Selamun Aleykum.Benim bir oğlum var şu anda kreşe gidiyor ama dini eğitim almakta fakat biraz arkadaşlarından kuran öğrenme konusunda geri kaldığı için çocuklara yönelik Cd arıyorum aranızda böyle bir sete sahip olan varsa yada bilgisi olan tavsiyelerinizi bekliyorum...Allah Razı olsun...
çocuklar Için Kuran Eğitimi
3.307 görüntülenme · 3 yanıt
Selamün Aleyküm
Selamün Aleyküm
Valla arkadaşlar google a girin aranığınız şeyin adını yazın illaki bişey çıkar ordan ama dikkatli olun viruslu bişeyler indirmeyin iyice bir araştırın aklıma bu geldi söyliyim dedim selametle :H
Selamün Aleyküm
Valla arkadaşlar google a girin aranığınız şeyin adını yazın illaki bişey çıkar ordan ama dikkatli olun viruslu bişeyler indirmeyin iyice bir araştırın aklıma bu geldi söyliyim dedim selametle :H
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/23576-cocuklar-icin-kuran-egitimi · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- ÇOCUKLAR.Hicri yılbaşımız kutlu olsun :)çocuklar için yılbaşı kartlarınızve gifler Muharrem Ayı 8 cevap
- Hicri yılbaşımız kutlu olsun ÇOCUKLAR:)çocuklar için yılbaşı kartlarınızve gifler Dini sohbet 6 cevap
- çocuğum 4.5 yaşında kuran eğitimi için uygun bir yaşmıdır Çocuk ve Eğitim 2 cevap
- 30 günde kuran eğitimi Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 3 cevap
- Allah Için Sevmek Allah Için Buğuz Etmek Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 3 cevap
- Allah Için Sevmek , Allah Için Buguz Etmek Allah (c.c) Hazretleri 6 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.