Sigara içiyor musunuz?

873 görüntülenme · 60 yanıt

Paylaş:
merdiven

merdiven

Kıdemli Üye · 239 mesaj

yaklaşık 23 senedir sigara içiyorum ama öyle söylenildiği gibi sıkıntıdan falan değil ,bu el ve ağız alışkanlığı hiç bırakmaya teşebbüs etmedim ama bu elektronik i deneye bilirim çünkü küçük oğlum sigara içmemi istemiyor .Bana tavır koyuyor ..............
Ahmet&Gizem

Ahmet&Gizem

Kıdemli Üye · 478 mesaj

3 Yildir Içiyorum Malesef
2.diriliş

2.diriliş

Aktif Üye · 54 mesaj

selam aleykum ben on yıldır sigara içiyorum nasıl ne zaman bırakacam bilmiyorum bana yardımcı olurmusunuz Allah razı olsun
gecekondu

gecekondu

Mübarek Üye · 1.726 mesaj

selamun aleyküm bende 5 yıldır kullanıyorum gençliğimin katilisin SİGARa :A

Çok denedim bırakmayı Bırakamıyorum İçmeyen kardeşlerimiz ne olur denemesin bile :(

Bırakmak isteyenlerdenim

ozlemkoca

ozlemkoca

Aktif Üye · 98 mesaj

Sigara Ya Hayir.

Sigara Ya Hayir.

Hayir Içmiyorum çokkk şükür..
eminn_

eminn_

Kıdemli Üye · 380 mesaj

Allaha şükür bende içmedim ve içmiyorum Allahın izniylede içmiycem yanımda sigara içen insandan bile nefret ederim....
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Mübarek Üye · 4.864 mesaj

selamun aleyküm hayırlı cumalar sigarayı degil içmek kokusundan bile nefret ediyorum aslında çok kötü birşey insan dumaan olup giden birşeye nasıl para veriyor ben böyle düşünüyorum ama evdekileri zapdedemiyorum ne yazıkki
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

malesef içiyoırum ve daha kötüsü 29 yaşındayım ve mide onikibağırsak arasında yara teşhisi konuldu.acil bırakmam gerekiyor ama bırakamıyorum.bu gidişle kansere çevirecek yinede içiyorum.allah beni ıslah etsin
gecekondu

gecekondu

Mübarek Üye · 1.726 mesaj

mahsun kulmalesef içiyoırum ve daha kötüsü 29 yaşındayım ve mide onikibağırsak arasında yara teşhisi konuldu.acil bırakmam gerekiyor ama bırakamıyorum.bu gidişle kansere çevirecek yinede içiyorum.allah beni ıslah etsin

s.aleyküm abla sigarayı bırakmak o kadar zor olmasa gerek... geçmiş olsun bu arada inşallah kötü bi hastalıkla karşılaşmazsınız bu sigara yüzünden...

GELİN HEP BERABER BIRAKALIM :B:B altı üstü duman yaa içince bişey anladığımızda yok

Nur_u Secde

Nur_u Secde

gecekondus.aleyküm abla sigarayı bırakmak o kadar zor olmasa gerek... geçmiş olsun bu arada inşallah kötü bi hastalıkla karşılaşmazsınız bu sigara yüzünden...

GELİN HEP BERABER BIRAKALIM :B:B altı üstü duman yaa içince bişey anladığımızda yok

allah razı olsun kardeşim.rabbim hiç kimseye bu acıyı yaşatmasın.daha 2 gün önce acile kaldırıldım.ve halen uslanmadım.yazıklar olsun bana.
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

mahsun kulmalesef içiyoırum ve daha kötüsü 29 yaşındayım ve mide onikibağırsak arasında yara teşhisi konuldu.acil bırakmam gerekiyor ama bırakamıyorum.bu gidişle kansere çevirecek yinede içiyorum.allah beni ıslah etsin

ablacım ian cok ayıp bile bile insan intahar eder mi hiç Allah korusun kanser olsan ne olur halin bence nefsinle bir savaş verip bırakabilirsin inan ki katlanacagın sorunlardan daha kolay üstesinden gelirsin sana güveniyoruz:B
firdes

firdes

Mübarek Üye · 1.974 mesaj

tubagüner, post: 487322, member: 18882ablacım ian cok ayıp bile bile insan intahar eder mi hiç Allah korusun kanser olsan ne olur halin bence nefsinle bir savaş verip bırakabilirsin inan ki katlanacagın sorunlardan daha kolay üstesinden gelirsin sana güveniyoruz:B

ESSELAMUNALEYKÜM VERAHMETULLAHİ VEBEREKATUHU..
BEN DEĞİLDE ANNEM VE BABAM İÇİYORLAR..ANNEM CİĞERLERİNDEN FİLM ÇEKTİRDİĞİNDE,CİĞERLERİNDE DUMAN DAHİ YOKMUŞ..BAZILARI DUDAK TİRYAKİSİ OLUYORLARMIŞ..YANİ DUMANI İÇİNE BIRAKMADAN DIŞARI BIRAKIYOR..40 LI YAŞLARDALAR VE BAZEN BIRAKALIM DİYORLAR AMA Bİ HAREKETLİLİK OLMUYOR.
YANIMIZDA İÇİRMİYORUZ,İÇMİYORLAR AMA YAŞAMLARINI KISALTIYORLAR..
RABBİM SORMAZ MI BENİM VERDİĞİM ORGANLARINI NEDEN HASTA ETTİN DİYE..EMANETE İYİ BAKMALIYIZ İNŞALLAH..
SIHHATLİ,HAYIRLI ÖMÜRLER..:evet
SELAM VE DUALARIMLA..
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."

(HAŞR SURESİ,24)
Nur_u Secde

Nur_u Secde

tubagüner, post: 487322, member: 18882ablacım ian cok ayıp bile bile insan intahar eder mi hiç Allah korusun kanser olsan ne olur halin bence nefsinle bir savaş verip bırakabilirsin inan ki katlanacagın sorunlardan daha kolay üstesinden gelirsin sana güveniyoruz:B

canım benim inan çok denedim.neler kullandım bir bilsen.yok zaten bu acıya daha fazla dayanamıyorum.kızımın nasıl ağladığı gözümün önünden gitmiyor.günde 2 paket içiyorum.ama bugün paketim yine yanımda sadece 1 tane içtim.niyetim bırakmak kesinlikle.
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

mahsun kulcanım benim inan çok denedim.neler kullandım bir bilsen.yok zaten bu acıya daha fazla dayanamıyorum.kızımın nasıl ağladığı gözümün önünden gitmiyor.günde 2 paket içiyorum.ama bugün paketim yine yanımda sadece 1 tane içtim.niyetim bırakmak kesinlikle.

Rabbim yardımcın olsun ablam benim sen ona tevekkül et yeter ki iste kuşkusuz O kullarını bunaltmaz seni seviyoruz Allah seni kızına bagışlasın
mustafa11

mustafa11

Mübarek Üye · 3.063 mesaj

s a sevgili arkadaşlar inşallah bu sigaradan bütün insanlık kurtulur selametle....
Kim gülerek günah işlerse, ağlayarak Cehenneme gider . M.E.M.
baba431

baba431

Kıdemli Üye · 304 mesaj

inşAllah herkes kurtulur kurtulmasına da ben okadar denedikten sonra artık o beni bırakmadan ben onu bırakmıyacam dedim :) hem günah yönünden olaya bakacak olursam okadar eksiğim varki sigaraya sıra gelmiyo bile. selametle
mustafa_xtar

mustafa_xtar

Mübarek Üye · 5.606 mesaj

baba431inşAllah herkes kurtulur kurtulmasına da ben okadar denedikten sonra artık o beni bırakmadan ben onu bırakmıyacam dedim :) hem günah yönünden olaya bakacak olursam okadar eksiğim varki sigaraya sıra gelmiyo bile. selametle

s.a baba431
senmi uzun zamandır görünmüyorsun benmi :)

Türksat 3/A Frekans: 12729

Sembol Rate: 30000 Polarizasyon: Vertical Fec: 5/6 42º
EBRARNISA

EBRARNISA

Mübarek Üye · 528 mesaj

SELAMÜN ALEYKÜM . ÇOK ŞÜKÜR SİGARA KULLANMIYORUM. KULLANMAK GİBİ BİR DÜŞÜNCEMDE OLAMAZ.
SİGARANIN DİNDEKİ YERİ , HELAL Mİ? HARAM MI ? DİYE ÇOK SORULAR SORULUR.
BU SORULARA VERİLEN CEVAPLARDA GENEL İTİBARİYLE KİMİ KESİN HARAM DER , KİMİ HARAMA YAKIN MEKRUH ....İŞ BÖYLEYKEN BİZ MÜSLÜMANLAR SİGARAYI BIRAKMADA NİÇİN YETERİ GAYRETİ SARFEDEMİYORUZ ???
İÇKİNİN HARAM OLDUĞUNA DAİR AYET İNDİĞİNDE GÜNLERCE YOLLARDA İÇKİLER AKMIŞ, DUYAN DÖKMÜŞ, AĞZINDA DAHİ OLANLAR TÜKÜRMÜŞ...
TAMAM SİGARA İÇİN BİR AYET YOK , AMA BEDENE ZARAR VEREN ŞEYLER HARAM KILINMIŞ DEĞİLMİ?
BEN SİGARA KULLANMIYORUM , BAĞIMLISI DEĞİLİM, O NEDENLE BU KADAR RAHAT KONUŞUYOR OLABİLİRİM. BU KONUDA BANA GÜCENMEMENİZİ İSTİRHAM EDİYORUM.
RABBİM İÇENLERE BİRAN ÖNCE BIRAKMA İRADESİ VERSİN. SELAM VE DUA İLE KALIN.....
Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

Selamün Aleyküm

Selamün Aleyküm

Ben az içiyorum paket falanda taşımıyorum günde 1 - 2 yani oda sıkıntıdan :gulegule
Nur_u Secde

Nur_u Secde

rüyam3Ben az içiyorum paket falanda taşımıyorum günde 1 - 2 yani oda sıkıntıdan :gulegule

sa rüyam.o 1-2 taneyide bırak canım.bende öyle başladım.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.