Baş örtüsü
4.624 görüntülenme · 51 yanıt
Aleykümselam cevdet abi...
bu güzel videodaki hatırlatmanız için teşekkürler..
Rabbim en hayırlı şekilde giyinmemizi nasib etsin..
ALLAHA EMANET OLUNUZ
ALLAHA EMANET OLUNUZ
s.aleyküm cevdet abi böyle videoları Başörtüsü sorunlarıyla ilgili bi konu görünce çok üzülüyorum Müslüman bir ülkede yapılan bu haksızlıkları anlaşım değilim yapılan yasaklara haksızlıklara yüreğim dayanmıyo sözde özgür bir ülkeyiz ama nerde özgürlük çalışma hakları okuma hakları ellerinden alınıyo Kardeşlerimizin Allah yar ve yardımcısı olsun inş Dualarımız sizlerle ....

kardeşim çok güzeldi müslümanlık kolay kazanılmamış fakat bakıyoruz halen baş örtüsü sorunu devam ediyor biz insanlara nekadar kolay geliyor herşey rabbim yüreklerine merhamet versin baş örtüsüne karşı gelenler için güzel bir çalışma allah razı olsun baş örtülüyüm çok mutluyum rabbim herkese nasip etsin başörtüsüne uzanan eller kırılsın selam dua ile
ysmnkaosAleykümselam cevdet abi...
ALLAHA EMANET OLUNUZ
s.a.kardeşim ben teşekkür ederim amin kardeşim allaha emanet olun
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

gecekondus.aleyküm cevdet abi böyle videoları Başörtüsü sorunlarıyla ilgili bi konu görünce çok üzülüyorum Müslüman bir ülkede yapılan bu haksızlıkları anlaşım değilim yapılan yasaklara haksızlıklara yüreğim dayanmıyo sözde özgür bir ülkeyiz ama nerde özgürlük çalışma hakları okuma hakları ellerinden alınıyo Kardeşlerimizin Allah yar ve yardımcısı olsun inş Dualarımız sizlerle ....
aleyküm selam kardeşim haklısın nedesen haklısın allah seninde yar ve yardımcın olun kardeşim allaha emanet ol

<DAMLA>selamun aleykum cevdet abi
emegine saglık rabbim razı olsun rabbim bizlerin yardımcısı olsun
rabbimize emanetsin inşallah
aleyküm selam kardeşim allah razı olsun rabbime emanetsin kardeşim

sevçiçek, post: 487340, member: 22044kardeşim çok güzeldi müslümanlık kolay kazanılmamış fakat bakıyoruz halen baş örtüsü sorunu devam ediyor biz insanlara nekadar kolay geliyor herşey rabbim yüreklerine merhamet versin baş örtüsüne karşı gelenler için güzel bir çalışma allah razı olsun baş örtülüyüm çok mutluyum rabbim herkese nasip etsin başörtüsüne uzanan eller kırılsın selam dua ile
s.a. kardeşim allah razı olsun baş örtünüzü taktığınıza cok sevindim allah kabul etsin allah sonuna kadar takmanızı nasip etsin allaha emanet ol kardeşim

Peki Cevdet Abi Namuslarini Koruyamamiş Olup Sonra çok Pişman Olup Tevbe Edenlerin Durumu Nasil Olacak.cevabinin Bekliyorum Sabirla
zamannamazÇok güzel bir paylaşımdı.
Böyle hatırlamalara ihtiyacımız var aslında.
Allah razı olsun.
s.a. kardeşim bize onun icin devamlı hatırlatıyoruz allah razı olsun diyer kardeşlerindede rabbime emanet olun

Ahmet&Gizem, post: 487594, member: 58186Peki Cevdet Abi Namuslarini Koruyamamiş Olup Sonra çok Pişman Olup Tevbe Edenlerin Durumu Nasil Olacak.cevabinin Bekliyorum Sabirla
selamün aleyküm kardeşim ben böyle bir soruya cevap verecek bilgim yok hakkını helal et kardeşim yardımcı olamadığım icin üzgünüm allaha emanet ol kardeşim

cevdet abi sorularla islamiyet bölümüne sorumuzu gönderince cevabına nerden bakıyoruz yardımcı olurmusun
Ahmet&Gizem, post: 487611, member: 22830cevdet abi sorularla islamiyet bölümüne sorumuzu gönderince cevabına nerden bakıyoruz yardımcı olurmusun
s.a.kardeşim size bunun icin cevap yazmöadım kardeşim form ici soru yasap kardeşim size meil olarak gelir bekleyin allaha emanet ol kardeşim

rüyam3Cevdet abicim emeğinize sağlık selametle kalın Rabbime emanetsiniz
selamün aleyküm kardeşim benim . nasılsın inşallah biraz daha iyisindir allaha emanet ol rüyayıda öpüyorum rabbime emanet ol

CEVDET-71selamün aleyküm kardeşim benim . nasılsın inşallah biraz daha iyisindir allaha emanet ol rüyayıda öpüyorum rabbime emanet ol
İyiyim abicim sağol sen nasılsın dün biraz rahatsızım demiştin iyisindir umarım rüyada çarşamba günü küçük bi kaza atlattı sol elin orta parmağını kapıya sıkıştırdı acile götürdük dikiş attılar tırnağını çıkardılar bugünde pansumanı vardı ama neşesi yerinde yavrumun Allah c.c. korudu daha kötü de olabilirdi selametle abi
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/23371-bas-ortusu · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.