Işikli Mağaralar
3.447 görüntülenme · 35 yanıt
S.a çok Güzeller Cevdet Abi Rabbime Emanet Olun Rabbim şifalar Versin Acilarinizi Dindirsin Dua Ile Rabbime Emanet Olun
cennet yolcusuS.a çok Güzeller Cevdet Abi Rabbime Emanet Olun Rabbim şifalar Versin Acilarinizi Dindirsin Dua Ile Rabbime Emanet Olun
A.S.KARDEŞİM HARİKA DEĞİLMİ SENDE RABBİME EMANET OL ALLAH RAZI OLSUN ALLAHA EMANET OLUN :T
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

Esselamun Aleyküm Cevdet Abi, Allah razı olsun gözüm gönlüm açıldı. Özellikle o kayada fotoğraf çektirenleri görünce içim kıpır kıpır oldu :) Hayatıma tehlikesiz heyecanlar katmam lazım geldiğini düşündüm..Sağolasın..
Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berekâtûhû vel mağfiratûhû
Ey Müslüman! "Edep nedir?" diye sorarsan, bil ki edep edepsizlerin edepsizliklerine, kabalıklarına, kötü sözlerine sabır ve tahammül etmektir.
smmmtubaEsselamun Aleyküm Cevdet Abi, Allah razı olsun gözüm gönlüm açıldı. Özellikle o kayada fotoğraf çektirenleri görünce içim kıpır kıpır oldu :) Hayatıma tehlikesiz heyecanlar katmam lazım geldiğini düşündüm..Sağolasın..
VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM ALLAH SENDEN RAZI OLSUN YALNIZ ŞURAYI ANLAMADIN HAYATIMA TEHLİKESİZ HEYECANLAR BÖLÜMÜNÜ NEDEMEK İSTEDİN BİR DURUMMU VAR YOK SA ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM

Sorun orda zaten bir durum yok, arada doğanın kucağına bırakmak lazım. O kayanın ordaki varlığı çok şey anlatır aslında insana..
Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berekâtûhû vel mağfiratûhû
Ey Müslüman! "Edep nedir?" diye sorarsan, bil ki edep edepsizlerin edepsizliklerine, kabalıklarına, kötü sözlerine sabır ve tahammül etmektir.
smmmtubaSorun orda zaten bir durum yok, arada doğanın kucağına bırakmak lazım. O kayanın ordaki varlığı çok şey anlatır aslında insana..
S.A. KARDEŞİM ŞİMDİ ANLADIN DAHA BİZİM GÖRMEDİĞİMİZ NE CEVHERLER VARDIR ALLAH BİLİR DEMİ RABBİME EMANET OL KARDEŞİM B)

Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
CEVDET-71S.a. Ben Böyle Bir Yeri Hic Gezmedim Görmedim Insan Orada Olsa Nekadar Güzel Değilmi Inşallah Bir Gün Nasip Olur Allaha Emanet Olun Kardeşlerim
Ve aleyküm Selam Cevdet Abi. Allah razı olsun, emeğinize sağlık. Resimler çok güzeldi..Paylaştığınız için teşekkürler. Rabbimiz c.c nasip eyler inşallah böyle bir mekanı görmenizi.. Siz de Allah'a emanet olun..Selam ve dua ile..
<DAMLA>selamun aleykumcevdet abi
emegine gönlüne saglık hepsi mükemmel bizimle paylaştığın için :T
rabbimize emanetsin inşallahB)B)
ve aleyküm selam kardeşim beğindiğine cok sevindim allah razı olsun rabbime emanet olun

aliye_aliyeVe aleyküm Selam Cevdet Abi. Allah razı olsun, emeğinize sağlık. Resimler çok güzeldi..Paylaştığınız için teşekkürler. Rabbimiz c.c nasip eyler inşallah böyle bir mekanı görmenizi.. Siz de Allah'a emanet olun..Selam ve dua ile..
selamün aleyküm kardeşim allah senden razı olsun beğendiğine cok sevindim inşallah allah herkese nasip eder rabbime emanetsiniz

Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
CEVDET-71selamün aleyküm kardeşim allah senden razı olsun beğendiğine cok sevindim inşallah allah herkese nasip eder rabbime emanetsiniz
Amin inşallah abi..Allah c.c razı olsun..Maden mühendisliğinde okuyan kardeşlerimizi hatırlattı resimler :). Biraz kasvetli geldi o yüzden ama yine de görülmeye değerdir.. Duanıza amin, ecmain inşallah abi..Selametle kalın.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/23484-isikli-magaralar · 08.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.