İşte Namazı Terkedenin Hali!!!:(
9.060 görüntülenme · 12 yanıt
Selamün Aleyküm
Selamün Aleyküm
Amin kardeşim bide bir sorum olucak ben namaza yeni başladım işyerinde fırsat buldukça yani patron yokken namazımı kılıyorum bir keresinde namazdayken kapı çaldı o zaman elim ayağım birbirine dolandı neyapıcam diye ve hemen kapıya yöneldim sonra hemen geri geldim namazımı baştan kıldım böyle durumlarda ne yapılabilir?
Selametle Rabbime emanetsiniz
Selamün Aleyküm
Amin kardeşim bide bir sorum olucak ben namaza yeni başladım işyerinde fırsat buldukça yani patron yokken namazımı kılıyorum bir keresinde namazdayken kapı çaldı o zaman elim ayağım birbirine dolandı neyapıcam diye ve hemen kapıya yöneldim sonra hemen geri geldim namazımı baştan kıldım böyle durumlarda ne yapılabilir?
rüyam3, post: 487732, member: 61827Amin kardeşim bide bir sorum olucak ben namaza yeni başladım işyerinde fırsat buldukça yani patron yokken namazımı kılıyorum bir keresinde namazdayken kapı çaldı o zaman elim ayağım birbirine dolandı neyapıcam diye ve hemen kapıya yöneldim sonra hemen geri geldim namazımı baştan kıldım böyle durumlarda ne yapılabilir?
Bu konuda bir bilgim yok, fakat Allah c.c. inşaallah namazlarınızı kabul eder...
umeyye, post: 487752, member: 57261s.a. kardeşim emeğine sağlık selam ve dua ile a.e.o.
a.s. beğendiğinize sevindim, selametle...
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Paylaşımınız için teşekkür ederim kardeşim.Rabbim bizleri salah üzerindeyken canlarımızı alsın,
Rabbimizin karşısına namaz borcumuzla gitmiyelim inşaallah
selam ve dua ile kalınız.B)B)
Rabbimizin karşısına namaz borcumuzla gitmiyelim inşaallah
selam ve dua ile kalınız.B)B)
Esselamun aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü.
Şüphesiz namaz, dinin direğidir. Kim onu dosdoğru kılarsa dinini ayakta tutmuş ve kim onu terk ederse dinini yıkmış olur.
Allah razı olsun kardeşim. Selam ve baki dua ile kalın.
Şüphesiz namaz, dinin direğidir. Kim onu dosdoğru kılarsa dinini ayakta tutmuş ve kim onu terk ederse dinini yıkmış olur.
Allah razı olsun kardeşim. Selam ve baki dua ile kalın.
mavci 🛡
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 8.268
- Ödül
- 163
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.171 mesaj
Selamünaleykum...
Selamünaleykum...
Doğrusunu yapmışsınız kardeşim...
Allah CC. yar ve yardımcımız olsun...:a12:
Selamünaleykum...
rüyam3, post: 487732, member: 61827Amin kardeşim bide bir sorum olucak ben namaza yeni başladım işyerinde fırsat buldukça yani patron yokken namazımı kılıyorum bir keresinde namazdayken kapı çaldı o zaman elim ayağım birbirine dolandı neyapıcam diye ve hemen kapıya yöneldim sonra hemen geri geldim namazımı baştan kıldım böyle durumlarda ne yapılabilir?
Doğrusunu yapmışsınız kardeşim...
Allah CC. yar ve yardımcımız olsun...:a12:
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
Selamun aleyküm
Selamun aleyküm
ALLAh senden razı olsun bu konu üzerinde durduğun için.Herkes ALLAHA emanet
Selamun aleyküm
ALLAh senden razı olsun bu konu üzerinde durduğun için.Herkes ALLAHA emanet
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/23411-iste-namazi-terkedenin-hali · 20.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Namazi terkedenin hali (bilgisi olan varmi?) Hadis-i Şerif 2 cevap
- Gereksiz Çalışmayı Terkedenin Fazileti Dini sohbet 4 cevap
- Namazı geciktirenin hâli nicedir Dini Hikayeler 4 cevap
- ..::Namazı Son Ana Bırakanın Hali::.. Video, Klipler, Slayt ve Animasyonlar 3 cevap
- İŞTE KIYAMET İŞTE SONSUZLUK HESAPLAŞMASI Ahiret ve Kıyamet 6 cevap
- İşte Yusuf Nabi işte EDEP Dini Hikayeler 24 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.