Selam vermek çok önemli

2.767 görüntülenme · 14 yanıt

Paylaş:
garipkalp

garipkalp

Mübarek Üye · 629 mesaj

"Selam sözden evveldir"(ramuz el hadis)

"Amaya (amadır diye) selam vermemek hıyanettir."(Ramuz el hadis)

"Yahudilerin selam verişi gibi selam vermeyin onların selamı başla ve elle verilir."( Nesai)

Görüldüğü üzere selam dinimizde çok önemli her selamın enaz on sevap olduğunu herkes bilmekte.Fakat biz napıyoruz elle, kafayla veriyoruz selamı yahudiler gibi ama bilsek çok sevap olduğunu yapmayız.Selamı yayalım herkese selam verelim ALLAH c.c rızasını kazanmak için.gözleri görmeyenlere bile verelim.
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

SELAMÜN ALEYKÜM.BIRAKIN İŞARET VERMEYİ GÖRMEMEZLİKTEN GELENLER BİLE VAR.ALLAH RAZI OLSUN.SELAMI YAYALIM.
mabet_bekcisi

mabet_bekcisi

Mübarek Üye · 1.027 mesaj

selamüna leküm kardeşim eline sağlık bu konu aşka mecnun tarafından dile getirilmişti geinş bir biçimde selam ve dua ileB)B)B)B)
Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

selamün aleyküm ;)
Haklısın katılıyorum selametle :H
İrşadNur

İrşadNur

Kıdemli Üye · 165 mesaj

yolda yürürken karşımdan tesettürlü biri geliyorsa mutlaka selam veririm
çok güzel bir duygu :)
diğerlerine çekiniyorum :P
Ya kimse söylemesin sevdiğini...
Ya da yapsınlar sevginin şu asıl tarifini!
mabet_bekcisi

mabet_bekcisi

İrşadNur, post: 484847, member: 66298yolda yürürken karşımdan tesettürlü biri geliyorsa mutlaka selam veririm
çok güzel bir duygu :)
diğerlerine çekiniyorum :P
asıl onlarada ver ki ona saygı duyduğunu anlsın.ve bizlerin onlar gibiayrım yapmadığını görsünler
İrşadNur

İrşadNur

Kıdemli Üye · 165 mesaj

ters bişey derlerse sonuç kötü olabilir ama
Ya kimse söylemesin sevdiğini...
Ya da yapsınlar sevginin şu asıl tarifini!
mabet_bekcisi

mabet_bekcisi

İrşadNurters bişey derlerse sonuç kötü olabilir ama

kardeşim kullanıcı ismin irşad sen bunun ne anlama geldiğini biliyorsundur sanırım şimdi ters teper diye sen tebliğ ve irşad yapmayacak mısın?
garipkalp

garipkalp

Mübarek Üye · 629 mesaj

selamünaleyküm arkadaşlar

selamünaleyküm arkadaşlar

aşka mecnun kardeşim bende daha önce çok daha ayrıntılı yazdım başka sitelerde şimdi önyargılı davranıp araştırma yapmamış deme istersen başkasınında hakkını yeme ben kısa ve öz olarak hatırlatmak istedim.yoksa selam vermeyle ilgili 100 sayfa yazsan bitmez biraz da araştırmaya sevk etmek istedim herkesi.bazen kısa ve öz yazılar daha etkili olur.SELAM VE DUA İLE HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN
mabet_bekcisi

mabet_bekcisi

garipkalp, post: 485588, member: 64706aşka mecnun kardeşim bende daha önce çok daha ayrıntılı yazdım başka sitelerde şimdi önyargılı davranıp araştırma yapmamış deme istersen başkasınında hakkını yeme ben kısa ve öz olarak hatırlatmak istedim.yoksa selam vermeyle ilgili 100 sayfa yazsan bitmez biraz da araştırmaya sevk etmek istedim herkesi.bazen kısa ve öz yazılar daha etkili olur.SELAM VE DUA İLE HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN

kardeşim muhammed kardşimiz ön yargıyla yaklaşmamıştır sana emin ol sadece forum kurallarını hatırlatmak in bunu söyledi.forum kurallarını okursan anlayacaksın.
selametle
RHMAN cülemizden raz olsunB)
garipkalp

garipkalp

Mübarek Üye · 629 mesaj

Selamün Aleyküm

Selamün Aleyküm

Arkadaşlar Allah Rizasi Için Benim Yazimla önceki Yazilmiş Yaziyi Bir Okuyun Arasindaki Farki Göreceksiniz Hem Benim Yazdiğim Hadisler Orda Yok Ben Farkli Bir Konuya Dikkat çekmek Için Yazdim Ama Dikkatli Okumadan Hala Kurallar Diyosunuz Benim Yazdiğim Farkli Aşka Mecnun Arkadaşimizin Yazdiği Farkli Ama Hemen Kural Diyosunuz Bence Siz önce Tekrara Okuyun Ve Yazida Anlatmak Istediğime Bakin Yazdiğima Pişman Oldum çünkü Derlerya Bakmakla Görmek Farkli Diye Siz Bakiyosunuz Ama Görmüyosunuz Benim Yazdiğim Bu Yazi Ve Hadislerin O Yaziyla Alakasi Yok Farkli Ama Olsun Yinede Allah Razi Olsun.

Hakkinizi Helal Edin Ve Beni Anlamaya çalişin Zoruma Gidiyo çünkü Ben Kendim Için Bişey Yazmiyorum Herkes Gibi Allah Rizasi Için Yaziyorum.lütfen Yorumlara Dikkat Edin Insanlari Soğutmayin Pişman Oldum çünkü Yazdiğima
tuts@k

tuts@k

Kıdemli Üye · 124 mesaj

Rahman senden razi olsun kardesim
tuts@k

tuts@k

Kıdemli Üye · 124 mesaj

mahsun kulSELAMÜN ALEYKÜM.BIRAKIN İŞARET VERMEYİ GÖRMEMEZLİKTEN GELENLER BİLE VAR.ALLAH RAZI OLSUN.SELAMI YAYALIM.

evet beni cok özen konulardan birtanesi:(
mabet_bekcisi

mabet_bekcisi

Aşkâ Mecnun-Değerli kardeşim anlayışınız ve konuya aydınlık getiren bildirileriniz için teşekkür eder, ALLAH c.c. ümmeti Muhammed'en razı olsun cumanız mübarek olsun selam ve dua ile

ecmain olsun abim ben bir yanlış anlaşılmayı düzelttim
selam ve dua ALLAHın rahmeti ve bereketi üzerine olsun.
keltepe

keltepe

Mübarek Üye · 2.305 mesaj

Evet Kardeşim Selam Verelim

önümüze Gelene Selam Verelim Kardeşim...

A.e.ol.dua Ile...
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.