tefekkür için özel...
1.544 görüntülenme · 12 yanıt
ELHAMDÜLİLLAHİ RABBİLALEMİN..:evet
BU KADAR YAKINDAN..BAZILARINI BİLİYORUM,AMA ÇOK ENTERASAN..BİİKİ ÇEKİRGE TÜRÜ DE DİNAZORA BENZİYOR..RAHMAN VE RAHİM OLAN ALLAH(CC)HERŞEYE KADİR DİR..O "OL" DERSE OLUR..
PAYLAŞIM İÇİN RABBİM RAZI OLSUN..
esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu..
BU KADAR YAKINDAN..BAZILARINI BİLİYORUM,AMA ÇOK ENTERASAN..BİİKİ ÇEKİRGE TÜRÜ DE DİNAZORA BENZİYOR..RAHMAN VE RAHİM OLAN ALLAH(CC)HERŞEYE KADİR DİR..O "OL" DERSE OLUR..
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."
(HAŞR SURESİ,24)
firdesELHAMDÜLİLLAHİ RABBİLALEMİN..:evet
we aleykumselam werahmetulahi we berakatuhu
resimlere bakıp ilgilendiğiniz için RABBİM sizlerlerdende razı olur inş.
resimlere bakıp ilgilendiğiniz için RABBİM sizlerlerdende razı olur inş.
dindareminebu kadarada gerek yok cocuklarda var korkanlarda bazı şeyleri düşünüpte koysanız çok iyi olur
afedersiniz ama anlayamadım bendede iki tane çocuk var korkmuyorlar onlar bizlerden daha iyi anlıyorlar ki bu hayvanları korku noktasından değilde tefekkür noktasından bakılsa daha iyi olur ki sizin emeğe bakışınız boylemi ?...yazık çok yazık
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/23494-tefekkur-icin-ozel · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Tefekkür için..Yılın ilk ay tutulmasını kaçırmayın! Gündem 1 cevap
- Tefekkür için bir kaşık bal yeter !!! Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 3 cevap
- Sünnet; kur’an gibi tefekkür, siyaset ve teşri için kaynaktır Fıkıh ve Akaîd 2 cevap
- TEFEKKÜR Güzel Sözler 7 cevap
- Kıssadan hisse-tefekkür aynası.. Dini sohbet 7 cevap
- Tefekkür Ediyorum Resimler 17 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.