Sevdiğiniz 3 Kişiye GÜL Verin

164.055 görüntülenme · 1.800 yanıt

Paylaş:
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

RECEB-I KAMERgüvendiğim dağlara kar yağdı :) heyt be kimler fb liymiş öyle :) hele mavci abim sizden hiç beklemezdim yaa :) beşiktaş forza ilelebet her daim beşiktaş :) lütfen gülleri de alet etmeyelim :P

aaa olmadı ama bu :) nasıl fenerbahçeli olmazsın sen başka takımmı var :D

neyseki 6sli deilmişin şükretmek gerek yinedee :p ben herşeyi alet ederim FENERBAHÇEEMM içinnn :D
ibra

ibra

Mübarek Üye · 6.106 mesaj

Çeşm-i Bülbül
Hıh SEN anca alıntı yapmayı becerirsinn :p :D
EDİT
Şaka ::)

Kardeşim benim sen hiç tanımamışsın ablanı :p
:p

Nasıl yani hepsimi alıntı :D

mavciTeşekkürler...
FENERBAHÇELİ Olmak Bir Ayrıcalıktır...

VaVeylakesinliklee abi neydii;
iki takım vardır FENERBAHÇE ve diğerlerii :)

Bir gün sizde doğru yolu bulacaksınız ::) :D

---------------------------------------------------------------------------------------

Tümmm şehitlere...
İnsan beğenmez.
VaVeyla

VaVeyla

ibra

Bir gün sizde doğru yolu bulacaksınız ::) :D

ah ibra ahh anlıyorum kıskanıyosunuzz :D neyse 7. haftada beşiktaşaa 3-0 dersini verdik sıra sizde az kaldı sabrediin :D :D
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj

RECEB-I KAMERgüvendiğim dağlara kar yağdı :) heyt be kimler fb liymiş öyle :) hele mavci abim sizden hiç beklemezdim yaa :) beşiktaş forza ilelebet her daim beşiktaş :) lütfen gülleri de alet etmeyelim :P

Yok kardeşim yok...
Alet olur mu hiççç...:)
Yeri gelmişken açıkladıkkk...

Ama...Biz herkesi seviyoruz...:)
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
ibra

ibra

VaVeylaah ibra ahh anlıyorum kıskanıyosunuzz :D neyse 7. haftada beşiktaşaa 3-0 dersini verdik sıra sizde az kaldı sabrediin :D :D

Artık Galatasaray Fenere yenilmez :) en kötü ihtimal berabere biter hemşehrim fazla iddalı olma :D iddalı olacaksan berabere kalırız de yani :D

mavciYok kardeşim yok...

O da birşey mi abi bizde seviyoruz :D
İnsan beğenmez.
VaVeyla

VaVeyla

ibraArtık Galatasaray Fenere yenilmez :) en kötü ihtimal berabere biter hemşehrim fazla iddalı olma :D iddalı olacaksan berabere kalırız de yani :D

işte kendi ağzınla itiraf ediyosun çook yenildinizz çoookkk ufak bi ara vermiş olabilirsiniz (bu arada beraberlikle mutlu oldunuzz :p) amaa yenecez inşallah :D

biz sizin gibi beraberlikle kupa alan takım değiliz! :D siz gibi beraberliğe şükreden takım değilizz! :D
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

Mübarek Üye · 3.771 mesaj

VaVeylaaaa olmadı ama bu :) nasıl fenerbahçeli olmazsın sen başka takımmı var :D

neyseki 6sli deilmişin şükretmek gerek yinedee :p ben herşeyi alet ederim FENERBAHÇEEMM içinnn :D

Allah korusun iyiki bjk liyim :) fb dünyada tutulabilcek son takım :P pendiksporu tutarım fb yi tutmam :) :) bence de olmadı sen gibi ney seven birisi nasıl fb li olur hemde koyu fb :) hiç caiz değil hele ki fb için hiç mi hiç caiz değil :P o güzelim güllerin rengini soldurmak :P
Allahümme inneke afüvvün kerimün, tuhıbbül affe fa'fü anni.

Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.

AMİN..
VaVeyla

VaVeyla

RECEB-I KAMERAllah korusun iyiki bjk liyim :) fb dünyada tutulabilcek son takım :P pendiksporu tutarım fb yi tutmam :) :) bence de olmadı sen gibi ney seven birisi nasıl fb li olur hemde koyu fb :) hiç caiz değil hele ki fb için hiç mi hiç caiz değil :P o güzelim güllerin rengini soldurmak :P

neyde severim fenerbahçede alalaa :) fenerbahçe solmaz soldurmazda ama siz pek bi soluksunuz yahu 3'ten sonra hayrolsun inşallah :D
tabi böle konuşmanı anlıyorum kötü günler yaşattık keşke bi gol atmanıza izin verseydik ama nasiipp napakk diğer yarıdada 5-1 alırız gönlünüz olur :p
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

mavciYok kardeşim yok...

Allah razı olsun abim siz gibi fb li başım gözüm üstüne eyvallah :) bugüne kadar ne kadar fb li gördüysem hepsi sizin aksiniz çıktı bundandı sitemim :)

AMİN..
VaVeyla

VaVeyla

RECEB-I KAMERAllah razı olsun abim siz gibi fb li başım gözüm üstüne eyvallah :) bugüne kadar ne kadar fb li gördüysem hepsi sizin aksiniz çıktı bundandı sitemim :)

aaaa! inceden bi göndermemi var alalaa sanki bişey dedik neyse : )
ibra

ibra

VaVeylaişte kendi ağzınla itiraf ediyosun çook yenildinizz çoookkk ufak bi ara vermiş olabilirsiniz (bu arada beraberlikle mutlu oldunuzz :p) amaa yenecez inşallah :D

biz sizin gibi beraberlikle kupa alan takım değiliz! :D siz gibi beraberliğe şükreden takım değilizz! :D

:D kendini kandırma hemşehrim :D
Evet mutlu olduk çünkü şampiyon olduk :D

RECEB-I KAMERAllah razı olsun abim siz gibi fb li başım gözüm üstüne eyvallah :) bugüne kadar ne kadar fb li gördüysem hepsi sizin aksiniz çıktı bundandı sitemim :)

Bende aynısını diyecektim fakat cesaret edemedim :D
İnsan beğenmez.
VaVeyla

VaVeyla

ibra:D kendini kandırma hemşehrim :D

beraberliğe şükredenin şampiyonluğu olsa kaç yazar peehh yenseydinizde helal deseydik :D

sendemi ibraa:) samimiyete güvenerek konusunu açmayım o zaman futbolun hatırlatında ;)
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

VaVeylaneyde severim fenerbahçede alalaa :) fenerbahçe solmaz soldurmazda ama siz pek bi soluksunuz yahu 3'ten sonra hayrolsun inşallah :D
tabi böle konuşmanı anlıyorum kötü günler yaşattık keşke bi gol atmanıza izin verseydik ama nasiipp napakk diğer yarıdada 5-1 alırız gönlünüz olur :p

tabi tabi soldurmaz fb hiçç :) neyse ikinci yarıdaki maç sonucuna kadar konuşmıycam bu konu hakkında :P kartal kardeşlerim sahada gereken cevabı vercekler buna inanıyorum :) ayrıca bizim futbolumuz fevkaladenin fevkinde seyir zevki içeriyor :)

AMİN..
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

VaVeylaaaaa! inceden bi göndermemi var alalaa sanki bişey dedik neyse : )

yook inceden gönderme yok size yok yani gönderdiklerim sitede değiller yani üye değiller :) size değildi o sözler sözün özü :)

AMİN..
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

ibra:D kendini kandırma hemşehrim :D

ben burdayım kardeşim dert etme sen..liverpool sloganıyla sahip çıkayım sana ;)
"You will never walk alone"
"Asla yanlız yürümeyeceksin" :)

AMİN..
ibra

ibra

VaVeylaberaberliğe şükredenin şampiyonluğu olsa kaç yazar peehh yenseydinizde helal deseydik :D

sendemi ibraa:) samimiyete güvenerek konusunu açmayım o zaman futbolun hatırlatında ;)

Yaw hemşehrim olurmu hiç ::) bende samimiyetten ötürü öyle şaka yaptım :D
İnsan beğenmez.
VaVeyla

VaVeyla

işte gs bjk kardeşliği :D heheyytt be FENERBAHÇEMİN farkı herzaman ortada. :)

:D hayır abi bi renginizi belli edin aaa olmaz ki :D fenerbahçeye karşı olan hangi takım varsa siz orda bitiyosunuzz :D
ibra

ibra

RECEB-I KAMERben burdayım kardeşim dert etme sen..liverpool sloganıyla sahip çıkayım sana ;)
"You will never walk alone"
"Asla yanlız yürümeyeceksin" :)

Abi sana güveniyorum zaten :D
İnsan beğenmez.
VaVeyla

VaVeyla

ibraYaw hemşehrim olurmu hiç ::) bende samimiyetten ötürü öyle şaka yaptım :D

eyvallah ibraa gslisin falan ama sana rahat rahat takılıbiliyom :D

şakadan sonra yan çizmiyon :D
VaVeyla

VaVeyla