Yağmur Damlası

15.250 görüntülenme · 92 yanıt

Paylaş:
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

<DAMLA>damlalar tek başına fazla birşey ifade etmiyor aslınsa ben gibi bana nur damlası deyince çok güzel bir anlam oluyor ama tek damlayken o anlamı bulamıyor :Aderken resimlere dönelim damlalar bir gülün üzerinde anlam buluyor daha çok dikkat çekiyor daha çok etkiliyor ben yazıyorum ama saçmalamıyorumdur inşallah gülün üzerindeyken gül sultanımızı düşünüyorum damlalar ise O'na olan özlemimi anlatıyor hasretimi anlatıyor gözyaşalrımı ifade ediyor

nasıl cevdet abi

S.A. KARDEŞİM HARİKA OLMUŞ ELLERİNE SAĞLIK ŞİMDİ SIRA ALİYEDE SEN DAMLA O GÜL BAKALIN ALİYE NE YAZACAK RABBİME EMANET OL KARDEŞİM.
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

<DAMLA>

<DAMLA>

Mübarek Üye · 6.461 mesaj

CEVDET-71, post: 495898, member: 10476S.A. KARDEŞİM HARİKA OLMUŞ ELLERİNE SAĞLIK ŞİMDİ SIRA ALİYEDE SEN DAMLA O GÜL BAKALIN ALİYE NE YAZACAK RABBİME EMANET OL KARDEŞİM.

aleykum selam cevdet abi teşekkür ederim pek yazamadım...
hayırlı geceler cevdet rabbimize emanetsin inşallah
selam ve dua ile inşallah
keltepe

keltepe

Mübarek Üye · 2.305 mesaj

Allah Razi Olsun Abicim...

çok Güzel Resimler ...

K.i.bak...allaha Emanet Ol.dua Ile...
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

İlk Resim, bana göre doğanın yeniden canlanmasını işaret ediyor..Çiçeğin o canlı renginden bunu anlıyorum..Su damlaları da henüz daha baharda ılık hatta serin olan havanın yapraklarda oluşturduğu çiğ damlası.. Güzel bir manzara yani:H

İkinci resim, çok sevimli bir görüntü..Her damlada papatyaların yansıması var..İnsanın severek izleyeceği ve hayran kalacağı bir görüntü bence:evet

<DAMLA>

<DAMLA>

Mübarek Üye · 6.461 mesaj

aliye_aliye, post: 496002, member: 57410İlk Resim, bana göre doğanın yeniden canlanmasını işaret ediyor..Çiçeğin o canlı renginden bunu anlıyorum..Su damlaları da henüz daha baharda ılık hatta serin olan havanın yapraklarda oluşturduğu çiğ damlası.. Güzel bir manzara yani:H

İkinci resim, çok sevimli bir görüntü..Her damlada papatyaların yansıması var..İnsanın severek izleyeceği ve hayran kalacağı bir görüntü bence:evet

ellerine saglık canım kardeşim çok güzel yazmışsın :evet yazan ellerin dert görmesin inşallah rabbim ne muradın varsa versin inşallah ben papatyaları çok severim çok güzel bir resim...papatyalar o kadar masum şirin gözüküyorlarki sevmemek eldemi ...
rabbimize emanetsin inşallah gül tanesi B)
selam dua ve muhabbetle inşallah
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

<DAMLA>
aliye_aliye, post: 496002, member: 57410İlk Resim, bana göre doğanın yeniden canlanmasını işaret ediyor..Çiçeğin o canlı renginden bunu anlıyorum..Su damlaları da henüz daha baharda ılık hatta serin olan havanın yapraklarda oluşturduğu çiğ damlası.. Güzel bir manzara yani:H

ellerine saglık canım kardeşim çok güzel yazmışsın :evet yazan ellerin dert görmesin inşallah rabbim ne muradın varsa versin inşallah ben papatyaları çok severim çok güzel bir resim...papatyalar o kadar masum şirin gözüküyorlarki sevmemek eldemi ...
rabbimize emanetsin inşallah gül tanesi B)
selam dua ve muhabbetle inşallah

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN COK GÜZEL YAZMIŞSIN ELLERİN DERT GÖRMESİN RABBİME EMANET OL SAĞLICAKLA KAL.

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞLERİM

adviye_34

adviye_34

Kıdemli Üye · 161 mesaj

aleykümselam kardeşim
DuaLar

DuaLar

Mübarek Üye · 1.107 mesaj

hepsi birbirinden güzel emegine saglık inşALLAH...
adviye_34

adviye_34

Kıdemli Üye · 161 mesaj

cevdet kardeşim yeni bir from açacağım .açacağım fromda bana takip konusunda yardımcı olursan ablanı sevindirmiş olursun.konu şu sevgili babacığımın seneği devriyesinin 2 .yılı bunun için 41 yasin okutmak istiyorum 1. senesinde de istemiştim ALLAH BÜTÜN SİTE ÜYELERİNDEN RAZI OLSUN BANA YARDIMCI OLMUŞLARDI şimdide yanlız bırakmayacaklarını biliyorum okuyandan da okumayandanda RABBİM razı olsun selam ve dua le kalın.SEVGİLİ BABACIĞIMIN VAFAT TARİHİ 14 ŞUBAT 2008 .HAYIRLI GECELER
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

adviye_34, post: 584410, member: 72504aleykümselam kardeşim

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

DuaLar, post: 584417, member: 49894hepsi birbirinden güzel emegine saglık inşALLAH...

BEĞENDİĞİNİZE SEVİNDİM KARDEŞİM RABBİME EMANET OLUN

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

adviye_34cevdet kardeşim yeni bir from açacağım .açacağım fromda bana takip konusunda yardımcı olursan ablanı sevindirmiş olursun.konu şu sevgili babacığımın seneği devriyesinin 2 .yılı bunun için 41 yasin okutmak istiyorum 1. senesinde de istemiştim ALLAH BÜTÜN SİTE ÜYELERİNDEN RAZI OLSUN BANA YARDIMCI OLMUŞLARDI şimdide yanlız bırakmayacaklarını biliyorum okuyandan da okumayandanda RABBİM razı olsun selam ve dua le kalın.SEVGİLİ BABACIĞIMIN VAFAT TARİHİ 14 ŞUBAT 2008 .HAYIRLI GECELER

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM TAMAM SİZ ACIN BEN LİSTENİZİ AYARLARIM RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

adviye_34

adviye_34

Kıdemli Üye · 161 mesaj

Açtim Cevdet Kardeşim Rabbim Razi Olsun Hepinizden
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

adviye_34Açtim Cevdet Kardeşim Rabbim Razi Olsun Hepinizden

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM BEN BULAMADIM ADINI YAZ VEYA FORMU ÖN SAYFAYA CIKAR

adviye_34

adviye_34

Kıdemli Üye · 161 mesaj

Forum Un Adini Yazayim :sensiz Ikinci Senemiz Canim Babaciğim
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

adviye_34Forum Un Adini Yazayim :sensiz Ikinci Senemiz Canim Babaciğim

TAMAM KARDEŞİM BEN BAŞLADIM LİSTELEMEYE RABBİME EMANET OLUN

hafizkiz

hafizkiz

Mübarek Üye · 1.923 mesaj

çok Güzeller Emeğinize Sağlik
son osm@nlı
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

Selamün Aleyküm Cevdet abi..
Maşallah, berekAllah, Rabbimiz c.c, o güzel isimleriyle ne güzellikler halk ediyor..Çok güzeldiler..Allah c.c razı olsun, emeğinize sağlık..Rabbimize emanet olun.Selam ve dua ile.
yalniz_yolcu

yalniz_yolcu

Mübarek Üye · 634 mesaj

s.a kardeşim çok güzel resimler emeğine sağlık..ALLAH RAZI OLSUN... SELAM VE DUA İLE...
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.