Benide Araniza Alirmisiniz

5.328 görüntülenme · 74 yanıt

Paylaş:
bezmi safa

bezmi safa

Mübarek Üye · 1.241 mesaj

keltepeAramiza Hoşgeldin Kardeşim....

Allaha Emanet Ol..dua Ile....

ALLAH RAZI OLSUN SİZLERDEN BANA YARDIMCI OLMANIZI RİCA ETSEM DİNİ KONULARDA UMARIM YARDIMCI OLURSUNUZ ŞİMDİDEN ALLAH RAZI OLSUN ALLAHIM HERKEZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN ALLAHA AMANET OL KARDEŞ
yames

yames

Aktif Üye · 71 mesaj

hoşgeldiniz teyzecim dua ile kalın tabiki herzaman yanındayız.bizde senin evlatlarınız kabul edersen tabiiiii...allaha emanet ol
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

selamün aleyküm kardeşim aramıza hoş geldin sefa getirdin bir deyim vardır boynuz kulağı gecer bende bilmiyor neyapacağımı şaşırıyordu ve allah razı olsun cocuklar öğretti ve şu an burada bu sitedeyim buradaki kardeşlerimden allah razı olsun bezmi sefa kardeşimede selamlar oda arayı fazla acmasın allah gönlünüzden geceni kabul eder inşallah allah sizi ve ailenizi peygamber komşusu yapar inşallah rabbime emanet olun kardeşim
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

bezmi safa

bezmi safa

Kehf17Esselamun Aleykum Ve Rahmetullah Ve Berekatuhu Sevgili Kardeşlerim

SAGOLASIN KADEŞİM ALLAH RAZI OLSUN ALLAHA AMANET OLUN
bezmi safa

bezmi safa

CEVDET-71selamün aleyküm kardeşim aramıza hoş geldin sefa getirdin bir deyim vardır boynuz kulağı gecer bende bilmiyor neyapacağımı şaşırıyordu ve allah razı olsun cocuklar öğretti ve şu an burada bu sitedeyim buradaki kardeşlerimden allah razı olsun bezmi sefa kardeşimede selamlar oda arayı fazla acmasın allah gönlünüzden geceni kabul eder inşallah allah sizi ve ailenizi peygamber komşusu yapar inşallah rabbime emanet olun kardeşim

SAGOLASIN KARDEŞ YAŞ KIRK İKİ HAMDOLSUN COCUKLARIMI DİNİNE BAGLI YETİŞTİRDİMİ DÜŞÜNÜYORUM AMA BU ARADA KENDİMİ İHMAL ETİM
ALLAH RAZI OLSUN YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM KARDEŞİM KIZIM BAHSETTİ
ALLAHA AMANET OLUN S.A.
bezmi safa

bezmi safa

goodAranıza katıldığım için çok mutluyum.Hayırlara vesile olmasını umut ediyorum.

İNŞALLAH KARDEŞİM RABBİM SENDEN RAZI OLSUN İNŞALLAH SENDE HOŞ GELDİN ARAMIZA
bezmi safa

bezmi safa

Narcicegi65Hayırlı akşamlar
Allah sizlerden razı olsun. Bende yeni üye oldum umarım utandırmam sizleri çok güzel bir site ve faydalı formlar bile.

Allaha emanet olun, benide aranıza alırsanız sevinirim :)

İNŞALLAH KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN
ALLAHA EMANT OLUN SİZDEDE HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

bezmi safaSAGOLASIN KARDEŞ YAŞ KIRK İKİ HAMDOLSUN COCUKLARIMI DİNİNE BAGLI YETİŞTİRDİMİ DÜŞÜNÜYORUM AMA BU ARADA KENDİMİ İHMAL ETİM
ALLAH RAZI OLSUN YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM KARDEŞİM KIZIM BAHSETTİ
ALLAHA AMANET OLUN S.A.

selamün aleyküm kardeşim daha cok gencsiniz daha durun bakayım cok şeyler yapacağız sizlerle size ne gibi bir yardımım dokunur eğer yardıncı olabilirsem ne mutlu bana ben bu sitenin abisiyim sende ablamız ol kabul edersen allah herdayim gönlünüze göre verir inşallah rabbime emanetsiniz
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

bezmi safa

bezmi safa

yameshoşgeldiniz teyzecim dua ile kalın tabiki herzaman yanındayız.bizde senin evlatlarınız kabul edersen tabiiiii...allaha emanet ol

TABİKİ YAVRUM ALLAH RAZI OLSUN YARDIMLARINIZI BEKLERİM Bİ EVLADIMDA SİZSİNİZ TEYZELİĞE KABUL EDERSENİZ ALLAHA EMANET OLUN S.A.
_Resul_

_Resul_

Mübarek Üye · 8.169 mesaj

Ve aleykümselam..Hoşgeldiniz aramıza
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
bezmi safa

bezmi safa

CENNET GULU, post: 485992, member: 44598
Selamün aleyküm, ailemze hoşgeldiniz...
Üyeliğiniz hayırlara vesile olur inşaallah...
İnşaallah bu paylaşım platformunda bir çok paylaşımımız olacak...
Allah c.c.'a emanet olunuz...:evet:evet:evet:evet

s.e.allah razı olsun beni kabul ettiniz icin aranıza hayırlı akşamlar
bezmi safa

bezmi safa

Resul_AcerVe aleykümselam..Hoşgeldiniz aramıza

selam allah siz kardeşlerimizden razı olsun hani derlerya bana bir kelime ögretenin kölesi olurum işte bende bana dini bilgilerden bir kelime ögretenin kölesi allah razı olsun hepinizden allaha amanet olun
bezmi safa

bezmi safa

aliye_aliyeVe aleyküm selam hoşgeldiniz sefalar getirdiniz. Rabbimiz c.c istifadelenmenizi nasip eylesin inşallah..;) Ayşe kardeşimiz de uzun zamandır yoktu.. Çok şükür sebebini öğrendim.. Rabbimiz daim kılsın inşallah..Rabbimize emanet olun..Selam ve dua ile.B)

ve aleyküm selam kardeş bana bir kelime ögretendende allah razı olsun şunu bilir şunu söylerim hadolsun sitenize gireli daha cok hatırlar oldum allhı tabi devamlı alımda idi ama okadar çok kullanlıyorki hamdolsun buda benim gibi bi cahili baya sevin dirdi allaha emanet olun
bezmi safa

bezmi safa

ekremeee, post: 487427, member: 58051A.S HOŞ GELDİN BU İLAHİleriDE SAna armağan ediygorum işallah beğenirsin
Abdurrahman Es-Sodais - Fatiha S

s.a alah razı olsun kardeşim dinledim ve cok güzel bizim evde genelde ilahiler dinlenir ama böyle bişey gödermen baya duygulandırdı ama ben ne anlatsam azdır allah gönlüne göre versin hayılı yodan ayırmasın bizleridevamını beklerim yazılarınızın
allaha amanet olun
bezmi safa

bezmi safa

Kehf17Esselamun Aleykum Ve Rahmetullah Ve Berekatuhu Sevgili Kardeşlerim

s.a kardeş allah razı olsun yazılarınızın devamını beklerim allaha emanet olun
bezmi safa

bezmi safa

Resul_AcerVe aleykümselam..Hoşgeldiniz aramıza

s.a kardeş allah razı olsun yazılarınızın devamını beklerim allaha emanet olun
mabet_bekcisi

mabet_bekcisi

Mübarek Üye · 1.027 mesaj

HOŞGELDİNİZ ARAMIZA KARDEŞİM ÜYELİĞİNİZ HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH
SEAM VE DUA İLE
bezmi safa

bezmi safa

mabet_bekcisiHOŞGELDİNİZ ARAMIZA KARDEŞİM ÜYELİĞİNİZ HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH
SEAM VE DUA İLE

ALLAH RAZI OLSUN TEŞEKKÜR EDERİM ANNEM GÜNDÜZ GİRİYOR BİŞYLER ÖĞRENMESİ İÇİN BEN ONUNA ADINA TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH AZZE VE CELLEYE EMANETİNİZ
bezmi safa

bezmi safa

CEVDET-71selamün aleyküm kardeşim aramıza hoş geldin sefa getirdin bir deyim vardır boynuz kulağı gecer bende bilmiyor neyapacağımı şaşırıyordu ve allah razı olsun cocuklar öğretti ve şu an burada bu sitedeyim buradaki kardeşlerimden allah razı olsun bezmi sefa kardeşimede selamlar oda arayı fazla acmasın allah gönlünüzden geceni kabul eder inşallah allah sizi ve ailenizi peygamber komşusu yapar inşallah rabbime emanet olun kardeşim

CEVDET AMCA ORDAMISIN KIZIMSİZİN COK İYİ BİRİ OLDUNUZU SÖYLÜYOR GERCEKTEN KEN KATILIYORUM YAZDIKLARINIZDANDA BELLİ EDİYOYORSUNUZKENDİNİZİ GERCEKTEN SİTEMİZDE NE ÜZERİNE DEGİNSEN YER VAR ALLAH CÜMLENİZDEN RAZI OLSUN
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.