online kardeşlerime..

Kandiliniz Mübarek Olsun
Mevlid Kandili mübarek olsun. Bu güne özel içerikler, dualar ve okumalar için dokunun.
164.037 görüntülenme · 1.800 yanıt

mürmüdükmürmüdük, >AYLİN<, AFRA_NUR, ahmet_99, allies, arisoyayhan, aristocrat, edam005, elifimbenim, Gülüşü Yaralı, Ravzadakinurunkölesi, su_sıla, [mihriban], ~Leyfunnur~
online kardeşlerime..
mürmüdük
ONLİNE KARDEŞLERİME..SELAMUNALEYKÜM..
mürmüdük, -Burcu-, AFRA_NUR, allies, aminenur, Bilnur, Dağ Çiçeği, ekremeee, Erkan, gülnisa, ismaile, kalbiminurlandır, KÖRDÜĞÜM, leyla-1, melek4545, Naksibendi, Nazar57, neco3053, Nur_u Secde, serap8191, seriyye, stavre, sıla1, YAGMURBEY, ysnkrglle
mürmüdükmürmüdük, >AYLİN<, AFRA_NUR, ahmet_99, allies, arisoyayhan, aristocrat, edam005, elifimbenim, Gülüşü Yaralı, Ravzadakinurunkölesi, su_sıla, [mihriban], ~Leyfunnur~
online kardeşlerime..
online kardeşlerime..
AFRA_NURallah razı olsun sevgili kardeşim.çok güzel.bende size yollamak isterdim ama yıllar geçmesine rağmen ben halen resim ekleyemiyorum malesef.ama gönül dolusu güllerde tüm site kardeşlerime benden gelsin kabul edin inşallah.selametle.hayırlı cumalar

Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/23623-sevdiginiz-3-kisiye-gul-verin · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.