Küfre Düşüren Sözler

1.125 görüntülenme · 2 yanıt

Paylaş:
holalı

holalı

Aktif Üye · 57 mesaj

1-Bir kimse Allah veya K.Kerim ve mütevatir sünnetle sabit olan Allahın isimlerinden birini inkarr ederse yahut Allahın emirlerinden biriyle alay ederse küfre düşer.

2-Bir kimse ben Allah falan tanımam, Allah bana zulmediyor, yahut buada beni Allah bile göremez derse küfre düşer.

3-Bir kimse, falan adam gaybı bilir veya kalbinden geçen şeyleri bilir gibi laflar etmek.

4-Bir kimse Allahın cennetle mükafatlandıracağı ve cehenneemle azap edeceğine dair vaadlerini inkar ederse küfre düşer.

5-Bir kimse şu işe Allahın bile gücü yetmez veya Allahta gelse seni elimden alamaz yahut buranın Allahı benim,ben bunun Allahını yaparım.

6-Allahın ortağı,oğlu-kızı vardır veye allah yukardadır,Allah aşağıdıdır gibi laflar etmek

7-Bir kimse yapyığı bir iş için''Allah biliyorki ben bu işi yapmadım''yada ben bu işi yapmış isem kafir olayım gibi sözler

8-Bir kimse ''Allah bana bu işi emretseydi yine yapmazdım veya onun hakkından Allah bile gelemez ben nasıl geleyim gibi laflar küfre girer.Devamı olacaktır inşallah
baba431

baba431

Kıdemli Üye · 304 mesaj

Okurken bile tüylerim ürperdi paylaşımın için sağol ALLAH rası olsun.
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

sa kardeşim.rabbim onlarada hidayet versin.
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.