Çeşm-i Bülbül
Güzel İnsan, Canım Kardeşim kalbun_Kesir'e (;
Sağolasın canım benim.. Çok teşekkür ederim.. Bunlar da benden sana gelsin ( :
Kandiliniz Mübarek Olsun
Mevlid Kandili mübarek olsun. Bu güne özel içerikler, dualar ve okumalar için dokunun.
164.037 görüntülenme · 1.800 yanıt
Çeşm-i Bülbül
Güzel İnsan, Canım Kardeşim kalbun_Kesir'e (;
KatrePareCesmi yaaa gonlumu nasil da aldin ? :)
Bu arada bakiyorum da herkes bana pembe gulleri yakistiriyor. Ne yaptiniz yaa utandirdiniz beni :) Allah razi olsun. Aslinda kar beyazi guller benim gonlumdeki ama siz verince baska..
Himm aslinda bir beyefendiye gul vermek adetim degildir amma olay burdaki kardeslerimize agabeylerimize gelince baska..
Kan Davasi
Nadas06
ve tabii ki mudurum, destekleyenim ve kardesim ibra guller sizlerin olsun..
nOT. Su an telden girdigim icin fotograf koyamiyroum ama en kisa zamanda geliyor :)
KatrePareonu birde bana sor :) burda cok aliyorum ama gercek hayatta en son kutlu dogm haftasinda almistim. Bir gulde benden sana glsin. Fotografini yarin bilgisayardan gonderirim :D
Kan_Davasıteşekkür ederim kardeşim..
iyi insanları unutmam unutamam sen kardelele hüzünlü benim dünya ahiret bacımsınız..
ALLAH a emanet kal..

KaLBuN_KeSiR
Sağolasın canım benim.. Çok teşekkür ederim.. Bunlar da benden sana gelsin ( :
KatrePareCesmi yaaa gonlumu nasil da aldin ? :)
Bu arada bakiyorum da herkes bana pembe gulleri yakistiriyor. Ne yaptiniz yaa utandirdiniz beni :) Allah razi olsun. Aslinda kar beyazi guller benim gonlumdeki ama siz verince baska..
Himm aslinda bir beyefendiye gul vermek adetim degildir amma olay burdaki kardeslerimize agabeylerimize gelince baska..
Kan Davasi
Nadas06
ve tabii ki mudurum, destekleyenim ve kardesim ibra guller sizlerin olsun..
nOT. Su an telden girdigim icin fotograf koyamiyroum ama en kisa zamanda geliyor :)

KatrePareAilemize daha onceden vermistim (: Simdi kisi kisi vereyim bkalim (:
semra_
**RaNa**
Cesmi Bulbul ((:
KaLBuN_KeSiRBu kırmızı güller de *Rana* kardeşim için..
Çeşm-i BülbülEyvALLAH abim...
Kan_Davası abim'e
Çok teşekkürler canım kardeşim (;
Aaa! Gönlünü mü aldım yani sanki gönlünü almamı gerektirecek birşey yapmışım gibi :D
Gönüldaşımız abimiz mürmüdük abim'e
İbra bu da sana..:a32:
Yani aslında gül vermem gerekiyor amma güzel bir gül resmi bulamadım... Bu puhucuka da bayıldım...(;
KatreParePuhucuk ((: Hay Allah iyiligini versin yaa Sabah sabah guldurdun beni :D
kimkimdirhttp://www.manzararesimleri.net/manzara-resimleri-net/cicek/cicek-resimleri (94).jpg
Çeşm-i Bülbül can kardeşime,
ahmetmeydaniMaalesef her yolu denedim ama olmadı. Ne yapalım kısmet değilmiş netekim. Fiemanillah.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/23623-sevdiginiz-3-kisiye-gul-verin · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.