YAGMURBEY
Yeni Üye · 0 mesaj
Kandiliniz Mübarek Olsun
Mevlid Kandili mübarek olsun. Bu güne özel içerikler, dualar ve okumalar için dokunun.
164.028 görüntülenme · 1.800 yanıt
YAGMURBEY
Yeni Üye · 0 mesaj
YAGMURBEY
Yeni Üye · 0 mesaj
YAGMURBEY, post: 1337571, member: 106972buda şehadetgülü KARDEŞ e

yagmurbey[ımg]http://www.adanacicekci.name.tr/resimler/adana_cicekci_ciceksiparisi1738.jpg[/ımg]kardelele kardeş e biricik eşime ve kızıma
DENİZ33Kaim kardeşime
Şehadetgülü kardeşime(sarı gülleri sevdiğini öğrendim:) )
Forumda yeniyim pek kimseyi tanımıyorum,bu gülleri forumdaki tüm kardeşlerime hediye ediyorum..

gurbette, post: 1337802, member: 108312[ı]güllerin efendisi![/ı]b)b)b)b)b)
[ı][sıze="3"]şimdi seni ananlar,
anıyor ağlar gibi...
Ey yetimler yetimi,
ey garipler garibi;
düşkünlerin kanadıydın,
yoksulların sahibi...
Nerde kaldın ey resûl,
nerde kaldın ey nebi? [/sıze][/ı]
[ı]arif nihat asya.[/ı]
[sıze="3"]allahumme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed[/sıze]
DENİZ33Canım peygamberime, gönlümün efendisine,iki cihan serverine,Ya rabbi, ya rabbi, ya rabbi! güllerin en güzelini cennet-ül firdevste habibine vermeyi bizlere, resul aşkıyla yananlara nasip eyle, cennette bizi reulullah'a en yakın komşulardan eyle.Amin, Amin, Amin..
amin amin amin
northerner, post: 1338252, member: 106972DENİZ33Canım peygamberime, gönlümün efendisine,iki cihan serverine,Ya rabbi, ya rabbi, ya rabbi! güllerin en güzelini cennet-ül firdevste habibine vermeyi bizlere, resul aşkıyla yananlara nasip eyle, cennette bizi reulullah'a en yakın komşulardan eyle.Amin, Amin, Amin..
amin amin amin
Sevdiğinize gül verin, gülünüz yoksa gülüverin...
şehadetgülü
bir_umut kardeşime
bir_umutöhöö öhöö bana hiç mi gül yok yahuu :)) tehditle mi alıcam :))
Beautiful_1064, post: 1338267, member: 98391bu güLLer aramıza yeni katıLan deniz33 arkadaşıma geLsin tekrar hoşgeLdiniz...:a12:

KaimDENİZ 33 e gelsin.

Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/23623-sevdiginiz-3-kisiye-gul-verin · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.