B I L I Y O R M U S U N
1.542 görüntülenme · 14 yanıt
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
yazacak yorum getirecek o kadar çok duygu yüklü satırlarım varki..yinede kendim söyleyip kendim dinleyeyim..selam ve dua ile kalın kardeşim..çok güzel yüreğinize gönlünüze sağlık olsun...
HAYALLERİM BİTMEDİ YAŞIYOR HALA
KALBİMİN SESİNİ DUYUYORMUSUN
UNUTMAK MI SENİ ASLA
SENDE BENİ SORUYORMUSUN
UNUTMAK MI SENİ ASLA
SENDE BENİ SORUYORMUSUN
.....................
Abi eskileri düşündüm birden...:Ayaw ikilemde kaldım bunu okuyunca az öncede hafize teyzenin yazısını okumuştum:gulegule
Neyse ben bildiğimden şaşmayayım:B
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
Resul_AcerAbi eskileri düşündüm birden...:Ayaw ikilemde kaldım bunu okuyunca az öncede hafize teyzenin yazısını okumuştum:gulegule
şaşma şaşma Allah şaşırtmasın :K
nigdeliselamun aleyküm kardeşim. şiir çok güzeldi gerçekten, emeğine sağlık.
Allah'a emanet..
ve aleykümselam nigdeli kardeş
beğendiğinize sevindim
demekki duygular boşa değilmiş :G
AFRA_NURs.a.kardeşim emeğine sağlık.ben biliyorum ve eminim ki oda seni unutmadı ve düşünüyor...canlar sağ olsun gönüller bir olsun.bukadar derin bi sevgi unutulurmu be kardeşim unutulur mu??
SELAMETLE AEO
a.s benim figen ablam, derttaşım :H:B
KAAN ERDEM, post: 490908, member: 62789yazacak yorum getirecek o kadar çok duygu yüklü satırlarım varki..yinede kendim söyleyip kendim dinleyeyim..selam ve dua ile kalın kardeşim..çok güzel yüreğinize gönlünüze sağlık olsun...
UNUTMAK MI SENİ ASLA
SENDE BENİ SORUYORMUSUN
..................................
mu hab bet le...
B I L I Y O R M U S U N
zannetmem
zannetmem
Yasaklı Kullanıcı
• Üye
- Ödül
- 6
Yasaklı Kullanıcı · • Üye · 49 mesaj
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/23591-b-i-l-i-y-o-r-m-u-s-u-n · 03.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
Giriş yap ve cevap yaz.