hadi sigara için bakayım

1.977 görüntülenme · 10 yanıt

Paylaş:
dindaremine

dindaremine

Aktif Üye · 57 mesaj

sigara içenlere müjde zam geldi ya parlemet 5 ytl sigaraya hala para veren varsa bi düşünsün sonra elini cebine atsın da o sigarayı alsın....
baba431

baba431

Kıdemli Üye · 304 mesaj

valla Bacım tamda içtiğim sigarayı örnek vermişsin ama benim o kadar eksiğim varki bu onların arasında görünmüyo bile bikaç kez denedim ama bırakamadım sonra şu kararı aldım param olduğu müddetçe içeçem o illeti gıcık oldu :) o beni bırakmadığı müddetçe ben onu bırakmıyacam. selametle
dindaremine

dindaremine

Aktif Üye · 57 mesaj

bırakırsın kardeş bırakır 5 ytl ne kıyabiliyosan bırakma iç
baba431

baba431

Kıdemli Üye · 304 mesaj

:) sağol güzel duyguların için
moslem_omer

moslem_omer

Üye · 35 mesaj

selamun aleykum kardeşlerim. bende uzun bir süredir sigara içiyorum ama parlıament gibi amerikan marka içmiyorum artı 2,5 ytl. sigara işimi görüyor. pahalısına gerek yok. nasıl olsa onda da aynı zehir var.
GUNAY9328

GUNAY9328

Kıdemli Üye · 110 mesaj

selamun aleykum
valla bence ne kadar pahali olursa olsun icen yine devam eder.
ben kullanmiyorum ama burda 5 euros paketi ve bizimkiler halen 5 euros ya kiyip yine aliyorlar :D
aylin soylu

aylin soylu

Yeni Üye · 3 mesaj

sigara ve ben

sigara ve ben

biz birbirimizi pek sevmiyoruz hata aynı mekanlarda bile bulunmuyoruz.sigaraya düşman olan benim dostumdur.bırakmak isteyende paşa paşa bırakır.yeterki iradesi sağlam olsun
firdes

firdes

Mübarek Üye · 1.974 mesaj

Vigor Içmeyin..

Vigor Içmeyin..

dindareminesigara içenlere müjde zam geldi ya parlemet 5 ytl sigaraya hala para veren varsa bi düşünsün sonra elini cebine atsın da o sigarayı alsın....

VİGOR İÇENLERE UYARI:
BÖLÜCÜ ÖRGÜT PKK YA KAZANCIN YARISI VERİLİYOR..ANNEM VE BABAM BIRAKTILAR..
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."

(HAŞR SURESİ,24)
kadem_78

kadem_78

Üye · 15 mesaj

sigara Içmeyene Birakmak çok Kolay Gelir De Içene öyle Gelmiyo Bağimlilik Sonuçta
hayri07

hayri07

Mübarek Üye · 1.455 mesaj

zıkkım olsun bu sigarayı çıkarana en kısa zamanda bırakacağım İNŞAALLAH. selametle.
kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

bırakmadıktan sonra bırakılmaz.
selametle
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.