Sami Yusuf albümleri full

41.693 görüntülenme · 22 yanıt

Paylaş:
~Elçi~

~Elçi~

Mübarek Üye · 2.893 mesaj

Emeğinize sağlık kardeşim sağolun selam ve dua ile...
ekremeee

ekremeee

Mübarek Üye · 3.902 mesaj

s.a kardeşlerim sami yusuf güzel söylüyor ama kendisini sevmem çünkü 1 hafta önce basına şöyle konuşmuş benim söyledi
klkerim ilahi değil demiş ve holywood da filim çekecekmiş ilahi söylüyor ama dinine fazla bağlı değil. abdurrahman önülü tercih ederim.paylaşım için teşşekürler
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime

Y.e.K.M

Y.e.K.M

Kıdemli Üye · 116 mesaj

ekremeees.a kardeşlerim sami yusuf güzel söylüyor ama kendisini sevmem çünkü 1 hafta önce basına şöyle konuşmuş benim söyledi
klkerim ilahi değil demiş ve holywood da filim çekecekmiş ilahi söylüyor ama dinine fazla bağlı değil. abdurrahman önülü tercih ederim.paylaşım için teşşekürler

kardeş ben ikisini de seviyorum ama hiç böyle bir haber duymadım
çok şaşırdım ama kardeşim bu din ile fazla ilgilenmiyor demek değildir...

bu arada emeğine sağlık kardeşim çok güzel olmuş...
selam ve dua ile...
Suheda_nur

Suheda_nur

Kıdemli Üye · 101 mesaj

bakın kardeşim..Sami Yusuf,dinini en güzel yaşayanlardan biri öyle olmasaydı eğer dini müzik yapmazdı..Evet tarzı ilahi değil..olmasıda zorunlu mu???Allah'ı ve Peygamber'i anlatması yeter....

Sesine ve müziğine güvenerek holywood'a müzik yapacağı doğru ve bunun gelirinide filistin'e gönderecek haberiniz var mıydı acaba???

Savunma yeter herhalde!!!!!

selam ve dua ile
ekremeee

ekremeee

Mübarek Üye · 3.902 mesaj

Suheda_nur
bakın kardeşim..Sami Yusuf,dinini en güzel yaşayanlardan biri öyle olmasaydı eğer dini müzik yapmazdı..Evet tarzı ilahi değil..olmasıda zorunlu mu???Allah'ı ve Peygamber'i anlatması yeter....

Sesine ve müziğine güvenerek holywood'a müzik yapacağı doğru ve bunun gelirinide filistin'e gönderecek haberiniz var mıydı acaba???

selam ve dua ile

S.A KARDEŞİM AMA BANA Bİ ARKADAŞ SÖYLEDİ BEN BÖYLE OLDUĞUNU BİLMİYORUM YANİ O ÇOK DAHA DEĞİŞİK ANLATTI.SEVİNDİM SENİN ANLATTIKLARINA ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞ
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime

Suheda_nur

Suheda_nur

Kıdemli Üye · 101 mesaj

Eğer arkadaşınızdan duyduysanız hemen su-i zanda bulunmayın...Sami Yusuf abimiz,En son klibi ASMAA-U ALLAH yani ESMA-ÜL HÜSNA klibini yapmak için eşinin ve kendinin otomobillerini sattı..Biz resmi sitesinde moderatör olduğumuzdan herşeyi hemen öğreniyoruz..Onu zengin sanıyorsunuz ama değil...Çünkü gelirinin 5'te 4'ünü muhtaç müslüman ülkelere yolluyor...Ona dua edin,Allah rızası için...Hepimizden çok İslam için çalışıyor..

Selam ve dua ile..
Y.e.K.M

Y.e.K.M

Kıdemli Üye · 116 mesaj

Suheda_nur

selam ve dua ile

s.a
kardeşim sana kesinlikle katılıyorum...
selam ve dua ile...
vm1vm

vm1vm

Yeni Üye · 1 mesaj

S.A.

S.A.

Allah Razı olsun.
Suheda_nur

Suheda_nur

Kıdemli Üye · 101 mesaj

ecmain inşaALLAH...
Metin_can

Metin_can

Yeni Üye · 8 mesaj

paylasımnm için teşekkürler arkadasım emeğine sağlık
seyyidetün_nisa

seyyidetün_nisa

Kıdemli Üye · 270 mesaj

paylaşım için Mevlam razı olsun
çok güzel bir paylaşım:G
En güzele emanet ol kardeşim,,,
serdar123tr

serdar123tr

Yeni Üye · 1 mesaj

emeğine sağlık
YASİN G.

YASİN G.

Yeni Üye · 4 mesaj

allah razı olsun
yujin61

yujin61

Yeni Üye · 1 mesaj

Suheda_nur, post: 483911, member: 64584Eğer arkadaşınızdan duyduysanız hemen su-i zanda bulunmayın...Sami Yusuf abimiz,En son klibi ASMAA-U ALLAH yani ESMA-ÜL HÜSNA klibini yapmak için eşinin ve kendinin otomobillerini sattı..Biz resmi sitesinde moderatör olduğumuzdan herşeyi hemen öğreniyoruz..Onu zengin sanıyorsunuz ama değil...Çünkü gelirinin 5'te 4'ünü muhtaç müslüman ülkelere yolluyor...Ona dua edin,Allah rızası için...Hepimizden çok İslam için çalışıyor..

Selam ve dua ile..

Arkadaşlar o zaman bize bu din kardeşimizin albümlerini satın almak düşer. Bu kardeşimiz malını islam yolunda Allah (C.C.) yolunda harcıyor ise bizler de ona destek olarak sevaından bir zerre olsun nasiplenelim. En azından mp3 lerini korsan oalrak temin etmesek daha doğru olur diye düşünüyorum.
sema44

sema44

Yeni Üye · 4 mesaj

paylaşımın icin sağol.
Zeynebi-Şüheda

Zeynebi-Şüheda

Yeni Üye · 5 mesaj

yujin61Arkadaşlar o zaman bize bu din kardeşimizin albümlerini satın almak düşer. Bu kardeşimiz malını islam yolunda Allah (C.C.) yolunda harcıyor ise bizler de ona destek olarak sevaından bir zerre olsun nasiplenelim. En azından mp3 lerini korsan oalrak temin etmesek daha doğru olur diye düşünüyorum.

Bence de katılıorum
rukiye76

rukiye76

Aktif Üye · 56 mesaj

emeğinize sağlık ...
blue&hope

blue&hope

Yeni Üye · 6 mesaj

Yaşasın :) Sami Yusufla ilgili başlık buldum...:) Suheda-nur alkışlıyorum seni:a15:
Sami Yusf yaptığı işin hakkını son zerresine kadar veren bi adam ancak ayakta alkışlarım :)

Bu arada Sami Yusuf severler sitemizde paylaşmadan edemeyeceğim.

Sami Yusuf kendi resmi sitesinde(samiyusufofficial.com) 10 temmuzda saat 23 sıralarında canlı chat yapacakmış benim gibi ilgilenen herkese duyurulur :)

selametle...
mendakkadukka

mendakkadukka

Yeni Üye · 1 mesaj

selamın aleykum ön yargılı davranmıyalım abdurrahman önulde seydaya ılahıler yazdıgını bı gelır alamadıgını soylemıs (kaynak cok saglam degıl) bıldıgınız gıbı parayla ımanın kımde oldugunu bılemeyız... allah tahsılatımızı affetsın
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.