hadi sigara için bakayım
1.977 görüntülenme · 10 yanıt
sigara içenlere müjde zam geldi ya parlemet 5 ytl sigaraya hala para veren varsa bi düşünsün sonra elini cebine atsın da o sigarayı alsın....
valla Bacım tamda içtiğim sigarayı örnek vermişsin ama benim o kadar eksiğim varki bu onların arasında görünmüyo bile bikaç kez denedim ama bırakamadım sonra şu kararı aldım param olduğu müddetçe içeçem o illeti gıcık oldu :) o beni bırakmadığı müddetçe ben onu bırakmıyacam. selametle
selamun aleykum kardeşlerim. bende uzun bir süredir sigara içiyorum ama parlıament gibi amerikan marka içmiyorum artı 2,5 ytl. sigara işimi görüyor. pahalısına gerek yok. nasıl olsa onda da aynı zehir var.
sigara ve ben
sigara ve ben
biz birbirimizi pek sevmiyoruz hata aynı mekanlarda bile bulunmuyoruz.sigaraya düşman olan benim dostumdur.bırakmak isteyende paşa paşa bırakır.yeterki iradesi sağlam olsun
sigara ve ben
biz birbirimizi pek sevmiyoruz hata aynı mekanlarda bile bulunmuyoruz.sigaraya düşman olan benim dostumdur.bırakmak isteyende paşa paşa bırakır.yeterki iradesi sağlam olsun
Vigor Içmeyin..
Vigor Içmeyin..
VİGOR İÇENLERE UYARI:
BÖLÜCÜ ÖRGÜT PKK YA KAZANCIN YARISI VERİLİYOR..ANNEM VE BABAM BIRAKTILAR..
Vigor Içmeyin..
dindareminesigara içenlere müjde zam geldi ya parlemet 5 ytl sigaraya hala para veren varsa bi düşünsün sonra elini cebine atsın da o sigarayı alsın....
VİGOR İÇENLERE UYARI:
BÖLÜCÜ ÖRGÜT PKK YA KAZANCIN YARISI VERİLİYOR..ANNEM VE BABAM BIRAKTILAR..
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."
(HAŞR SURESİ,24)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/23422-hadi-sigara-icin-bakayim · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Allah de bakayım. Kendi Şiirleriniz 3 cevap
- Türkiye'de her 5 kişiden 1'i sigara içiyorç, Sigara kullanıyormusunuz? Sağlık ve Yaşam 5 cevap
- Sigara İçin Müthiş Deney! Sağlık ve Yaşam 16 cevap
- ALLAH’A ŞİRK KOŞMAK // SİGARA İÇİNLER İÇiN BU HİKAYEMİZ OKUYUN!!!! Nasihatler 1 cevap
- SİGARA İslami Bilgi ve Kaynaklar 1 cevap
- Dikkat dikkat Forum'da sigara icilmesi yasaklanmistir Nasihatler 7 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.