GÖZLERİNİZE İNANAMAYACAKSINIZ
753 görüntülenme · 2 yanıt
RE: GÖZLERİNİZE İNANAMAYACAKSINIZ
selamun aleyküm kardeşim.paylaştığın için sağol..rabbim gazabına helak eylemesin..inşAllah bu resim bir çok insana hidayete ermesi için vesile olur..selam ve dua ile..
selamun aleyküm kardeşim.paylaştığın için sağol..rabbim gazabına helak eylemesin..inşAllah bu resim bir çok insana hidayete ermesi için vesile olur..selam ve dua ile..
RE: GÖZLERİNİZE İNANAMAYACAKSINIZ
arkadasım ben bu resımı gordum daha once ve tusunami faciasının ibretlik goruntulerıdır PLAJDA ZEVKİ SEFA İÇİNDEKİ İNSANLAR dıyorsun ama yanlış bi söz kullanıyorsun resıme baktıgında hıç te plajlık bı hallerı olmadıklarını goruceksın.orası onların yerlesım yerlerıdır.Ben bunu tusunamı adlı kitaptan okudum ve cok etkılendım Kim bilir belki onlarda bir gün Doğru yolu islam yolunu bulucaklardı.Yinede paylaşımın için saol.
arkadasım ben bu resımı gordum daha once ve tusunami faciasının ibretlik goruntulerıdır PLAJDA ZEVKİ SEFA İÇİNDEKİ İNSANLAR dıyorsun ama yanlış bi söz kullanıyorsun resıme baktıgında hıç te plajlık bı hallerı olmadıklarını goruceksın.orası onların yerlesım yerlerıdır.Ben bunu tusunamı adlı kitaptan okudum ve cok etkılendım Kim bilir belki onlarda bir gün Doğru yolu islam yolunu bulucaklardı.Yinede paylaşımın için saol.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/2342-gozlerinize-inanamayacaksiniz · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- gözlerinize inanamayacaksınız!!!! Resimler 93 cevap
- inanamayacaksınız... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 15 cevap
- inanamayacaksınız...bir bakın ondan sonra inanacaksınız... Dini sohbet 1 cevap
- işte bir piknikte çekilen cin resmi.. gözlerinize inanamıycaksınız...!!!!! Dini sohbet 3 cevap
- Aman Gözlerinize DİKKAT 😱🫣 Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 6 cevap
- GÖZLERİNİZE İNANAMIYACAKSINIZ Nasihatler 1 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.