasın teşekürler
beğendiğine çok sevindim kardeşim ben teşekkür ederim size katkılarınızdan dolayı
selametle
esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu..
ya harikasınız,forumları bi gözden geçireyim dedim,bu forumda takılıp kaldım.
neler neler,bu küçüklük fotoları da gün yüzüne çıktılar mı,çok farklı görüntüler ortaya çıkıyor..m_muaz abi ve mustafa_xrtar ın fotolara yaptıkları yorumlar,gerçekten de kayda değer...YORUMLARI OKURKEN TEBESSÜMSÜZ GEÇMEDİM..
Allah(cc) sizleri hep güldürsün inşalllah..
MABET BEKÇİCİ VE CEVDET ABİCİĞİME :TEDİYORUM..
NEŞENİZ DAİM OLSUN..
SELAM VE DUALARIMLA..
ya harikasınız,forumları bi gözden geçireyim dedim,bu forumda takılıp kaldım.
neler neler,bu küçüklük fotoları da gün yüzüne çıktılar mı,çok farklı görüntüler ortaya çıkıyor..m_muaz abi ve mustafa_xrtar ın fotolara yaptıkları yorumlar,gerçekten de kayda değer...YORUMLARI OKURKEN TEBESSÜMSÜZ GEÇMEDİM..
Allah(cc) sizleri hep güldürsün inşalllah..
MABET BEKÇİCİ VE CEVDET ABİCİĞİME :TEDİYORUM..
NEŞENİZ DAİM OLSUN..
SELAM VE DUALARIMLA..
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."
(HAŞR SURESİ,24)
mabet_bekcisi
MİHİR-İ KARDEŞİM SEN NE KADAR TATYMIŞIN KÜÇÜKKEN YA
çok saol canim ya,:GAllah razi olsun,selametle ins...:H
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/23661-kucukluk-resimlerinizi-buldum · 07.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.