Yarişmacinin Biri Mini Etek Yada Açik Giyinmiyor Diye Kiziyor Sinirden çildirdim Ya Sanki Suç Işlemiş Kapali Olmayla Zaten ötekilerinde Giyinik Olduğu Pek Söylenemez Nasil Bir Millet Olduk Aklim Sirrim Ermiyor
BUZDA dans MI AHLAKSIZLIK MI
2.470 görüntülenme · 31 yanıt
Ya Arkadaşlar şu Programi Geçen Bir Izledim Orda Bir Kadin Var çok Konuşan şimdi Hatirlayamadim
Yarişmacinin Biri Mini Etek Yada Açik Giyinmiyor Diye Kiziyor Sinirden çildirdim Ya Sanki Suç Işlemiş Kapali Olmayla Zaten ötekilerinde Giyinik Olduğu Pek Söylenemez Nasil Bir Millet Olduk Aklim Sirrim Ermiyor
turk_sanlaşılan herkes izliyor
hayır kardeşim hiç izlemedim ama ne yazık ki çevremizdeki insanlar konuşurken duymak zorunda kalıyoruz ne yazık ki????yazdıgım gibi izleyenler için boşa harcanan vakit onlar için ise dünya eglencesi
efendimiz birkez olsun bile düğün eğlencesine gitmemiş ..
aslında bir keresinde gitmiş ama uykuya dalmış ve uyandığında düğün çokdan bitmiş.
izleyen kardeşlerimiz en azından bilgi sahibi olmuşlardır
sanırım en azından kalplerini meşgul edecek bir şey bir mesele olmakdan geri kalmıştır!!!
diye düşünüyorum ve seni tenzih ediyorum..
sevgi ve saygılarımla
aslında bir keresinde gitmiş ama uykuya dalmış ve uyandığında düğün çokdan bitmiş.
izleyen kardeşlerimiz en azından bilgi sahibi olmuşlardır
sanırım en azından kalplerini meşgul edecek bir şey bir mesele olmakdan geri kalmıştır!!!
diye düşünüyorum ve seni tenzih ediyorum..
sevgi ve saygılarımla
S.a Kardeşim Ilk Defa Duyuyorum öyle Bir Yarişmayi Sanirim Kötü Olmasi Lazim Yorumlariniza Bakoilirsa Biz Hemen Hemen Günün Her Saati Berat Tv Yi Izliyoz Her Zaman Ilahi Söylüyor Klkipli
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime
selamın aleyküm abilerim ablalarım kardeslerim benim düşüncem o ki, boyle seviyesiz programlar bizim gibi insanlara uygun seyler değil.... malesef ama malesef bu tip programları engellemek de bizlerin elinde olan bişey değil ne yazık ki, sakınalım ve o insanları kınamak yerine Peygamberimiz gönüller sultanı Hz. Muhammed (sav) gibi "onlar bilmiyorlar bilselerdi oyle yapmazlardı" diyelim ve Allah'a (azze ve celle) dua edelim onları ve bizleri ona yakısır kul olmaya iletsin bizleri hepimizi ama hepimizi ISLAH eylesin inşallah.... selam ve dua ile esen kalın insallah...
evet bakınca herkes izliyo kimi kızgınlıktan kimi can sıkıntısından ama türkiyenin nereye gitigini görüyom ve üzülüyom
berat05 🛡
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.047
- Ödül
- 163
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.771 mesaj
o insanları kınamak yerine Peygamberimiz gönüller sultanı Hz. Muhammed (sav) gibi "onlar bilmiyorlar bilselerdi oyle yapmazlardı" diyelim ve Allah'a (azze ve celle) dua edelim onları ve bizleri ona yakısır kul olmaya iletsin bizleri hepimizi ama hepimizi ISLAH eylesin inşallah.... selam ve dua ile esen kalın insallah...
Sevgili Serkan kardeşim ..Özellikle bu sözleriniz çok hoşuma gitti.
Aslında herkesi eleştirip günaha girmek yerine - ki biz doğru yol üzerine burdayız- yukarıdaki gibi desek ne kadar doğru olur..
Rabbim dualarımızı kabul eder belki...merhamet eder...ve Peygamber efendimizin(s.a.v) istediği gibi kullar olmayı nasip eder.
Sevgili Serkan kardeşim ..Özellikle bu sözleriniz çok hoşuma gitti.
Aslında herkesi eleştirip günaha girmek yerine - ki biz doğru yol üzerine burdayız- yukarıdaki gibi desek ne kadar doğru olur..
Rabbim dualarımızı kabul eder belki...merhamet eder...ve Peygamber efendimizin(s.a.v) istediği gibi kullar olmayı nasip eder.
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
arrkadaşlar hepinizie teşekür ediyorum demekki çoğumuz haberdar da benim bu programda uyuz olduğum mesele kapalı kaymak isteyen birini suçlu gibi gören bir kadın var orda yaşlıca o aklıma geldikçe sinir oluyorum ya böyle bir düşünce nasıl olur aklım almıyor varmı bu kadının ismini bilen sarışın biri ulaşabileceğimiz bi adres var mı bu kadına bi araştıralım kadına bir çift lafım olacak
by-cansuyuarrkadaşlar hepinizie teşekür ediyorum demekki çoğumuz haberdar da benim bu programda uyuz olduğum mesele kapalı kaymak isteyen birini suçlu gibi gören bir kadın var orda yaşlıca o aklıma geldikçe sinir oluyorum ya böyle bir düşünce nasıl olur aklım almıyor varmı bu kadının ismini bilen sarışın biri ulaşabileceğimiz bi adres var mı bu kadına bi araştıralım kadına bir çift lafım olacak
Sema çelebi mi öyle bişey o kadın harbi bende hiç sevmiyorum yetmiyormuş gibi türkücüler kayamaz diye bir lafda etti ne diyim o kadını Allah c.c. ıslah etsin
selametle
rüyam3Sema çelebi mi öyle bişey o kadın harbi bende hiç sevmiyorum yetmiyormuş gibi türkücüler kayamaz diye bir lafda etti ne diyim o kadını Allah c.c. ıslah etsin
selametle
hahh işte o yaratık tı yaaa
aklıma gelmedi hemen şimdi araştırıyorum ulaşabileceğim adres bulursam haberdar edevceğim sizleri
S.A EVET BAKILMAMASI GEREKEN BİR PROGRAM BEN BAKMIYORUM AMA BAKANLARDA ÇEVREMİZDEKİ İNSANLAR. MÜSLÜMAN BİR ÜLKE PROGRAM İLK YAYINLANDIĞINDA TEPKİSİNİ ORTAYA KOYACAKTI ÇOK İZLENMİŞKİ İKİNCİSİNİ YAYINLIYORLAR.HER ŞEYİ PLANLIYORLAR.HER ŞEYİ YAVAŞ YAVAŞ YAPIYORLAR.ÖNCE SANAT İÇİN SOYUNURUM DEDİLER HERKES KABULLENDİ SİMDİ SPOR İÇİN.DAHA SONRA DİĞER ŞEYLER İÇİN BAŞLAYACAK SOYUNMA.BİZLER GİBİ İSLAMI YAŞAMAK İSTEYENLERLE DALGA GEÇİYORLAR.
HAYIRLI AKŞAMLAR ARKADAŞLAR. A.E.O.
HAYIRLI AKŞAMLAR ARKADAŞLAR. A.E.O.
Sirat Köprüsünde Dans.... :(
esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu..
"buz da dans"büyük marifet miş gibi..ne olur yani ,çok mu önemli buzda kaymak..hayır..bi de tek tek de kaymıyolar..illaki eş olacaklar..yani yüzde 99 müslüman olan bu ülkede,böyle samimiyeti hangi eş kaldırır.bi de eşleri destek oluyor..birincisini bikaç defa izledim..ama yani normal bişey değil,akıllı işi değil..bunu ancak cahiller başından sonuna kadar izler..artık,reklamlarda dahi gördüğümde midem bulanıyor..babacığım zaten,asla baktırmaz..bunun bilip bilmemekle alakası yok bence..biliyorlar,ama şeytan tüm benliklerini sarmış,nefslerine engel olamıyorlar..Rabbim muhafaza buyursun..gözlerimizi korusun..kalbimizdeki imanımızı korusun..oğullarımızı,kızlarımızı korusun bu şeytanın askerlerinden..Rabbim kalbinde ufacık iman kırıntıları kalan ümmet_i muhammedi böyle şeytani oyunlardan uzaklaştırıp,doğru yolu buldursun inşallah..
selam ve dualarımla..
esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu..
"buz da dans"büyük marifet miş gibi..ne olur yani ,çok mu önemli buzda kaymak..hayır..bi de tek tek de kaymıyolar..illaki eş olacaklar..yani yüzde 99 müslüman olan bu ülkede,böyle samimiyeti hangi eş kaldırır.bi de eşleri destek oluyor..birincisini bikaç defa izledim..ama yani normal bişey değil,akıllı işi değil..bunu ancak cahiller başından sonuna kadar izler..artık,reklamlarda dahi gördüğümde midem bulanıyor..babacığım zaten,asla baktırmaz..bunun bilip bilmemekle alakası yok bence..biliyorlar,ama şeytan tüm benliklerini sarmış,nefslerine engel olamıyorlar..Rabbim muhafaza buyursun..gözlerimizi korusun..kalbimizdeki imanımızı korusun..oğullarımızı,kızlarımızı korusun bu şeytanın askerlerinden..Rabbim kalbinde ufacık iman kırıntıları kalan ümmet_i muhammedi böyle şeytani oyunlardan uzaklaştırıp,doğru yolu buldursun inşallah..
selam ve dualarımla..
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."
(HAŞR SURESİ,24)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/23416-buzda-dans-mi-ahlaksizlik-mi · 06.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.